Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, változott Messi szerepköre, az előző szezon végén, és a mostani elején megint olyan szintet tolt, amivel megmutatta, míg mindig ő a legjobb. És amíg erre képes, esélytelen, hogy Neymar a csapat első számú sztárja legyen. De még azt sem mondhatjuk, hogy csak Messi lenne előtte, mert Suarez és Iniesta is inkább meghatározóak, mint ő, az elmúlt fél évben legalábbis egyértelműen azok voltak.TripleH írta:Ez meg igazából rajta múlik, mert mostmár nem az van, hogy Messi köré épül a csapat, hanem az MSN köré, mert Messi is alárendeli magát a csapatnak, szóval ha a tavaly őszi teljesítményét tudja hozni, itt is épülhet köré a csapat.LG írta:míg nálunk ez még egy jó ideig biztos nem igy lesz.
Ez meg igazából rajta múlik, mert mostmár nem az van, hogy Messi köré épül a csapat, hanem az MSN köré, mert Messi is alárendeli magát a csapatnak, szóval ha a tavaly őszi teljesítményét tudja hozni, itt is épülhet köré a csapat.LG írta:míg nálunk ez még egy jó ideig biztos nem igy lesz.
Minnél tovább marad nálunk, annál kevesebb az esély arra, hogy a Realba kössön ki szerintem. Igazából már most sem hiszem, hogy reális opcióként felmerülne, mert ha csak több pénzt szeretne, akkor talál jobb ajánlatot is. A Madridnál még jobban is sáfárkodnak a fizetésekkel, mint nálunk.Nero. írta:Látva hogy milyen pénzek mennek ma Pogbákért, Moratákért meg Kínába ki tudja... De szerintem egyelőre nem fogja itthagyni a két haverját meg a csúcs Barcát semennyiért sem. Majd ha megy akkor a Realba fog szerintem de az még nem most lesz.
Hát lehet velem van a gond, de alapvetően a Roma játékosokért nem ugrom.palesz77 írta:..
Na Robi pihentetésére Vidalnal tuti, hogy többet érne (bár nála lassan ki nem?!)palesz77 írta:Szerk.:
Juventus RB Stephan Lichtsteiner (32) wants to leave his club. Player could possibly join Barca. He was also targeted by Barca in past. [md]
Na ha már szóba jött a rutinosabb helyettes..![]()
Az a baj, hogy alapból sincs sok jobbhátvéd manapság, aki a védekezéséről és a stabilitásáról híres, mellé a csere szerep se lenne gond neki, viszont ennél fontosabb, hogy Lucho nem is ilyen arcot keres a jelöltek alapján. Ha védekezni tudó embert akarna, akkor megtartotta volna Montoyát. Sok dolgot lehet róla mondani, de azt nem, hogy védekezni ne tudott volna, mégse passzolt Lucho elképzeléseibe, pedig azért egy csere szintre elég lett volna.. Nem véletlen ez szerintem, SR is azért jó, mert a jó védekezése mellett támadni is elég komoly szinten tud. Ha nem lennének olyan jók a megindulásai, vagy nem tartaná meg olyan jól a labdát, Rakiticnek nem sok hasznát vennénk, mert kb egyedül lenne a jobbszélen..Tromort77 írta:...
palesz77 írta: Nem fogalmatlan azért
De miért ne lenne jó ellenpélda?TripleH írta:Egyébként meg továbbra is tartom, hogy nem jó ellenpélda...
Végével egyetértek, de amúgy annyira nem. Nem fogalmatlan azért Cancelo a védekezésben, nyilván nem egy Montoya fajta védő, aki inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt, de SR-től nem marad el sokkal, statok alapján egyáltalán nem - de az nem jelent sokat ugye. Pedig rá egyáltalán nem lehet panaszunk eddig szerintem.. És amíg Messi így játszik ahogy, a jobboldalra olyan védő kell, aki jól támadni is nagyon jól tud, különben teljesen elveszítjük azt a felét a csapatnak. Azt viszont én se értem, hogy miért fiatal tehetséget vennénk oda, amikor most is az van a csapatban, kettő már kicist sok lenne szerintem, vagy inkább felesleges.Tromort77 írta:Viszont örülnék annak ha cserének ezúttal olyat hoznánk aki védekezni tud. Jó lenne ha most nem olyat keresnénk aki előre tud játszani. Kezdjük az alapoknál és jöjjön valaki aki tud védekezni. Ha tud mellé támadni is az csak plussz. De ez a Cancelo féle nevektől a fallra mászok. Konkrétan Montoya-t nem tudja jelenleg legyőzni a posztért. Új szezonban többször játszott már támadót. Nem hinném, hogy ilyen emberre lenne szükség. Főleg, ha eldöntötte a csapat, hogy SR a kezdő jh, akkor jó lenne valaki rutinosabb a csapatba.
Bob_Marley írta: Arra jó ellenpélda volt, hogy ha lesemmized Benatiat akkor Marquinhos nem az, te is írod.
Arra jó ellenpélda volt, hogy ha lesemmized Benatiat akkor Marquinhos nem az, te is írod.TripleH írta:Félre ne értsd, én se arra gondoltam, hogy ne volna jó, hanem egyelőre még ő sem azt bizonyította be, hogy első számú legyen akár párizsban.palesz77 írta:Játszott tavaly 43 meccset, én amikor láttam, egyszer se tolta rosszul. Azért azt már bőven bizonyította, hogy egy elég jó focista, még ha azt nem is, hogy már most top védő lenne - még nem is az.
De többnyire az olasz bajnokságból származó játékosok, nem nagy százalékban szoktak más országokban akkora karriert befutni.
Félre ne értsd, én se arra gondoltam, hogy ne volna jó, hanem egyelőre még ő sem azt bizonyította be, hogy első számú legyen akár párizsban.palesz77 írta:Játszott tavaly 43 meccset, én amikor láttam, egyszer se tolta rosszul. Azért azt már bőven bizonyította, hogy egy elég jó focista, még ha azt nem is, hogy már most top védő lenne - még nem is az.
Az a Marquinhos akinek az ára 50+ milla de még egy szezonban sem volt első számú védő TS mellett. Ez még ugyan úgy nem ellenpélda, szerintem ő sem bizonyított még konstans szinten.Bob_Marley írta: Ellenpéldaként akkor meg a Matquinhos gyereket lehetne felhozni.
Ellenpéldaként akkor meg a Matquinhos gyereket lehetne felhozni.TripleH írta:Nem szeretnék a Romátol hátvédet, ott volt a hőn áhított marokkói Benatia, akit a Bayern 40 milláért vett, amint olyan csapatba került, ahol nem elég 2 egyeneset rúgni a labdába, nem ért semmit.randomguy írta:a sport szerint a vermaelen üzlet kapcsán elővásárlási opciónk van manolasra, a róma hátvédére.
Nem szeretnék a Romátol hátvédet, ott volt a hőn áhított marokkói Benatia, akit a Bayern 40 milláért vett, amint olyan csapatba került, ahol nem elég 2 egyeneset rúgni a labdába, nem ért semmit.randomguy írta:a sport szerint a vermaelen üzlet kapcsán elővásárlási opciónk van manolasra, a róma hátvédére.
Arda-nak bejött a második esély, neki nem. Kár érte, mert szerintem ígéretesen kezte, de valami nagyon megtört nála. Viszont örülnék annak ha cserének ezúttal olyat hoznánk aki védekezni tud. Jó lenne ha most nem olyat keresnénk aki előre tud játszani. Kezdjük az alapoknál és jöjjön valaki aki tud védekezni. Ha tud mellé támadni is az csak plussz. De ez a Cancelo féle nevektől a fallra mászok. Konkrétan Montoya-t nem tudja jelenleg legyőzni a posztért. Új szezonban többször játszott már támadót. Nem hinném, hogy ilyen emberre lenne szükség. Főleg, ha eldöntötte a csapat, hogy SR a kezdő jh, akkor jó lenne valaki rutinosabb a csapatba.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]
Szerintem ha találunk egy jó közepes cserejátekost azonnal elengedjuregy kiló lisztért is akár.palesz77 írta:Aleix Vidal wants to leave Barcelona. The club and players are aware of it. The situation could be resolved in a few weeks [sport]