Samper írta:Egy hónap elteltével úgy látom, hogy Umtiti és Gomes erősítette a keretet, Digne bh.-ben jobb mint Adriano, viszont egyetlen posztja van, DS visszahozatalát indokolja, hogy SR már nem középpályás, Cillessenét Bravo távozása, viszont Alcacernek még bizonyítania kell.
(Vidal és Arda tavaly egyáltalán nem tudták bizonyítani, hogy érdemes volt őket megvenni és fél évre leállítani..)
Egy bő hónap után ilyen következtetéseket levonni elég bátor kijelentés. Nem is minden kijelentéseddel értek egyet.
Kezdésként itt van
André Gomes, akit én még nem érzek erősítésnek, eddig nekem inkább úgy tűnik, ő csak azért jött, hogy ne vigye el a Real Madrid... Úgy tűnik LE leginkább Busquets helyetteseként tekint rá, azt viszont már láttuk, hogy a katalán középpályás a meccsek jelentős hányadát a pályán tölti.
A francia
Umtiti bíztatóan kezdett, ha a beilleszkedése jól megy és folyamatosan játszhat is, akkor valóban biztos pont lehet a védelemben.
Lucas Dignere egyértelműen Alba tehermentesítése miatt volt szükség, ezt a feladatot tökéletesen meg is oldja. Neki is kell még idő, hogy igazán megmutathassa mit tud, de az már látszik, hogy ezentúl nem kell kitenni Mathieut balbekknek....
Az ifjú
Denis viszont talán indokolatlanul sok kritikát kap itt a fórumon. Nem szabad a játékát másokéhoz méregetni. Aki látta őt a Villarrealban vagy a Sevillában, az tudja, hogy ő egy nagyon jó kis játékos. Új csapatban, számára idegen rendszerben és más feladatokkal kell játszania, viszont kiugróan rosszul egyik meccsén sem teljesített.
Cillessen egyértelműen 2. opció a kapuban, az én személyes véleményem, hogy nem jó döntést hozott, mikor ide igazolt, de a lehetőség adott neki, hogy rám cáfoljon.
Végül ejtenék pár szót arról a
Paco Alcácerről, akit többen 262 perc játék után már eladnátok.... Miért? Ő egy csatár. Ezért sóvárogtunk évek óta, hogy nincs alternatíva ezen a poszton. Az átigazolási időszak végén érkezett. Neki volt legkevesebb ideje felvenni a ritmust. Nem lehet elvárni, hogy minden meccsén gólt szerezzen, főleg, hogy több alkalommal is 4-5 gólos különbségnél szállt be, amikor a társak már csak alibiztek... Ha sikerül a beilleszkedése, a társak keresik a labdákkal, fognak jönni a Paco-gólok is.
Összességében ennyit az új igazolásokról, bár egy kicsit még
Arda is idetartozik!