De miért ne lenne jó ellenpélda?TripleH írta:Egyébként meg továbbra is tartom, hogy nem jó ellenpélda...

Mondjuk alapból egy olyan védőről megy a vita, akire csak elővásárlási jogunk van. Volt Saúlra, Manquillora, Gabigolra, O. Torresre - kár, hogy ő nem jött - , meg még azt se tudom hány játékosra, mégse használtuk ki. Masch most fog hosszabbítani, nem hinném, hogy hozunk egy kb 40 millióba kerülő védőt majd Matyi helyére, főleg ha Marlon beválik. Ha a Kisfőnök megy, akkor talán, de hogy ez nem októberben fog eldőlni, az is biztos..
Végével egyetértek, de amúgy annyira nem. Nem fogalmatlan azért Cancelo a védekezésben, nyilván nem egy Montoya fajta védő, aki inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt, de SR-től nem marad el sokkal, statok alapján egyáltalán nem - de az nem jelent sokat ugye. Pedig rá egyáltalán nem lehet panaszunk eddig szerintem.. És amíg Messi így játszik ahogy, a jobboldalra olyan védő kell, aki jól támadni is nagyon jól tud, különben teljesen elveszítjük azt a felét a csapatnak. Azt viszont én se értem, hogy miért fiatal tehetséget vennénk oda, amikor most is az van a csapatban, kettő már kicist sok lenne szerintem, vagy inkább felesleges.Tromort77 írta:Viszont örülnék annak ha cserének ezúttal olyat hoznánk aki védekezni tud. Jó lenne ha most nem olyat keresnénk aki előre tud játszani. Kezdjük az alapoknál és jöjjön valaki aki tud védekezni. Ha tud mellé támadni is az csak plussz. De ez a Cancelo féle nevektől a fallra mászok. Konkrétan Montoya-t nem tudja jelenleg legyőzni a posztért. Új szezonban többször játszott már támadót. Nem hinném, hogy ilyen emberre lenne szükség. Főleg, ha eldöntötte a csapat, hogy SR a kezdő jh, akkor jó lenne valaki rutinosabb a csapatba.