Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát valami köze csak van egymáshoz nem?S.Agüero írta:És a kettő egyenesen arányos egymással?
Ma rúgtun k3-at, szerdán 4-et, mégse játszottunk egyik meccsen se túl jól.. Nem tudom ebbe mi a felháborító.francisco franco. írta:Akkor ne nézd. 29 gólt rugtunk messze a legtöbbet a ligába.... no comment
nem hinném, hogy a nagy múltú katalán szuperkupa döntőn bárki is játszana az A keretből. a kutyát nem érdekliDantes írta:Jöhet a városi rangadó.
a meccseket gólok nélkül kell értékelni, hogy egy klasszikust idézzekfrancisco franco. írta:Akkor ne nézd. 29 gólt rugtunk messze a legtöbbet a ligába.... no commentrecrea írta:Nézhetetlen gyenge focit játszunk eddig idén.
Nem tudom, hajlanék arra, hogy igazad van, de az a palack betette a kaput rendesen a srácoknál.LG írta:Nem volt egy szép meccs. A játékvezető már az elején elvesztette a fonalat, egy időre hanyagolni kéne a mai teljesítményé után.
A játékosok viselkedése nagyon nem tetszett, az ellenfél játékosainak és közönségének provokálásáról jó lenne, ha LE leszoktatná a fiúkat.
És a kettő egyenesen arányos egymással?francisco franco. írta:Akkor ne nézd. 29 gólt rugtunk messze a legtöbbet a ligába.... no commentrecrea írta:Nézhetetlen gyenge focit játszunk eddig idén.
Akkor ne nézd. 29 gólt rugtunk messze a legtöbbet a ligába.... no commentrecrea írta:Nézhetetlen gyenge focit játszunk eddig idén.
Durván osztotta a Valencia szurkolókat.Tromort77 írta:Messit ilyen hosszan ünnepelni még nem láttam.![]()