Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom te se gyakran utaztal meg messzireTripleH írta:Gyakorlatilag a privát Jettel majdnem háztól házig megy, az időeltolódáshoz szerintem ők már hozzászoktak amennyit egyébként is utazgatnak. Amíg nincsenek olyan hangok, hogy nem törődöm lenne az edzésen és motiválatlan addig tőlem azt csinál amit akar. Ráadásul ahogy recrea is írta, nem 2 extra edzésen fog múlni egy Clásicon nyújtott teljesítmény.
Szerintem nehezen találnánk ellenfelet mára, meg a holnapi meccsünkön is elég fásultak lennénk.Én Lucho helyében ma játszatnám, kapjon sárgát, menyjen le ha vezetünk 2-3 góllal, és egy 20 percet kapjon Arda Neymar posztján, Sociedad ellen lehet előnyösebb lenne egy brusztolós Arda a helyén, ezért jó lenne ha játszana kicsit Arda holnap is.
Nagyon remelem hogy a klub megtiltja neki. Nekünk nincs szükségünk diszbohocokra.Messias2 írta:Neymar may visit Brazil, 2days before Clasico, to attend a premier of film (XXX: Return of Xander Cage). It's a movie player is in. [sport]
Ez nagyon "Cés" dolog lenne...
az a baj hogy ha most sárgát kap a malaga ellen, akkor kövi meccsen nem játszhat amikoris a socciedadhoz látogatunk, és ott is nagyon kéne egy jó neymar. azután meg ugye jön a clasico.S.Agüero írta:4 sárgája van már neki is, úgyhogy vigyáznia kell, nehogy kisárgázza magát a Clásicóra.
Ez off de végülis ezt annak idején be tudták bizonyítani?Nekem ez mindig ilyen urban legend kategória maradt.Nero. írta:A Rijkaard-korszakban Laporta illegálisan a titkosszolgálat embereivel figyeltette a játékosainkat, aztán az öregnek más okok miatt majdnem elvették mindenét es a koter is felmerult.
Régebben nem voltunk ennyire előtérben se, másrészt hatalmas pénzeket mozgatunk meg az átigazolási piacon jelenleg.Hogy maradjunk stílszerűek nyilván a Realnál is sok stik van, csak nem bukik ennyire ki.Egyrészt szerintem jobban be vannak védve másrészt szerintem okosabban is csináljak.Ez van sajnos.Varatrix írta: Régen azért nem volt ennyi sunda-bunda a klub körül...
Ebben abszolút igazad van.Varatrix írta:de ahogy jó anyáink neveltek: "Attól hogy ő is hülyeséget csinál attól neked nem kell."
Jó ez tény biztos vagyok benne hogy a reálnál is megy. Minket nyugtathat ez a tudat, őket nyugtathatja az hogy még nem buktak le. Nyugtathat mindkettőnket hogy sehol nem vagyunk az olaszokhoz képest.MQuCsabi írta:Sajnos, ahol ennyi pénz játszik, ott mindenhol ez van, maximum nem derül ki. Ettől el kell vonatkoztatni.
Sajnos ez így is van... Euró százmilliók mozognak jobbra balra mindenki nyerészkedik.Neymar átigazolása pont olyan volt ami erre lehetőséget adott.Vagy 3 helyen volt a játékjoga.Apuci pénzt szagolt mi pedig simán vigyorogva aszisztáltunk ahhoz hogy atvagjunk mindenkit hiszen ebből jó lóvé jött.Ennek hála itt tartunk most...Sose fogjuk ilyen szempontból helyre tenni a reputációját a klubnak, adocsalók, és gyerekkereskedők leszünk 30 év múlva is...Varatrix írta:franklin írta:Eddig is voltak problémái, ez meg még rá tehet egy lapáttal az önbizalmára.
http://index.hu/sport/futball/2016/11/0 ... ll_allnia/" target="_blank
Kezdem elhinni baszus hogy egy simlis banda ez a klub, csak piszok jó futballt játszunk és ez kárpótol.
franklin írta:Eddig is voltak problémái, ez meg még rá tehet egy lapáttal az önbizalmára.
http://index.hu/sport/futball/2016/11/0 ... ll_allnia/" target="_blank