Miért kéne? Mármint ha kezdőbe érted, egyelőre úgy néz ki Robi elég jól megoldja Alves pótlását..Nero. írta:Jobbhátvédet kellene venni de évek óta hiány van a poszton, ... Iniesta helyettesét kell majd megtalálni (Arda, Gomes, Rafinha jók de a felét se tudják annak amit Ini) nemtudom ki kellene de azért ma már nincs hiány klasszis irányitókból.
Verratti meg lehetne Ini utódja is akár, ahogy Tromort77 és LG is írta még anno, nem feltétlen kell azonos profilú embernek átvennie a "vezér" szerepet a középpályán. A lényeg, hogy valaki vegye kézbe a dolgokat, és érezhetően emelkedjen ki, adjon a támadásokhoz is valami pluszt. Arra meg az olasz tökéletes lehetne. Nem azt mondom, hogy ő kell, én nyilván örülnék részben, mert nagyon komálom - bár Samper ha kicsit keményedne, egy idő után szerintem lehetne hasonlóan jó nekünk ingyen is -, de nem véletlen figyeli a klub szerintem.
Javítva.TripleH írta:Ha már Verratti, egyszer szívesen megnéznék egy Busi-Verratti-INIESTA középpályát, lenne ott bőven varázslat.