Szívesen láttam volna itt Verratti-t, mondjuk Rakitic helyén, de jelenleg olyan sok tehetséges és jól teljesítő középpályásunk van, hogy azt mondom kár lenne az olaszért. Denis így is keveset játszik. A másik része a dolognak pedig az, hogy más csapatrészeinket is meg kellene erősíteni, Verratti meg nem lenne olcsó játék. Jobbosunkra kell valakit venni lehet már a télen Roberto mellé, a középhátvédeink közül pedig Mathieu-nek mindenképp menni kell a nyáron és ha ne adj Isten Marlon beválna a B-ben őt sem feltétlenül kellene az A-ba dobni, egyből a mély vízebe, ráadásul kevés játéklehetőséggel. Mert azért azt valljuk be, hogy Piqué és Umtit elég biztosak és ha (és ez egy nagy "HA") még közvetlenül mögéjük akarnánk Marlont felhozni, Mascherano-t akkor is pótolni kellene, mert nem hinném, hogy elviselné a 3. csere szerepkörét. Tehát akárhogy is forgatom, valószínűleg kell egy középhátvédet igazolnunk a nyáron.Nero. írta: Verratti: Nem tudom hol lenne neki a helye a csapatban. Középpályán most bőven megvagyunk, Iniesta pótlása lesz majd feladat (lehetetlen egyébként), de szerintem ő eggyel hátrébb játszik.
Ha a védelmünk rendben van, akkor lehet majd Verratti-ra gondolni. Ezt idén is szépen elszúrtuk a nyáron.