Ja, csak Umtiti ballábas, nem fog 3 védős rendszerben a jobboldalt játszani...Ott van Umtiti - pés talán Marlon is.

Van valaki, aki bármit tud mondani a srácról?palesz77 írta:Jair Mina (Yerry Mina's agent): "A preliminary agreement was signed and there's a possibility that the boy could arrive at Barca. There are other high level teams interested in Yerry, and his departure to Barcelona depends on circumstances and his desire." [Caracol]
Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Ott van Umtiti - pés talán Marlon is.
Valószínűleg akkor, hogyha SR sérült...S.Agüero írta: Valószínűleg egyre gyakrabban.
Januárban pedig rá kell menni Bellerinre!4!!!!44!!visca el barca írta:én is azt mondom, hogy maschearnot középpályán kellene játszani, hisz a poolban is ott játszott és amugy is az az eredeti posztja.
vagy még esetleg thiagot is vissza lehetne hozni!
Valószínűleg akkor, hogyha SR sérült...Samper írta:Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?
Valószínűleg nem valószínű...Samper írta:Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?
Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?
Most hosszabbítunk Maschevel. Világos, hogy egy 3 hátvédes felállásban ő az ideális vkp. Erősítés csak a kh. választékban kell, főleg ha az erre kinézett Marlon esetleg nem válik be.LG írta:Érdekes, hogy megy a nagy keret bővítés, szinte már minden posztra van két minőségi játékosunk, de fel sem merül, hogy Busquetsnek konkurenciája legyen. Pedig ráférne.
Nyilván most meg lehet oldani. De ha hosszabb távra kéne vki helyette a kezdőbe, sérülés, vagy tartós rossz forma miatt, akkor nem biztos, hogy a felsorolt alternatívak közül lenne megfelelő. Persze bízhatunk benne, hogy nem sérülékeny, és a rossz forma nem lesz tartós, hisz az eddigi pályafutása igazolják ezeket. De nekem vannak kétségeim... Guardiola alatt nagyon stabil volt a kp-k, de azóta nem egy olyan meccs volt, ahol nagyon könnyen átjátszották a középpályánkat, és néha emiatt 3-4 gólt is kaptunk, mert a védelmünk nyomás alatt képes szintén katasztrofális lenni. Enrique javított a helyzeten, de nála is előfordultak ilyenek, legutóbb a Celta ellen kaptunk 4-est. Na persze emellett többségben vannak a magabiztos győzelmek, de az látszik, hogy a jól szervezett csapatvédekezésünk vékony jégen táncol, és amikor nem működik úgy, ahogy kéne, akkor bajban vagyunk, és ilyenkor Busi hiányosságai ütköznek ki leginkább, legalábbis számomra.Viszont én házon belül oldanám inkább meg
Tényleg próbálgatja ott Lucho, nem egy meccsen játszott már ott, néha meccs közben ment csak át az igaz, de tolta ott. Nem is rosszul amúgy, legalábbis szerintem nem volt baj vele. De Rakitic is játszott ott az előszezonban, nekem ő még jobban tetszett ott.Stalkyard írta: ha minden igaz idén talán Gomes-t próbálgatják a helyén, bár már én sem tudom, hogy csak egy itteni fórumos fikció, vagy pedig valós dolog, annyira nem tudom követni az utóbbi időben a meccseket.
Viszont itt kérdés, hogy ki legyen az alternatíva? Jelenlegi felhozatalból egyedül Verrattit mondanám, aki stílusra hasonló, vagy esetleg Koke, de az okosok majd erről kijavítanak. Meg ugye Gomes talán nem egy halva született ötlet Busquets helyén.
Nem, mert ő jelenleg az egyik legnagyobb szent tehén a csapatban, talán csak Messi érinthetetlenebb nála. Csak Messi Barcás karrierje ezt úgy kb 99,8%-ban igazolja is, Businál azért ez a szám már jóval kisebb, de ez persze csak az én véleményem.LG írta:Érdekes, hogy megy a nagy keret bővítés, szinte már minden posztra van két minőségi játékosunk, de fel sem merül, hogy Busquetsnek konkurenciája legyen. Pedig ráférne.
Ez szerintem Srnára és Darmianra is igaz. Én is inkább ebből a háromból választanék, a két fiatal minek jöjjön ide padozni?TripleH írta:Ezek közül talán licht volna a legjobb, mert jelenleg nem első számú jobbos kell hanem egy rutinos aki bírja a padot, de azért nem egy Vidal féle looser.palesz77 írta:Barcelona are monitoring the situation of Colombia defender Yerry Mina. Barça already tried to sign him this season for the B team. [sport]
Barça are interested in Joao Cancelo, Stephan Lichtsteiner, Darijo Srna, Darmian, and Mattia De Sciglio [md]
Gyűlnek a nevek..
Ezek közül talán licht volna a legjobb, mert jelenleg nem első számú jobbos kell hanem egy rutinos aki bírja a padot, de azért nem egy Vidal féle looser.palesz77 írta:Barcelona are monitoring the situation of Colombia defender Yerry Mina. Barça already tried to sign him this season for the B team. [sport]
Barça are interested in Joao Cancelo, Stephan Lichtsteiner, Darijo Srna, Darmian, and Mattia De Sciglio [md]
Gyűlnek a nevek..
Én azért őszintén haragudnék rá, ha pont a Real-ba menne. Ezt Figo kapcsán egyszer talán már leírtam. Ez a sport az szurkolók miatt olyan, amilyen. Minél több embert érdekel, annál több pénzt pumpálnak belé. A játékosok brutális fizetése is ennek köszönhető. tehát a minimum, ami elvárható egy játékostól az az, hogy a szurkolókat ne nézze semmibe. Ha menni akar, menjen, de ne pont ahhoz a csapathoz, amelyik a legnagyobb rivális és szurkolói szempontból a legélesebb ellentét feszül a két tábor között. Ez nem fair a szurkolókkal szemben. Ha nem lenne Ney közönségkedvenc, alapkő a csapatban, akkor még ráfoghatnám, hogy meg akarja mutatni (Saviola pl. szerintem ilyen volt csak nagyon nem jött neki össze) és ezért pont oda igazol, így viszont ez "árulás". Még azt sem mondhatná, hogy szakmailag előrelépés vagy "új kihívás". Nálam ez sokat levon az olyan játékosok " hagyatékából", mint Figo, Laudrup vagy Evaristo, stb.Nero. írta: Ha elmegy én nem fogok rá haragudni mert soha nem ígért semmit. Brazil kisgyerek, pénzért és hírnévért jött Európába. Én azért gondolom hogy a Realba menne, mert egyrészt Perez bármennyit fizetne neki, óriásit szólna a dolog egy életre beirná magát a könyvekbe, ráadásul fiatalon a Real volt az álma.
Ha elmegy én nem fogok rá haragudni mert soha nem ígért semmit. Brazil kisgyerek, pénzért és hírnévért jött Európába. Én azért gondolom hogy a Realba menne, mert egyrészt Perez bármennyit fizetne neki, óriásit szólna a dolog egy életre beirná magát a könyvekbe, ráadásul fiatalon a Real volt az álma.MQuCsabi írta:Nagyon durva, hogy kb. bármit kinéztek a kis*igóból
Off: South Park: Idegesítő emberek: N_GGERS...MQuCsabi írta:Nagyon durva, hogy kb. bármit kinéztek a kis*igóból