Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mára nekem elég a netbőlP.U.Y.O.L. írta:Itt is van róla egy friss kép:S.Agüero írta:Iniesta már homokban edzett, szóval szerintem a Clásicón már játszhat.
Elég biztató.
Itt is van róla egy friss kép:S.Agüero írta:Iniesta már homokban edzett, szóval szerintem a Clásicón már játszhat.
Azt jelenti hogy nagy személyisége van a pályán belülmess2009 írta:mi volt ez az üzenet pontosan? ö volt a meccs embere? segítenél?palesz77 írta:Denis: "Iniesta sent me a message after the Sevilla game, he said
I have a lot of personality on pitch. It made me happy."ve a lo
El Capitano.Le se teszi azt a telefont a serulese alatt..
Amugy mar egy speci futopadon tud futni, elvileg van ra nemi esely, hogy felepul a Clasicora.
mi volt ez az üzenet pontosan? ö volt a meccs embere? segítenél?palesz77 írta:Denis: "Iniesta sent me a message after the Sevilla game, he said
I have of personality on pitch. It made me happy."ve a lo
El Capitano.Le se teszi azt a telefont a serulese alatt..
Amugy mar egy speci futopadon tud futni, elvileg van ra nemi esely, hogy felepul a Clasicora.
Inkább játsszon, ne sérüljön le és nyerjünkMQuCsabi írta:Nem kell, ne játsszon a Classicón. Annyit nem ér, inkább kapjunk ki.
Tutira!Szerintem most végigoróbál mindenkit.visca el barca írta: bár ahogy ismerem LE-t minden meccsen más fog ott játszani
Pont 7 hét múlva lesz az örökrangadó. Necces lesz, kellene nagyon de ha nincs 100%os állapotban akkor inkább hagynám.Messias2 írta:Iniesta will miss 6-8 weeks depending on this recovery
Ez így már picit jobban hangzik.
Az nem jelent semmit. Én pl. földre sem kerültem, mikor elszakadt a kereszt-szalagom, meniszkuszom, részben a belső oldalszalgom, megfűszerezve ízületi felszín roncsolódásával, melynek gyümölcsét a mai napig élvezhetem.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbnation/vide ... 765639338/
Saját lábán hagyta el a Mestallát, remélhetőleg nemolyan súlyos mint elsőnek tűnt.
Szavaztam csak érvénytelenül.Normandia írta:Akkor miért nem szavazol?.Nero. írta:Szerintem André Gomestudná a legjobban helyettesíteni, esetleg Rafinha bár ő inkább a középpálya másik oldalán mozog otthonosan. Kár érte nagyon, remélem a Real ellen már lesz.
Akkor miért nem szavazol?.Nero. írta:Szerintem André Gomestudná a legjobban helyettesíteni, esetleg Rafinha bár ő inkább a középpálya másik oldalán mozog otthonosan. Kár érte nagyon, remélem a Real ellen már lesz.
Vannak neked jo otleteid is..visca el barca írta:paleszkám egy szavazást lécci, hogy ki helyettesítsekiváncsi vagyok a nép véleményére.
Lehet gyakorolni az utána lévő időszakra. Gomes nem volt annyira rossz, mint sokan mondják, persze nem egy Ini.palesz77 írta:Remélem megoldják a srácok nélküle, nagy érvágás lesz az tuti.. Játékban mindenképp, pedig alapból se nagyon gálázunk mostanság.