Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Plusz egy.Ennyi erővel akkor Gomes, Masch, Pique, Umtiti,Mats,Alba és Busquets is mehetne.Hirtelen ennyi embernek jutott eszembe gólt vagy 11-est összehozó hibája a szezonból.palesz77 írta:Eddig is kellett, de a mostani ellenere se kezdobe kell hozni valakit.Nero. írta:Kell egy jobbhátvédet venni.
Ez idén novemberre akkor meg is volt.visca el barca írta:most két meccsen kaptunk belőle két gólt, de azért ne tegyünk már úgy, mintha ez tendencia lenne. állítom évi max 5 gól van abból hogy hátul tökölünkrecrea írta:Jöjjön valaki és magyarázza meg, h ez a hátul való tököléssel sokkal többet nyerünk, mint vesztünk, az a bagatell két meccsenkénti kapott gól.
De Bruyne ott állt 35 percen keresztül a bal oldalon. Üresbe egyszer nem passzoltak neki. Ilyet hogy nem vesz észre Pep...Kash írta:Vicces ez a City, mintha csak erre vártak volna, önerőből úgylátszik nem megy nekik.
Meccs előtt akartam írni, hogy 1-3 a javunkra, szal alakul ez.
most két meccsen kaptunk belőle két gólt, de azért ne tegyünk már úgy, mintha ez tendencia lenne. állítom évi max 5 gól van abból hogy hátul tökölünkrecrea írta:Jöjjön valaki és magyarázza meg, h ez a hátul való tököléssel sokkal többet nyerünk, mint vesztünk, az a bagatell két meccsenkénti kapott gól.
Szerintem be fog ő válni csak idő kell hogy megszokja a dolgokat.visca el barca írta: Ag viszont nagyot játszik, ma nagyon elemében van, jó látni, hogy így is tud focizni
Nero. írta:Kell egy jobbhátvédet venni. Gomes viszont jó.
Nem vagyok benne biztos, hogy ebből bármit le kéne vonni.Jó abban igazad van, hogy akik nem bírják most kezdődik majd az úgye megmondtam dumát.De ha mindenkit lecserélték volna amikor valamit hibázik nem lenne a jelenlegi keretből senki pályán.LG írta:A nagy számok törvénye szerint éreztem, hogy Robinak jönni fog egy rossz meccs.![]()
Legalább az ellenlábasai meglovagolhatják, és jöhetnek a nem jobbhátvéd, sehol sincs Alveshez képest kommentek...
Ez nem így megy. Ha így játszanánk, nem lett volna 72%os labdabirtoklás meg iszonyatos fölény a rossz passzt megelőző negyed órában. Ráadásul egy olyan passzt rontott el, ami még csak a necces szituációk közé sem tartozikrecrea írta:Jöjjön valaki és magyarázza meg, h a hátul való tököléssel sokkal többet nyerünk, mint vesztünk, mint az a bagatell két meccsenkénti kapott gól.