Alves és Saviola tényleg jó lenne(sajnos úgy néz ki h a vezetőség nem kedveli az argentintRiddick666 írta:Alves-t mindenféleképpen meg kell szerezni, mert nagyon jó játékos, vagy legalábbis az elmúlt hetekben nagy formában van.
Én még deco-t is lecserélném, mert nagyon sokszor eladja a labdát, lelassítja a támadásokat, meg gólt is csak megpattanó lövésből szerez.
Saviola meg tökéletes csatár csere lenne, úgyhogy sztem vissza kéne hozni.
Ez kacsa, vagy legalábbis nagyon, "írjunk vmit, ami jól hangzik" szaga van...
de igen! azt mondta marad! "jövőre döntőt játszunk megint és én tagja leszek a csapatnak"totobike írta:Elnézést de az henry nem azt mondta hogy Bl-döntő után jelenti be hogy mi lessz a sorsa?
no mindegy, azt hiszem ez a vita nem fog dűlőre jutni.G-Jay írta:Szerintem eléggé az lehetett, hisz csaknem a fél Barca a közeli barátja! Valoszinüleg megbeszélte velük h mi volt, és biztos h őszinte volt! Ha murinhorol lenne szo, akkor simán nem lenne őszinte
én nem arról beszéltem ahogy játszott, le a kalappal, remek focistaG-Jay írta:Na álljon meg a nászmenet! Henry semmi olyat nem csinált amiert [auto_cenzúra] ember lenne! Végig hajtott a meccsen, jol játszott, csak nem volt szerencséje a golszerzéssel! Nem kell egyből szidni! A BL döntő elvesztése után meg megnézném te hogyan nyilatkoznál.......
Viszont én továbbra is tartom, h nem lenne rossz ha jönne, de nem halnék bele ha nem!