Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem egy nagy eresztés, az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat már kihagyomNervo írta:A Colony című sorozatot nézi valaki esetleg??vélemény?
Nekem a 2. évad még jobban tetszik, mint az első. Itt azért már keményen érződik a gengszterkedés. A zenék továbbra is állatok, Terrence Howard is megmutatja, hogy tud. Ami még nagyon pozitív, hogy van benne jó pár zenész, aki önmagát játssza, Timbaland, Pitbull.MQuCsabi írta:
Empire: 2. évadot elkezdtem, elég szépen nyitották meg az évadot, Lucius kicsit megmutatta a valódi hatalmát. 'mal nekem kicsit most ne mszimpi, remélem kibékülnek Hakeem-mal, mert az úgy volt a jó, nem úgy, hogy elbeszélnek egymás mellett.
Lesz, 3-4. évad már be van rendelve.MQuCsabi írta:Tudható, hogy lesz-e folytatás Cali kartellel?
Én nagyon bírom a Supernatural-t, de eléggé elhúzzák a sztorit, én őszintén szólva az előző évaddal legkésőbb befejeztem volna.MQuCsabi írta: Supernatural 12. Evad. Kicsit mast hoztak, mint eddig. Legalabb is ugy latom probalkoznak. Nagyon kivancsi vagyok, mit hoznak ki ebbol.
Nekem a legutóbbi évvadok már nem annyira jönnek be, mert tényleg a társadalomkritika a poénok rovására megy, meg olyan kusza lett az egész, amiben vhol szintén napjaink társadalma tükröződik vissza, de nekem ez nem jön be annyira.davi10 írta:Én nézem, igaz még csak az első részt láttam, mert nekem jobban bejön szinkronnal.palesz77 írta:South Park még mindig zseniális..Nézi valaki az új évadot rajtam kívül? Baromi jó lett szerintem ez a két rész,
Az első résztől nem ájultam el, a tavalyi évad se jött be annyira, pedig a 18. ahol elkezdték hogy összefüggenek a részek az megcsillantotta a fényt az alagút végén, mert az előtte lévő pár évad szerintem nagyon gyenge volt.
Mindig fontos eleme volt a sorozatnak a társadalomkritika, de az utóbbi években annyira rámentek csak erre a témára, hogy a poénok rovására ment.
Egy-két kivétellel (World of Warcraft) szerintem a leglegendásabb részek azok voltak, amik annyira nem feküdtek rá erre a témára pl. Casa Bonita, Scott Tenorman stb.
Messias2 írta:TWD
Második évad felénél járnál bedurvulnak a dolgok egy kicsit.MQuCsabi írta:Zola,
En is elkezdtem az Empire-t. Komoly sorozatnak tunik, a bajom az, hogy hiaba imadom a rapet, ez a harsany ciganykodas nekem nem jon be.
Ezzel egyutt vegig tolom, mert kivancsi vagyok, pedig az is igaz, hogy tul szappanoperasnak erzem. Ez meg remelem valtozik.
PCsabi írta: