Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is kell mögé a nevető jel, mert ez valóban így van, és mégcsak nem is kedvelem a franciát. Ahogy a Real meg a portugálok megnyerték a BL-EB-t, úgy megnyerhettte volna a Tico és a francia válogatott. Akkor pedig egyértelmű, h az ő éve lett volna. Csakhogy az életben nincs ha.Bob_Marley írta:Kapufa és tizin múlt és csont nélkül szórnám Grizinek.![]()
Pont ezért fogja megkapni.Egy nagy karrier egyfajta mementója lesz.Többet már nem hiszem hogy képes lenne nyerni.Ez lesz a vége.Rivaldo11 írta: Ronaldo rohamtempóban megy kifelé, és ugyan biztosan lesznek még jó időszakai, nálam már a top 3-ban sincs benne...
Nyilván, de az előző éveknél sem mindig a BL, EB/VB voltak legfontosabb tényezők.így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Én is így látom, egyértelműen megkoronázott egy nagyon szép karriert az EB győzelemmel. Sztem utolsó esélye aranylabdát nyerni, de úgyis mondhatom, h utoljára fogja megnyerni.Feast4 írta:Ugyanezt mondtam valamelyik nap.Senkinek nem volt valami kiemelkedő felejthetetlen éve.Innentől ha objektíven nézzük szerintem sem Messi éve.Tény nem is CR volt a szezonban a legjobb, de a hype meg a BL Európa Bajnok cím felé dönti a mérleget.recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Ugyanezt mondtam valamelyik nap.Senkinek nem volt valami kiemelkedő felejthetetlen éve.Innentől ha objektíven nézzük szerintem sem Messi éve.Tény nem is CR volt a szezonban a legjobb, de a hype meg a BL Európa Bajnok cím felé dönti a mérleget.recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
1. Gól és gólpassz mutatója is jobb, mint CR-ek. Egyedül talán Suárez van, aki ezen a téren előtte lehet. Itt ne csak a bajnoki gólokat meg gólpasszokat számoljuk.recrea írta:Számomra talány, h mi alapján adná bárki is Messinek idén.
Egy kulcsmérkőzés sem jut eszembe tavasszal, amikor kiemelkedően, vagy legalább jól játszott, amikor viszonylag ment a szekér, neki is ment, amikor nem, akkor neki sem. Real, Tico lesimázta őt is, kupadöntő semmi extra, bajnokit inkább Suarez hozta a végén. Copán meg hibázott.
Most szórja a gólokat, de 10 méteres passzt annyit hibázik mostanában, mint eddig 1 év alatt, nem sok fazont ad a csapatnak, amit előtte rengetegszer megtett, most elöl várják a csodát hárman.
Ha jól emlékszem akkor 2013-ban CR 0 azaz 0 begyűjtött kupával nyert, míg Messi egy bajnoki címmel és szuperkupával gazdagodott abban az évben. CR csak a góljai miatt (amikkel megjegyzem a kicsiket tömte ki, mert pl. az Atletico ellen nulla volt a kupadöntőben) nyert. Akkor most hogy van ez a gólokon lovaglás?Feast4 írta:Lovagolhatunk itt a gólokon, de emberek arra ott van az aranycipő.
Innentől kezdve kettőjük közül az nyer akinek meghatározóbb eredményei vannak az adott évben.
Van amiben igazat adok, de néhány dolgot másképp látok:recrea írta:Számomra talány, h mi alapján adná bárki is Messinek idén.
Egy kulcsmérkőzés sem jut eszembe tavasszal, amikor kiemelkedően, vagy legalább jól játszott, amikor viszonylag ment a szekér, neki is ment, amikor nem, akkor neki sem. Real, Tico lesimázta őt is, kupadöntő semmi extra, bajnokit inkább Suarez hozta a végén. Copán meg hibázott.
Most szórja a gólokat, de 10 méteres passzt annyit hibázik mostanában, mint eddig 1 év alatt, nem sok fazont ad a csapatnak, amit előtte rengetegszer megtett, most elöl várják a csodát hárman.
Kiszálltam.recrea írta:Számomra talány, h mi alapján adná bárki is Messinek idén.
Az Euron tényleg nagyot játszott, de a Barcában akkor kezdték el kipakolni a balszélre ahol nem igazán ment neki, és még párszor nyilatkozta is hogy egyáltalán nem érzi jól magát azon a poszton.LG írta:Hát nem tudom...Messi abban az évben döntögette a gólrekordokat, ott szerintem egyértelmű volt, hogy az övé lesz.Veidt_madridista írta:En speciel 2012-re gondoltam Iniestat.
Hát nem tudom...Messi abban az évben döntögette a gólrekordokat, ott szerintem egyértelmű volt, hogy az övé lesz.Veidt_madridista írta:En speciel 2012-re gondoltam Iniestat.
Egyébként az a vicc, hogy ez ugyanennyire igaz az idei Madridra és a Portugál válogatottra.LG írta: 2013: Szerintem az a Bayern csapatszinten volt piszok jó
Ezt én is igy látom, azokban az években sokkal jobban megérdemelte a portugál, mint az ideit.2009 óta amúgy 2013-ban és 2014-ben volt több gólpontja CR-nek, mint Messinek. Ekkor meg is nyerte az Aranylabdát, jogosan, de most szerintem is Messié(nem lesz).
CR-é csont nélkülS.Agüero írta:Valahogy csak be kell erőszakolni Messit a háromba.
2010-ben én is Iniestának adtam volna. Riberynek is oda lehetett volna adni 2013-ban amúgy, bár az ő kezében kicsit furán állt volna.Veidt_madridista írta:Jol teljesített összességében Messi, de én nem neki adnam.
Nero: sot, meg a 22. század legjobb játékosa díj es jarna neki, nem? Akármekkora zseni, nem ártana levenni a szemellenzot. Iniesta meg Ribery volt az aki kiérdemelte a teljesítmény alapján, es nem kaptak meg.
Az a vicc hogyha kizarolag a nyers teljesitmenyt neznenk (golok, golpasszok, kialakitott helyzetek, sikerek cselek, ki mennyire volt huzoember a csapataba, ki hanyszor volt meccs embere, stb stb.), akkor lehet 2009 ota az osszeset Messinek kellett volna nyernie.Veidt_madridista írta:En ugy tudtam hogy a teljesítményre adjak...Samper írta:Ha nem Messi nyeri, akkor vagy csalnak, vagy nem értenek hozzá. Egyszerűen nincs még egy hozzá fogható játékos a nemzetközi mezőnyben. Akkor sincs, ha az összes posztra figyelünk, nem csak a gólvágókra.