2016.10.31. 11:34:59
Palesz:
Talán Denisnek tényleg csak szoknia kell még a Barca fociját, látszik rajta, hogy jól mozog, de még nem elég kreatív, legalábbis a Granada ellen ezt bizonyította, rengeteg volt a visszapassz, 1-2 támadásnál is ahelyett, hogy kockáztatott volna, mindig a biztonságosabb megoldást választotta, ami egy City vagy egy Real esetében még érthető, de a Granada elleni meccs volt az, ahol bizonyítania kellett volna, de a kreativitás legkisebb szikráját sem mutatta. És sajnos ugyanez igaz a második félidőre is.
De én a meccs után megjegyeztem, hogy van potenciál benne rengeteg, mint írtam, jól mozog, tudja, mikor mit kell csinálnia. Azt is megjegyeztem, hogy Rafinha bevágta a gólt, DE A JÁTÉK KÉPE ALAPJÁN RAFINHA SEM CSINÁLT TÖBBET, MINT DENIS, és mint írtad, ha Rafi nem rúg gólt, ugyanúgy elő lett volna szedve ő is.
Én Denis játékából a kockázat vállalást hiányolom, Granada ellen vállalhatott volna többet is, nem csak alibipasszokat, illetve fizikálisan is sokat kell még fejlődnie, mert minden fiatal tehetségünk egy fogpiszkáló.