Hú. Ez ki volt centizve. Nem szeretem ezeket a délutáni meccseket...
Azt gondolom az első félidőt jól kontrolláltuk, nem sok közük volt a meccshez. Init nagyon sajnálom. Ha csak 3 hónap, az még a jobbik eset. Nehéz lesz őt pótolni, viszont itt a nagy esély Gomesnek, Ardanak, Denisnek és Rafinhanak. Kíváncsi vagyok ki tud élni vele.
A második félidő nagyon kamikaze volt. Nem volt sok középpályánk, ment az adok kapok, de ha egy kicsit higgadtabb a Valencia, akkor nem kellett volna izgulniuk a tizi miatt.
Nálunk is volt sok kihagyott helyzet. Rakitic hihetetlen hogy azt kihagyta. Suarez még mindig sok ziccert hagy ki, reméljük feljavul helyzet kihasználásban. Messi félelmetes formában jött vissza sérüléséből, még ha a második félidőben el-el tűnt. Nekem Neymar most kezd kicsit sok lenni. Nem megy neki a játék, rengeteget reklamál, beszól a közönségnek. Lehet most kellene elbeszélgetni vele egy kicsit.
Amúgy a meccs elején kb azt hittem az Atleticoval játszunk, annyira faragtak minket. Ini sérülésénél szerintem nem kellett sárga, viszont voltak olyan szituációk, amikor villanhatott volna. Pl Gomesre rátalpaltak, Iniestát rángatták mezénél fogva másodperceken keresztül. Máskor meg ment egyből, mint pl Busi sárgájánál. Az első gólunk les volt, szóval azt köszi a bírónak. Umtiti lökése határeset volt, szerintem váll-váll elleninek látta a bíró. A mi 11esünk jogos volt. A srác aki összehozta az meg tiszta fiatal Pepe

Iszonyat széles mozgású, megindítja a mozdulatot, de ha valaki elé ugrik kettérúgja. Veszélyes a srác...