Barca Igazolások
én úgy nézem, hogy a támadó szekciónk full, a középpálya (Ini,Busi,Rak)szintúgy,hátul viszont mind összesen van egy emberünk :Pique. igen: sem Albát sem Masc. ot nem sorolom világszintre, tehát azzal(azokkal) értek egyet, hogy nem a Spanyol Liga középszerű játékosaiból kellene szemezgetniük végre! és akkor még nem is beszéltem a jobbhátdvéd poszton történő balfogás sorozatról.
Félre ne értsd, én se arra gondoltam, hogy ne volna jó, hanem egyelőre még ő sem azt bizonyította be, hogy első számú legyen akár párizsban.palesz77 írta:Játszott tavaly 43 meccset, én amikor láttam, egyszer se tolta rosszul. Azért azt már bőven bizonyította, hogy egy elég jó focista, még ha azt nem is, hogy már most top védő lenne - még nem is az.
De többnyire az olasz bajnokságból származó játékosok, nem nagy százalékban szoktak más országokban akkora karriert befutni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Játszott tavaly 43 meccset, én amikor láttam, egyszer se tolta rosszul. Azért azt már bőven bizonyította, hogy egy elég jó focista, még ha azt nem is, hogy már most top védő lenne - még nem is az.
Az a Marquinhos akinek az ára 50+ milla de még egy szezonban sem volt első számú védő TS mellett. Ez még ugyan úgy nem ellenpélda, szerintem ő sem bizonyított még konstans szinten.Bob_Marley írta: Ellenpéldaként akkor meg a Matquinhos gyereket lehetne felhozni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ellenpéldaként akkor meg a Matquinhos gyereket lehetne felhozni.TripleH írta:Nem szeretnék a Romátol hátvédet, ott volt a hőn áhított marokkói Benatia, akit a Bayern 40 milláért vett, amint olyan csapatba került, ahol nem elég 2 egyeneset rúgni a labdába, nem ért semmit.randomguy írta:a sport szerint a vermaelen üzlet kapcsán elővásárlási opciónk van manolasra, a róma hátvédére.

Nem szeretnék a Romátol hátvédet, ott volt a hőn áhított marokkói Benatia, akit a Bayern 40 milláért vett, amint olyan csapatba került, ahol nem elég 2 egyeneset rúgni a labdába, nem ért semmit.randomguy írta:a sport szerint a vermaelen üzlet kapcsán elővásárlási opciónk van manolasra, a róma hátvédére.
Arda-nak bejött a második esély, neki nem. Kár érte, mert szerintem ígéretesen kezte, de valami nagyon megtört nála. Viszont örülnék annak ha cserének ezúttal olyat hoznánk aki védekezni tud. Jó lenne ha most nem olyat keresnénk aki előre tud játszani. Kezdjük az alapoknál és jöjjön valaki aki tud védekezni. Ha tud mellé támadni is az csak plussz. De ez a Cancelo féle nevektől a fallra mászok. Konkrétan Montoya-t nem tudja jelenleg legyőzni a posztért. Új szezonban többször játszott már támadót. Nem hinném, hogy ilyen emberre lenne szükség. Főleg, ha eldöntötte a csapat, hogy SR a kezdő jh, akkor jó lenne valaki rutinosabb a csapatba.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]
- Veidt_madridista
- Madridista
Szerintem ha találunk egy jó közepes cserejátekost azonnal elengedjuregy kiló lisztért is akár.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]

Most feldobták a téli Vidal - Cancelo cserét.
Szerintem a következő igazolásunk a kölcsönben lévő Marlon Santos megvétele lesz. Hogy aztán melyik keretben lesz utána, az majd kiderül.
Szerintem a következő igazolásunk a kölcsönben lévő Marlon Santos megvétele lesz. Hogy aztán melyik keretben lesz utána, az majd kiderül.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
A "csupán a mi különleges játékrendszerünkbe nem illik bele" dumát előhúzzuk, hozzátesszük, hogy nézzétek, Montoyával is ez volt a baj, és jól nyomja nálatok, meg még levetítünk nekik egy Aleix Vidal best skillls 2013-2015 youtube videó, és megvan az üzlet.MQuCsabi írta:Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Fernandez miképp vezeti fel ezt az üzletet ? Gyerekek, ez a Vidal hatalmas playa, azonnal vegyétek meg tőlünk. Na,de miért nem játszott nálatok? Csak, mert túl jó ide. Oké, akkor hadd szóljon...

Hozzátenném, azért Alvesnek volt rengeteg gyenge meccse is az itt eltöltött idő alatt, és olyankor szerintem nem lett volna rossz, ha van egy jó cseréje. Ha minden posztra van két minőségi emberünk, abból baj nem lehet.visca el barca írta:miért ne lehetne elvárható hogy végigjátssza? alves 10 évig szinte minden meccset végigjátszott, nála mégsem írta le senki ue. a dolgokat. pedig 5 éve is pont ua. meccsünk volt mint idén leszFeast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Fernandez miképp vezeti fel ezt az üzletet ? Gyerekek, ez a Vidal hatalmas playa, azonnal vegyétek meg tőlünk. Na,de miért nem játszott nálatok? Csak, mert túl jó ide. Oké, akkor hadd szóljon...

- visca el barca
- Presidente del Barça
miért ne lehetne elvárható hogy végigjátssza? alves 10 évig szinte minden meccset végigjátszott, nála mégsem írta le senki ue. a dolgokat. pedig 5 éve is pont ua. meccsünk volt mint idén leszFeast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Cancelorol sokszor szo esett itt a forumon, szerintem ha összekapná magát jo lenne, pláne Vidalért cserébe nem sokat veszitenénk akkor sem ha nem válik be.
Mellesleg BL-be sem lett nevezve igy akár ott is bevethető ha januárban hozzuk.
(Nem is tudom hogy gondolta a vezetőség hogy mondjuk egy BL elődöntőt jhv nélkül kéne játszani, ha pl Robi sérült vagy eltiltott)
De számomra ez a "tul szép hogy igaz legyen" kategoria.
Mellesleg BL-be sem lett nevezve igy akár ott is bevethető ha januárban hozzuk.
(Nem is tudom hogy gondolta a vezetőség hogy mondjuk egy BL elődöntőt jhv nélkül kéne játszani, ha pl Robi sérült vagy eltiltott)
De számomra ez a "tul szép hogy igaz legyen" kategoria.
Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy most mit fogunk csinálni.SR tökéletes megoldás a jobboson, de az nem elvárható hogy a szezon 98%-at vegigjatsza.Ha Vidal nem lesz megfelelő csere nagyon kéne mögé egy épkézláb igazolás.

-
- Barça B
https://www.youtube.com/watch?v=VnAaSqUp3Kw" target="_blank
Van egy olyan érzésem ,hogy ez a gyerek nálunk köt ki. Xavi Simons gyerekünket jól elfektette
Egyébként én örülnék neki,van tehetsége
Van egy olyan érzésem ,hogy ez a gyerek nálunk köt ki. Xavi Simons gyerekünket jól elfektette

Egyébként én örülnék neki,van tehetsége
Mindegy kinek szurkolsz
Akkor is a Barca a legjobb!
Akkor is a Barca a legjobb!
FC Valcelona, esetleg még megvehetnénk tőluk a stadionjukat tréning pályának.randomguy írta:Barcelona could sign Valencia right-back Joao Cancelo (22) in a swap deal involving right-back Aleix Vidal (27) in January. [Radio Valencia]
rosszabbak vagyunk mint a bayern

- randomguy
- Capitá del Barça
Barcelona could sign Valencia right-back Joao Cancelo (22) in a swap deal involving right-back Aleix Vidal (27) in January. [Radio Valencia]

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Ma már nem arról kéne siránkozni, hogy kit mennyiért vettünk meg. Az lenne a feladat, hogy sürgősen el kéne adni az erősen túlfizetett Mathieut és Vidalt és felelősséggel végig nézni a B-keretet megtartási és opciós eladási szempontból és dolgozni a kérdésen. Csak ezután kéne sorra kerüljön, hogy milyen posztra kellene kivülről igazolnunk és milyen árban érdemes gondolkozni.