LG írta:Nero. írta:Régebben Coutinhot gondoltam Iniesta pótlására de a gyerek eléggé visszavett a kezdeti lendületből.
Pedig Klopp alatt kifejezetten jól játszik, ebben a szezonban pazar formában van. Ini utódnak viszont nem tudom mennyire lenne jó, hisz többnyire baltámadót játszik,
és ott sokkal jobb, mint a kp-n.
Ezzel speciel nem értek egyet, szerintem is a középpályán tudna igazán kiteljesedni. Eszméletlen milyen szeme van a játékhoz, de sajna ezt az utóbbi időben alig van lehetősége kihasználni, cserébe baromira nem hatékony kapu előtt. A megindulásai jók, a középpályáról is ülnek a cselei, ezzel nem lenne gond, a passzjátéka elég jó, tud fazont szabni ha olyan napja van, távoról ugyanúgy puffogtathatna.. Alakulnia kéne nyilván, de szerintem hátrébb sokkal többre vihetné, baltámadóként egy másodvonalas húzóember szintjén megragad majd szerintem - nyilván ez is több, mint amiről sokan álmodozhatnak. A mezőnymunkájára se lehet nagyon panasz, mert védekezik tisztességgel, úgyhogy egy szó mint száz, én is látnék benne fantáziát Ini utódként, ha nem lenne ilyen eszméletlen hullámzó. Viszont kegyetlenül az, ez az egy ami miatt nem látnám nálunk szívesen, minden 3. meccsén emberhátrány lenne kb.. De képességei alapján szerintem jobban állna neki a pár évvel ezelőtti Ini profil, mint amit most játszik.
MessiNeymarSuarez írta:A katalán Sport szerint a vezetőség olyan szerződést kötött kölcsönvételkor, hogy ha Marlon legalább 5 meccsen játszik az első csapatban, akkor automatikusan megveszi a Barcelona, ami amúgy 5 millio euro.
Ez meg így van, de ezt lehetett tudni már amikor kölcsönvettük akkor is. Amilyen sérüléshullámmal indult a szezon, azon se lepődnék meg, ha meglenne az az 5 meccs..
TripleH írta:Persze annak örülnék a legjobban ha Gomes ugy bevallna, hogy ő lenne az utód
Megmondom őszintén én a jelenlegi felhozatalunkból nála látom a legkevesebb esélyt erre a szerepre. Busi helyettesnek előbb el tudom képzelni, persze nyilvűn fejlőhet még - és egész biztos fog is. De az biztos, hogy egyelőre nagyon nem tudja, hogy előrébb mi a helyzet. A középpálya védekezőbb felében már nagyjából otthonosan mozog, de az Espanyol ellen is hatalmas csalódás volt, Carbonell lefocizta kb.. De még egyszer mondom, ideje van még bőven, de tőle Ardáéhoz hasonló fordulat kéne majd ahhoz szerintem, hogy Ini után ő legyen a kezdő. Ezt meg én speciel nem nézem ki belőle.
TripleH írta:akkor Verratti-Oliver Torres-Dahoud vonalnak örülnék, persze utóbbi 2-nek meg ehhez nagyon sokat kell fejlődni es bizonyítani, de Oliverben ott az a plusz amiből látszik, hogy ő tovabb vigye Ini, Xavi es Modric irányvonalát és stílusát.
Ezen meg elmorzsoltam egy könnycseppet, olyan szépen mondtad..

Mondjuk tartok tőle, hogy Oli lesz az új Isco, de amúgy imádom a palit, nézem is a meccseit amikor csak tudom. A másik két delikvens iránti "kötődésem" meg nem kell bemutatnom gondolom..
TripleH írta:es egy teljesen más tipusú játékos fog érkezni akit nem is gondolnánk, hiszen ki hitte volna, hogy Xavi helyére egy Rakitic fog érkezni aki ilyen szinten beválik.
Ezzel, és az előtte levő résszel nagyjából egyetértek, viszont az biztos, hogy most nem lehet egy Rakitic féle igazolással elintézni a pótlást. Xavinál azért lehetett, mert Ini átvette tőle a stafétát, de most nem lesz kinek továbbadni. Mondjuk Busi ha nagyon felpörögne, képes lehetne mélységből irányítani, ezt bizonyította már többször is, de nem hiszem, hogy ekkora szabadságot fog ő kapni. Rakiticre meg elég nagy lenne ez a cipő azért, legyen ármilyen melós és szimpatikus. Úgyhogy most sajnos nem lesz elég az, ha "csak" egy jó láncszemet veszünk a gépezetbe - vagy építünk be.