Nem szeretnék a Romátol hátvédet, ott volt a hőn áhított marokkói Benatia, akit a Bayern 40 milláért vett, amint olyan csapatba került, ahol nem elég 2 egyeneset rúgni a labdába, nem ért semmit.randomguy írta:a sport szerint a vermaelen üzlet kapcsán elővásárlási opciónk van manolasra, a róma hátvédére.
Barca Igazolások
Arda-nak bejött a második esély, neki nem. Kár érte, mert szerintem ígéretesen kezte, de valami nagyon megtört nála. Viszont örülnék annak ha cserének ezúttal olyat hoznánk aki védekezni tud. Jó lenne ha most nem olyat keresnénk aki előre tud játszani. Kezdjük az alapoknál és jöjjön valaki aki tud védekezni. Ha tud mellé támadni is az csak plussz. De ez a Cancelo féle nevektől a fallra mászok. Konkrétan Montoya-t nem tudja jelenleg legyőzni a posztért. Új szezonban többször játszott már támadót. Nem hinném, hogy ilyen emberre lenne szükség. Főleg, ha eldöntötte a csapat, hogy SR a kezdő jh, akkor jó lenne valaki rutinosabb a csapatba.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]
- Veidt_madridista
- Madridista
Szerintem ha találunk egy jó közepes cserejátekost azonnal elengedjuregy kiló lisztért is akár.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]

Most feldobták a téli Vidal - Cancelo cserét.
Szerintem a következő igazolásunk a kölcsönben lévő Marlon Santos megvétele lesz. Hogy aztán melyik keretben lesz utána, az majd kiderül.
Szerintem a következő igazolásunk a kölcsönben lévő Marlon Santos megvétele lesz. Hogy aztán melyik keretben lesz utána, az majd kiderül.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
A "csupán a mi különleges játékrendszerünkbe nem illik bele" dumát előhúzzuk, hozzátesszük, hogy nézzétek, Montoyával is ez volt a baj, és jól nyomja nálatok, meg még levetítünk nekik egy Aleix Vidal best skillls 2013-2015 youtube videó, és megvan az üzlet.MQuCsabi írta:Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Fernandez miképp vezeti fel ezt az üzletet ? Gyerekek, ez a Vidal hatalmas playa, azonnal vegyétek meg tőlünk. Na,de miért nem játszott nálatok? Csak, mert túl jó ide. Oké, akkor hadd szóljon...

Hozzátenném, azért Alvesnek volt rengeteg gyenge meccse is az itt eltöltött idő alatt, és olyankor szerintem nem lett volna rossz, ha van egy jó cseréje. Ha minden posztra van két minőségi emberünk, abból baj nem lehet.visca el barca írta:miért ne lehetne elvárható hogy végigjátssza? alves 10 évig szinte minden meccset végigjátszott, nála mégsem írta le senki ue. a dolgokat. pedig 5 éve is pont ua. meccsünk volt mint idén leszFeast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Fernandez miképp vezeti fel ezt az üzletet ? Gyerekek, ez a Vidal hatalmas playa, azonnal vegyétek meg tőlünk. Na,de miért nem játszott nálatok? Csak, mert túl jó ide. Oké, akkor hadd szóljon...

- visca el barca
- Presidente del Barça
miért ne lehetne elvárható hogy végigjátssza? alves 10 évig szinte minden meccset végigjátszott, nála mégsem írta le senki ue. a dolgokat. pedig 5 éve is pont ua. meccsünk volt mint idén leszFeast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Cancelorol sokszor szo esett itt a forumon, szerintem ha összekapná magát jo lenne, pláne Vidalért cserébe nem sokat veszitenénk akkor sem ha nem válik be.
Mellesleg BL-be sem lett nevezve igy akár ott is bevethető ha januárban hozzuk.
(Nem is tudom hogy gondolta a vezetőség hogy mondjuk egy BL elődöntőt jhv nélkül kéne játszani, ha pl Robi sérült vagy eltiltott)
De számomra ez a "tul szép hogy igaz legyen" kategoria.
Mellesleg BL-be sem lett nevezve igy akár ott is bevethető ha januárban hozzuk.
(Nem is tudom hogy gondolta a vezetőség hogy mondjuk egy BL elődöntőt jhv nélkül kéne játszani, ha pl Robi sérült vagy eltiltott)
De számomra ez a "tul szép hogy igaz legyen" kategoria.
Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.

-
- Barça B
https://www.youtube.com/watch?v=VnAaSqUp3Kw" target="_blank
Van egy olyan érzésem ,hogy ez a gyerek nálunk köt ki. Xavi Simons gyerekünket jól elfektette
Egyébként én örülnék neki,van tehetsége
Van egy olyan érzésem ,hogy ez a gyerek nálunk köt ki. Xavi Simons gyerekünket jól elfektette

Egyébként én örülnék neki,van tehetsége
Mindegy kinek szurkolsz
Akkor is a Barca a legjobb!
Akkor is a Barca a legjobb!
FC Valcelona, esetleg még megvehetnénk tőluk a stadionjukat tréning pályának.randomguy írta:Barcelona could sign Valencia right-back Joao Cancelo (22) in a swap deal involving right-back Aleix Vidal (27) in January. [Radio Valencia]
rosszabbak vagyunk mint a bayern

- randomguy
- Capitá del Barça
Barcelona could sign Valencia right-back Joao Cancelo (22) in a swap deal involving right-back Aleix Vidal (27) in January. [Radio Valencia]

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Ma már nem arról kéne siránkozni, hogy kit mennyiért vettünk meg. Az lenne a feladat, hogy sürgősen el kéne adni az erősen túlfizetett Mathieut és Vidalt és felelősséggel végig nézni a B-keretet megtartási és opciós eladási szempontból és dolgozni a kérdésen. Csak ezután kéne sorra kerüljön, hogy milyen posztra kellene kivülről igazolnunk és milyen árban érdemes gondolkozni.
üdv. én a nyári igazolásokat jónak találom, Umtiti és Gomez nagy vétel volt, Digne is jó és ráadásul ő fejelni is egész jól tud balhátvéd létére (ez sajnos Albanak a magassága miatt nem annyira megy), Denis is ügyes bár még elégé el tud tűnni a meccsek egyes periódusaiban, én személy szerint a barca helyében megpróbálnék a jövő szezonra egy kis izmot rakni a srácra mert olyan vékony szegény h egy erősebb szellő is felborítja
, kb. olyan most mint Rafi az első felnőtt szezonjában, de ő egész jól kikupálódott fel raktak rá egy pár kiló izmot és azóta elég masszívan áll a lábán. Paco gyerek számomra eddig nagy talány, tudom h a Valenciába elég jól tolta és h még csak 1 hónapja van itt és nem illeszkedett be, de engem az eléggé zavar a játékában h nem nagyon keresi a társakat az összjátékoknál, erre mondták rá a sport tv szakértői h ő nem az a passzolgatós csatár hanem ő nagyon jól tud érkezni a kapu elé és igazi lesipuskásként akár mikor gólt tud lőni csak ki kell szolgálni, csak az a baj h a barcának meg nem ez a játéka ott még a középcsatárok is aktívan rész vesznek az összjátékokban és én úgy érzem (legalábbis eddig) h mivel ő nem nagyon lép vissza h összejátsszon a többiekkel, így jelenleg a többiek se bíznak annyira benne h labdát osztogassanak neki, én legalábbis így látom. de remélem idővel bele jön a játékrendszerünkbe és lődözi majd a gólokat.

mvik
- Subinho
- Director del Fútbol
Bizony-bizony! Egyrészről Paco az átigazolási szezon legvégén, gyakorlatilag az utolsó pillanatban jött, még meg sem szokta, meg sem tanulhatta a mozgásokat... Suarezt amikor idejött gyakorlatilag 2 hónapig kiröhögte mindenki és egy új Ibráról beszéltek sokan, hogy nem fog sok időt itt tölteni, stb... Most meg?herlius írta:tatesz1990 írta: Végül ejtenék pár szót arról a Paco Alcácerről, akit többen 262 perc játék után már eladnátok.... Miért? Ő egy csatár. Ezért sóvárogtunk évek óta, hogy nincs alternatíva ezen a poszton. Az átigazolási időszak végén érkezett. Neki volt legkevesebb ideje felvenni a ritmust. Nem lehet elvárni, hogy minden meccsén gólt szerezzen, főleg, hogy több alkalommal is 4-5 gólos különbségnél szállt be, amikor a társak már csak alibiztek... Ha sikerül a beilleszkedése, a társak keresik a labdákkal, fognak jönni a Paco-gólok is.
Összességében ennyit az új igazolásokról, bár egy kicsit még Arda is idetartozik!
Ráadásul annak idején Suarez is rémesen kezdett nálunk, az első meccsein gyakorlatilag csak zavarta a labda. Aztán csak eljött az ő ideje is.

Szóval nyugi! Paco Alcacer egy nagyon jó játékos, ne úgy ítéljétek már meg, hogy 1 hónapja van Barcelonában, játszott kb 3 meccsen, összesen vagy 70-80 percet...

tatesz1990 írta: Végül ejtenék pár szót arról a Paco Alcácerről, akit többen 262 perc játék után már eladnátok.... Miért? Ő egy csatár. Ezért sóvárogtunk évek óta, hogy nincs alternatíva ezen a poszton. Az átigazolási időszak végén érkezett. Neki volt legkevesebb ideje felvenni a ritmust. Nem lehet elvárni, hogy minden meccsén gólt szerezzen, főleg, hogy több alkalommal is 4-5 gólos különbségnél szállt be, amikor a társak már csak alibiztek... Ha sikerül a beilleszkedése, a társak keresik a labdákkal, fognak jönni a Paco-gólok is.
Összességében ennyit az új igazolásokról, bár egy kicsit még Arda is idetartozik!
Ráadásul annak idején Suarez is rémesen kezdett nálunk, az első meccsein gyakorlatilag csak zavarta a labda. Aztán csak eljött az ő ideje is.
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Egy bő hónap után ilyen következtetéseket levonni elég bátor kijelentés. Nem is minden kijelentéseddel értek egyet.Samper írta:Egy hónap elteltével úgy látom, hogy Umtiti és Gomes erősítette a keretet, Digne bh.-ben jobb mint Adriano, viszont egyetlen posztja van, DS visszahozatalát indokolja, hogy SR már nem középpályás, Cillessenét Bravo távozása, viszont Alcacernek még bizonyítania kell.
(Vidal és Arda tavaly egyáltalán nem tudták bizonyítani, hogy érdemes volt őket megvenni és fél évre leállítani..)
Kezdésként itt van André Gomes, akit én még nem érzek erősítésnek, eddig nekem inkább úgy tűnik, ő csak azért jött, hogy ne vigye el a Real Madrid... Úgy tűnik LE leginkább Busquets helyetteseként tekint rá, azt viszont már láttuk, hogy a katalán középpályás a meccsek jelentős hányadát a pályán tölti.
A francia Umtiti bíztatóan kezdett, ha a beilleszkedése jól megy és folyamatosan játszhat is, akkor valóban biztos pont lehet a védelemben.
Lucas Dignere egyértelműen Alba tehermentesítése miatt volt szükség, ezt a feladatot tökéletesen meg is oldja. Neki is kell még idő, hogy igazán megmutathassa mit tud, de az már látszik, hogy ezentúl nem kell kitenni Mathieut balbekknek....
Az ifjú Denis viszont talán indokolatlanul sok kritikát kap itt a fórumon. Nem szabad a játékát másokéhoz méregetni. Aki látta őt a Villarrealban vagy a Sevillában, az tudja, hogy ő egy nagyon jó kis játékos. Új csapatban, számára idegen rendszerben és más feladatokkal kell játszania, viszont kiugróan rosszul egyik meccsén sem teljesített.
Cillessen egyértelműen 2. opció a kapuban, az én személyes véleményem, hogy nem jó döntést hozott, mikor ide igazolt, de a lehetőség adott neki, hogy rám cáfoljon.
Végül ejtenék pár szót arról a Paco Alcácerről, akit többen 262 perc játék után már eladnátok.... Miért? Ő egy csatár. Ezért sóvárogtunk évek óta, hogy nincs alternatíva ezen a poszton. Az átigazolási időszak végén érkezett. Neki volt legkevesebb ideje felvenni a ritmust. Nem lehet elvárni, hogy minden meccsén gólt szerezzen, főleg, hogy több alkalommal is 4-5 gólos különbségnél szállt be, amikor a társak már csak alibiztek... Ha sikerül a beilleszkedése, a társak keresik a labdákkal, fognak jönni a Paco-gólok is.
Visca el Barca! 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Robert Fernandez attended the Atletico-Bayern game to watch Atletico winger Yannick Ferreira Carrasco (23). Buyout fee: 40M [sport]
Nyáron még örültem is volna neki, de Arda és Rafinha feléledésével nem tudom hol lenne helye.. Pedig alapból se lett volna sok.
Barcelona are interested in Borussia Mochengladbach defender Andreas Christensen (20), who is on loan at the German club from Chelsea. [MD]
Remélem Dahoudra is figyeltek a szakik azért közben..
Nyáron még örültem is volna neki, de Arda és Rafinha feléledésével nem tudom hol lenne helye.. Pedig alapból se lett volna sok.
Barcelona are interested in Borussia Mochengladbach defender Andreas Christensen (20), who is on loan at the German club from Chelsea. [MD]
Remélem Dahoudra is figyeltek a szakik azért közben..