Most egy-egy esetet ki lehet emelni, amivel esetleg azt lehetne alátámasztani, hogy milyen hátszélben kell játszanunk, de ha visszagondolok, hogy az elmúlt időszakban mennyit tévedtek a javunkra/kárunkra, és ugyanezt megteszem a Reallal is, akkor azt kell mondjam, szó sincs ilyenről.MessiNeymarSuarez írta:Isco : "Mikor Cristiano Ronaldo megszerezte a győztes gólt a Barca ellen a Camp Nouban, mielőtt ünnepelni mentem, odaléptem a partjelzőhöz és azt mondtam neki: 'Ezt érvénytelenítsd'."
Nem tudtam, hogy ilyet szabad, elvégre Albát is kiállították egy" miért mindig én?" kérdésért![]()
Jahogy fehér...
Nem akarom generálni a feszkót, de nekem eléggé kiakasztotta a mérleget hogy ilyeneket simán megtehetnek.. Persze nyilván ilyen esetekben könnyen visszaüt az, hogy a Barca az elszakadni vágyó katalán klub
Ami a reklamálásokat illeti, abban szvsz verjük is fehéreket, ami miatt ég is pofám. A legapróbb dolgok miatt is a fél a csapat körbeállja a bírót, és olyan cirkuszt csinálnak, mintha vkit meghalt volna, vagy legalább a lába leszakadt.

Le tudom persze nyelni ezeket a dolgokat, de régen ilyenek nélkül is ment a foci. Amitől még tartok, hogy szerintem Iniesta az, aki még úgy ahogy féken tartja a játékosainkat. Messi szerintem nem fogja csillapitani Suarezt meg Neymart, hamarább csinálja a hülyeséget utánuk.