Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az Arsenal az ő szintje, nálunk hasznos kiegészitő emberként tudnám csak elképzelni, vezérbikának a kp-ra esélytelen.Feast4 írta:Ramsey az akiben egy ideig nagy fantáziát láttam.Csak hát úgye Arsenal játékos és az Arsenal igazolásoktók a hideg futkos a hátamon.
Nagyon patent lenne csak az a baj, higy ő olasz és többször lenyilatkozta, hogy a Juventus lenne még a nagy álma.palesz77 írta: Gyere kicsi gyere...
Én meglepődnék, ha a nagy meccseken nem Robi kezdene, szerintem megérdemli a bizalmat. És pont a támadójáték segítéséhez tud sokkal többet hozzátenni, mint Masch, az argentin játszatása akkor lenne indokolt, a védekezést akarja stabilabbá tenni LE, viszont ez támadójátékban visszaüt, mint ahogy láttuk a City ellen. Igen, lenne benne ráció, hogy a Klasszikuson kezdjen Masch, mert Ronaldot ő nagyobb eséllyel megfogná, ennek ellenére én SR-t kezdetném, tavaly ősszel is büntette őket, igaz, akkor támadóként.Nero. írta:Egy olyan támadószellemű hátvédre gondolok mint Alba vagy Alves volt. Hogy a kezdőbe vagy a padra azt majd az aktuális forma eldönti. Roberto nem rossz, de ne lepődjünk meg ha a nagyobb meccseken Mascherano lesz a kezdő JH.
Miért kéne? Mármint ha kezdőbe érted, egyelőre úgy néz ki Robi elég jól megoldja Alves pótlását..Nero. írta:Jobbhátvédet kellene venni de évek óta hiány van a poszton, ... Iniesta helyettesét kell majd megtalálni (Arda, Gomes, Rafinha jók de a felét se tudják annak amit Ini) nemtudom ki kellene de azért ma már nincs hiány klasszis irányitókból.
Javítva.TripleH írta:Ha már Verratti, egyszer szívesen megnéznék egy Busi-Verratti-INIESTA középpályát, lenne ott bőven varázslat.
Persze majd Veratti úr miatt elkezd teljesen mást játszani az a Barca ami komolyabb statokkal rendelkezik mint a Cruyff, Rijkaard vagy a Guardiola féle társaság. Jobbhátvédet kellene venni de évek óta hiány van a poszton, Enrique nem fog 60at fizetni Bellerínért de lehet nem is lenne jó ide. Iniesta helyettesét kell majd megtalálni (Arda, Gomes, Rafinha jók de a felét se tudják annak amit Ini) nemtudom ki kellene de azért ma már nincs hiány klasszis irányitókból.Samper írta:Verrati akkora spiler, hogy érdemes lenne miatta átrendezni a csapatot, ha ide pottyantanák. Azért írok pottyantást, mert nagy pénzért inkább máshová kéne egy klasszis.Nero. írta: Mesélj nekem erről, valami új cucc?
Verratti: Nem tudom hol lenne neki a helye a csapatban. Középpályán most bőven megvagyunk, Iniesta pótlása lesz majd feladat (lehetetlen egyébként), de szerintem ő eggyel hátrébb játszik.
Verrati akkora spiler, hogy érdemes lenne miatta átrendezni a csapatot, ha ide pottyantanák. Azért írok pottyantást, mert nagy pénzért inkább máshová kéne egy klasszis.Nero. írta: Mesélj nekem erről, valami új cucc?
Verratti: Nem tudom hol lenne neki a helye a csapatban. Középpályán most bőven megvagyunk, Iniesta pótlása lesz majd feladat (lehetetlen egyébként), de szerintem ő eggyel hátrébb játszik.
Szívesen láttam volna itt Verratti-t, mondjuk Rakitic helyén, de jelenleg olyan sok tehetséges és jól teljesítő középpályásunk van, hogy azt mondom kár lenne az olaszért. Denis így is keveset játszik. A másik része a dolognak pedig az, hogy más csapatrészeinket is meg kellene erősíteni, Verratti meg nem lenne olcsó játék. Jobbosunkra kell valakit venni lehet már a télen Roberto mellé, a középhátvédeink közül pedig Mathieu-nek mindenképp menni kell a nyáron és ha ne adj Isten Marlon beválna a B-ben őt sem feltétlenül kellene az A-ba dobni, egyből a mély vízebe, ráadásul kevés játéklehetőséggel. Mert azért azt valljuk be, hogy Piqué és Umtit elég biztosak és ha (és ez egy nagy "HA") még közvetlenül mögéjük akarnánk Marlont felhozni, Mascherano-t akkor is pótolni kellene, mert nem hinném, hogy elviselné a 3. csere szerepkörét. Tehát akárhogy is forgatom, valószínűleg kell egy középhátvédet igazolnunk a nyáron.Nero. írta: Verratti: Nem tudom hol lenne neki a helye a csapatban. Középpályán most bőven megvagyunk, Iniesta pótlása lesz majd feladat (lehetetlen egyébként), de szerintem ő eggyel hátrébb játszik.
Mesélj nekem erről, valami új cucc?Samper írta:Ti úgy gondoljátok, hogy Puyol és Abidal bármikor játékra jelentkezik és mindenki más csak pótlék?
Az mondjuk szinte borítékolható, mert eddig piszok jól keni..Nero. írta:Ne piszkáld, ha esetleg holnap a Marlon gyerek játszani fog és ne adj Isten még jó is lesz akkor pláne nem lehet majd lelőni ezzel a témával.
Ne piszkáld, ha esetleg holnap a Marlon gyerek játszani fog és ne adj Isten még jó is lesz akkor pláne nem lehet majd lelőni ezzel a témával.S.Agüero írta:Hát Digne-t nyilván pihenteti, mivel nincs Alba...Samper írta:A holnapi pihentetésekből látszik, hogy Umtiti és Digne már tagja az "alapcsapatnak".
Uruguay ellen jól játszott, Suáreznek a videó alapján eléggé meggyűlt vele a baja, mellé fejelt egy szép gólt. Sokra tartják, de ez ugye nem jelent semmit. Annyi kiderül ebből is, hogy a labdával jól bánik, fizikálisan meg szintén jónak tűnik, a sebessége kérdéses mondjuk, az nem nagyon derül ki. Akit jobban érdekel, a Flamengo ellen, Paraguay ellen, a Corinthias ellen. Ügyesnek tűnik, de azért hasra nem vágódtam ezek alapján.Messias2 írta:Van valaki, aki bármit tud mondani a srácról?
Jelenleg Marlon kölcsönben van a B-ben, te valamiért nagyon beleakarod magyarázni, hogy vagy használja Lucho vagy el is áshatja magát. Az ellenpróba az meg mi a fitty fenét akar neked jelenteni?Samper írta: Tök mindegy, hogy én elengedem-e, ha LE elengedi. Ha ezt teszi, rosszul teszi, de ellenpróba nincs.
Tök mindegy, hogy én elengedem-e, ha LE elengedi. Ha ezt teszi, rosszul teszi, de ellenpróba nincs.TripleH írta:Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Ott van Umtiti - pés talán Marlon is.
Mascheranot a kozeppalyan kell jatszatni.TripleH írta:Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Ott van Umtiti - pés talán Marlon is.