A vége azonban 1-2, egy rendkívül értékes győzelem, amiért nagyon keményen meg kellett küzdeni, de most már elmondhatja magáról a csapat, hogy nyert igazán komoly mérkőzést a szezonban idegenben is.
A mondat első felével teljes mértékben egyet értek, ez egy rendkívül fontos győzelem a bajnokság szempontjából, nem hiszem hogy sok babér fog teremni más csapatoknak itt, egy ilyen kiváló Sevilla ellen. Bajnokságban 5-ből 5-öt, BL-ben 2-ből 2-t nyertek itthon.
A második fele viszont szerintem nem igaz és egyszerűen baromság.
Bilbao - Barca 0-1
Valencia - Barca 2-3
Sevilla - Barca 1-2
Tehát itt azért már
3!!! nagyon komoly pályán és nehéz pályán nyertünk idegenben ami nagyon de nagyon sokat fog számítani. Ha úgy vesszük akkor 3 nehéz (nem könnyű sosem idegenben de ezek lesznek a legnehezebbek) pályán kell már csak helyt állnunk idegenben. Villarreal, majd tavasszal az Atletico és a Real. Plusz ha még idevesszük a mumusunkat a San Sebastiánt a Real Sociedadot, akkor erre a szezonra már csak 4 bitang nehéz pálya maradt.
És ennyi...4 keménynek mondható idegenbeli meccs. Villarreal, 2 Madrid és egy Sociedad.
Eddig ősszel az idegenbeli rangadóinkat a Celta kivételével hoztuk, nem lesz itt baj szerintem.

De abban is biztos vagyok, hogy ugyanúgy mint tavaly a Celta idén is 5-6 góllal a puttonyban megy haza tőlünk.
Na mégegyszer grat a fiúknak, őszintén bevallom nem számítottam rá az első félidő után, hogy így sikerül Luchonak felpörgetni a fiúkat. Köszönjük ezt a szép 2. félidőt, az elsőt pedig gyorsan felejtsük is el, ne lássunk ilyet többé.