Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1(ez valami egyetértés?!) igen, Normandiával értek egyet. egy gólt bárki ebben a mezőnyben képes lőni bárkinek, ez nem lózung ez tény. csak nem mindegy, hogy az a gól mikor esik és az sem, hogy a 93 percben is csak egy gól az előnyöd....tudom sokan vagyunk sokféle mentalitással de akinek a tegnapi meccs "..semmi gond nem volt a tegnapival..." az már igencsak az igénytelenség határa... nálam.Normandia írta:Szived joga, ha ez neked bejön. Az a baj, hogy ez a lózung valóság és nekem meg ez nem tetszik, ez meg az én véleményem és valszeg nem egyedül vagyok ezzel. Ez a pihentetés meg, na ez a lózung.Bob_Marley írta:Ez az egy gólt bárki rúghat nekem mindig is lózungnak hangzott. Ezzel az erővel meg 2:0ról is ikszeltünk már, sőt 0:3-ról nyertek BL-t stb. De ezek azok, amikre emlékszünk a többi 999999999 meg okosan le van pörgetve. Tegnapi is ilyen volt, 0 veszélyt hordozott magában a Granada.
Gól után le is ülhettünk volna, Granadanak minden reménye elúszott. Semmi gond nem volt a tegnapival, végig nálunk volt a labda, megvoltak a lehetőségek, s ami fontos, hogy takaréklángon is hoztuk a pontokat. Tudtunk pihentetni, azt sajnálom hogy Paco pl jöhetett volna hamarabb is, de a lényeg a három pont a többi mese habbal.
Nekem nem az eredménnyel van bajom, bár azzal is lehetne, hanem a mutatott semilyen játékkal. Azt, hogy ki látja jól majd az idő eldönti.
A triplázó évben az első 8 meccsünket kapott gól nélkül hoztuk le, a classicón elszenvedett vereség hozott egy kisebb hullámvölgyet, na meg Messi balhéja LE-vel. Aztán mindent hoztunk, amit lehetett.Nero. írta:+1Bob_Marley írta:Ez az egy gólt bárki rúghat nekem mindig is lózungnak hangzott. Ezzel az erővel meg 2:0ról is ikszeltünk már, sőt 0:3-ról nyertek BL-t stb. De ezek azok, amikre emlékszünk a többi 999999999 meg okosan le van pörgetve. Tegnapi is ilyen volt, 0 veszélyt hordozott magában a Granada.
Gól után le is ülhettünk volna, Granadanak minden reménye elúszott. Semmi gond nem volt a tegnapival, végig nálunk volt a labda, megvoltak a lehetőségek, s ami fontos, hogy takaréklángon is hoztuk a pontokat. Tudtunk pihentetni, azt sajnálom hogy Paco pl jöhetett volna hamarabb is, de a lényeg a három pont a többi mese habbal.
A triplazo évben kb. januarig ebben a tempoban mentünk.
Ezt úgy írod, mintha más meccseken nem hagynának ki rengeteg ziccert.Kash írta:Ha a helyzeteket nézzük, 4-0 lenne a reális végeredmény, mivel az MSN kihagyott 1-1 óriási helyzetet.
+1Bob_Marley írta:Ez az egy gólt bárki rúghat nekem mindig is lózungnak hangzott. Ezzel az erővel meg 2:0ról is ikszeltünk már, sőt 0:3-ról nyertek BL-t stb. De ezek azok, amikre emlékszünk a többi 999999999 meg okosan le van pörgetve. Tegnapi is ilyen volt, 0 veszélyt hordozott magában a Granada.
lehet, de ha pl ini pályán van
Tényleg hiányzott az a +, amit ő képes adni, de Granada szintű csapatokat nélküle is simán le kell verni.Ini szerepe legalább végre láthatóan kirajzolódik..
Szived joga, ha ez neked bejön. Az a baj, hogy ez a lózung valóság és nekem meg ez nem tetszik, ez meg az én véleményem és valszeg nem egyedül vagyok ezzel. Ez a pihentetés meg, na ez a lózung.Bob_Marley írta:Ez az egy gólt bárki rúghat nekem mindig is lózungnak hangzott. Ezzel az erővel meg 2:0ról is ikszeltünk már, sőt 0:3-ról nyertek BL-t stb. De ezek azok, amikre emlékszünk a többi 999999999 meg okosan le van pörgetve. Tegnapi is ilyen volt, 0 veszélyt hordozott magában a Granada.
lehet, de ha pl ini pályán van, akkor messinek alapból nem kell ennyit hátrajárkálni hogy szervezkedjen, ergó sokkal közelebb tud játszani a kapuhoz, és ha csak a3 ember kell átverekednie magát sokkal könnyebb dolga van. de vhogy neymarral is ez a baj. 40 méterre van az ellenfél kapujától, és mire elvergődne ziccerig vagy kulcspasszig, legtöbbször ő is elveszti a labdát. nála még amitől meg tudok őrülni, hogy az esetek 80%-ban, nem a kapu felé indul, hanem az alapvonalra merőlegesen, a pálya közepe fele és soha nem lesz az egészből semmi. vagy labdavesztés, vagy felrúgják és kapunk egy szabit a kaputól 56378 méterre....LG írta:Ezzel nem értek egyet, játszottunk már jól idén tartalékosan is, és szenvedtünk a gálakezdővel. Tegnap sem azokkal volt a legnagyobb baj, akik amúgy nem a gálakezdő tagjai (jó, Denist tényleg gyenge volt, de a többiek nem voltak rosszak), hanem elsősorban az MSN volt nagyon gyenge. De igy is lehet volna egy sima meccs, Suarez lazán mesterhármast lőhetett volna, Neymarnak is voltak lehetőségei. Ilyen gyenge MSN-el nem hiszem, hogy Iniesta, Busquets, Alba vagy Pique játéval lényegesen jobbak lettünk volna.visca el barca írta:az idei év egyetlen tanulsága az, hogy ha nem a gála kezdő van fenn, akkor csak szimplán egy jó csapat vagyunk.
Ezzel nem értek egyet, játszottunk már jól idén tartalékosan is, és szenvedtünk a gálakezdővel. Tegnap sem azokkal volt a legnagyobb baj, akik amúgy nem a gálakezdő tagjai (jó, Denist tényleg gyenge volt, de a többiek nem voltak rosszak), hanem elsősorban az MSN volt nagyon gyenge. De igy is lehet volna egy sima meccs, Suarez lazán mesterhármast lőhetett volna, Neymarnak is voltak lehetőségei. Ilyen gyenge MSN-el nem hiszem, hogy Iniesta, Busquets, Alba vagy Pique játéval lényegesen jobbak lettünk volna.visca el barca írta:az idei év egyetlen tanulsága az, hogy ha nem a gála kezdő van fenn, akkor csak szimplán egy jó csapat vagyunk.
A két meccs közül egyértelműen a Sevilla elleni a fontosabb. Jó lenne a City ellen egy barátságos x, de attól tartok, hogy most majd nagyon meg akarják mutatni Pepék, hogy hogy a 4-0 zakó nem a reális különbséget tükrözi a két csapat között, tehát a presztízs miatt annyira lazára nem lehet venni a meccset, és szerintem nem is fogjuk.Nero. írta:
Kedden City, szerintem egy Xel mar megvan a csoportelsoseg de ha kikapunk se tortenik semmi, viszont a Sevillat idegenbe meg kell verni nehogy meglogjon a Real.