Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem történik semmi rendkívüli, azért a Red Bull nem előzi meg a Mercedest. Viszont ez Rosbergtől, így kevés lesz, mindig bejönni a második helyen, egy rajtbaleset, biztonsági autózás, elrontott box kiállás, esős verseny még beüthet.Nero. írta:Hamilton most is megállíthatatlannak tűnik, ráadásul a Red Bullok is jónak tűnnek szóval lehet hogy megint örülni kell a második helynek. Jó lenne meg viccelni a rajtnál az angolt de remelem Rosberg nem megy bele felesleges bulikba.
Nem hiszem, hogy Hamiltonnak gyakorolnia kellene a rajtokat, nem ezek első versenyei a forma-1 ben. Simán behúzta.Nero. írta:Rosberg meg elóvatoskodta túlságosan is. Korai még visszavenni, legalább egy futamot még nyerni kell a VBhez. Mai nap Hamiltoné lesz szerintem de másodiknak be kellene jönni.Bob_Marley írta:Szép volt Lewis, megérte gyakorolni a rajtokat. Tökéletes volt, innentől maximálisan figyelni!
Rosberg meg elóvatoskodta túlságosan is. Korai még visszavenni, legalább egy futamot még nyerni kell a VBhez. Mai nap Hamiltoné lesz szerintem de másodiknak be kellene jönni.Bob_Marley írta:Szép volt Lewis, megérte gyakorolni a rajtokat. Tökéletes volt, innentől maximálisan figyelni!
Az, hogy a pályán finomkodna az egyáltalán nem jellemző rá, csak sokakkal ellentétben a határig húzza és nem tovább. Rengeteg olyan előzése van, hogy csak pont annyira tereli ki az ellenfelet, hogy még mindketten elférjenek, de ő legyen a kedvezőbb helyzetben. Rosberg meg rendszeresen átesik a ló túloldalára idén, nem is véletlenül volt büntetve többször is.Bob_Marley írta:A Forma 1-ben még inkább igaz, hogy pimasznak, sőt pofátlannak kell lenni. Akár versenyzők akár csapatok. Ricciardo nem ilyen, a pályán sem ilyen. Hirtelen csak Monza jut eszembe, ahol "paraszt" módon betette a kocsit a sikánnál. Ezek hiányoznak belőle szerintem. Rosberg pl ebben lépett nagyot, hogy pofátlanná vált, s el kell menni a végsőkig. Ha kell átmegyek sárgán ha kell ráhúzok 19-re egy lapot. Top autóban valóban nem láttuk még az ausztrált, de a RB most második legerősebb vas, s Verstappen még éretlen, de benne sokkal inkább érzem a tűzet és a gyilkos ösztönt.
Lewisból most ez veszett ki leginkább, nála is pont ez az egyik bajom, hogy érződik, hogy nincs meg a kellő koncentráltság. Foglalkozik minden ökörséggel, s a futamaira is kihat.
A kettő között volt egy igen komoly gazdasági világválság meg akkor még volt hazai versenyző, mondjuk az tény hogy a 10 evvel ezelőtti nagydijnal az idomerore is felkeltem ma mar a futamra se.Ronaldinho&Barca írta:2006 - 2016
https://twitter.com/In293643341/status/ ... wsrc%5Etfw
Elég szomorú.
Top autóban még nem láttuk, de eddig egy csapattársa se tudta megverni. Teljesen rendben van a srác. Az, hogy egy lazább személyiség még nem jelenti azt, hogy ne lehetne VB aspiráns.Bob_Marley írta:Jó fej gyerek, de talán a gyerek a legjobb szó rá. Tehetsége nincs annyi, hogy kiemelkedjen, a mentalitása pedig nem VB aspiráns mentalitás szerintem. Nem egy "gyilkos".
Hétvégén szerintem lassan pont kerül az i-re. Lewis szét van esve csoda kellene a fordításhoz úgy érzem.
Csak a Mercedesről beszélt és ez leginkább annak szólt, hogy most cseréltek motort és mégis az övé ment tönkre nem a használtabb motor Rosberg alatt.Ronaldinho&Barca írta:Miért mindig ő?!Ezen jót nevettem, ha lesz egy órája suzukáig, üljön le Kimivel egy jófajta ital mellé, sokat tudna neki mesélni a motorhibákról és elvesztett vb címekről. Miért mindig ő.. pff.
Technikai sport ez benne van, Vettel mikor Ricciardo csapattársa volt vagy tavaly pl Kimi is sokkal többet esett ki technikai hiba miatt mint a csapattársa. Régen volt olyan, hogy Schumacher a Ferrarival egymás után három versenyen el se tudott indulni, mert elfüstölt.balinteer írta:Érdekes dolog az, hogy van 8 Mercedes motoros autó és ebből idén szinte mindig Lewisé döglik le. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Rosberget tolják a németek, de nem ártana a gyárban egy belső vizsgálatot végrehajtani ezzel kapcsolatban.
Ahogy Lewis nyilatkozta ez volt a legfrissebb motorja, szóval mindenképpen gyanús, főleg, hogy előjele sem volt.