Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jogos. Elég sokat perkáltunk érte általában rendben van a teljesítménye remek alkalom hogy bátran megmutassa mit tud kezdőként egy nagy csapat ellen. Egy nyugis Xel már boldog lennék.S.Agüero írta:Barca line-up vs City: Ter Stegen, Roberto, Umtiti, Mascherano, Digne, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Gomes...
Nem bánom, ha mi intézzük el őket a döntőben.MessiNeymarSuarez írta:
Atletit viszont elintézhetné igazán valaki, ő tőlük félek a legjobban, képesek megint bejutni a döntőbe, hogy ott elveszítsék.
Feast4 írta:Amilyen a szerencse tutira ezt simán behuzzuk, a Bayern csoportmasodik és összesorsolnak.
Az hogy szerintem a továbbjutások már eldőltek, s az a legfontosabb. Csoport állásokat tekintve pedig nem is biztos, hogy jó ha első helyen továbbmegyünk.gg86 írta:Ezt nem tudom mire vélni, ezek szerint nyugodtan kikaphattunk volna mi is, átadva a csoport első helyét, vagy mit értesz ez alatt?Bob_Marley írta:Első meccsnek se volt tétje,
Ezt nem tudom mire vélni, ezek szerint nyugodtan kikaphattunk volna mi is, átadva a csoport első helyét, vagy mit értesz ez alatt?Bob_Marley írta:Első meccsnek se volt tétje,
jó, azért nem mindegy, hogy a lelátón szotyizol vagy lelötyögsz nyugisan 7-10 km-t...Normandia írta:Hááát a Granada ellen szinte mindenki.
Touché... Remélem azt a formájukat elfelejtik és végre a címerhez méltó módon játszanak, nem mint egy csapat túlfizetett gyerek, akik kimennek a pályára, mert amúgy nem kapnak fizetést. Rafinha viszont tartsa meg a jó szokáskát és rúgja továbbra is a gólokat.Normandia írta: Hááát a Granada ellen szinte mindenki.
Hááát a Granada ellen szinte mindenki.visca el barca írta:miről beszélsz? busquets kivételével senki nem pihentmess2009 írta:mire volt elég a pihentetés-pihenés
Tényleg egy city-től kell félnünk? ne már!mess2009 írta:egy döntetlenre jók lehetünk.
miről beszélsz? busquets kivételével senki nem pihentmess2009 írta:mire volt elég a pihentetés-pihenés
Maximálisan egyetértekSamper írta:Egy támadó csapat sohase védekezik hibátlanul. nem lehet a védelmüket a bunkerfocit játszó és kontrázó csapatok védelmével összehasonlítani. És a hibák mindig egyéni hibák - ha nagyon odafigyelünk a visszajátszásokra.