bar olyan tavaszt meg egyet nem hiszem, hogy osszehozunk, akkor minden osszejott szinte.
Én sem. Pl. a a bajnokságban kellett a Real kipukkadása is, ha nem esnek össze annyira, még a nagy menetelésünk is kevés lett volna a bajnoki címhez. Az Atleticonak meg jóval gyengébb volt a szezon, mint a 13/14-es és a tavalyi.
Azzal most szerencsénk van, hogy a riválisok sem kezdték fényesen a szezont, az Atletico az elején ragadt be, a Real most van hasonló (sőt, szvsz még nagyobb gödörben) mint mi.
A hátrányunk nem jelentős, és a játékunk alapján bizakodó vagyok, mert a hibák, és a gyenge egyéni teljesítmények ellenére szerintem jó a koncepció, ha kevesebb lesz a hiba, és néhányan összeszedik magukat nagyon jók lehetünk. Ellenben a Reallal. Ha madridista lennék, sokkal inkább kétségbe lennék esve, ott nem, nagyon látszik, hosszútávon mi hozhatná meg sikert. Az a lendület, amit Zidane hozott, elfogyott, és igy már ő sem tűnik jobbnak számomra a Pincérnél.
Az Atletico keményebb dió lehet, mind a BL-ben, mind a Bajnokságban tőlük tartok most jobban. A Realt sem írnám le persze, hisz tavaly is tavasszal támadtak fel, de nem hiszem, hogy olyan látványosan megint összejönne nekik. Pl. ahhoz kellett egy edzőváltás is, ami most aligha lesz, hosszútávon lehet nem járunk rosszul Zizouval.