Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még ez sem 100% de nagyon igaznak néz ki.Nero. írta:Én azt olvastam hogy CR adott nekik három milliót.
Cáfolták, ez nem igaz.randomguy írta:valaki tud arról valamit, hogy a psg 40m eurót adományozott a chapecoense csapatának?
haverom mondta, én még nem futottam bele a neten.
ha igaz akkor nagyon nagy respect a psgnek
Hát igenvisca el barca írta:elnézve a roncsokat csoda h 5en túlélték![]()
Elvileg Messiék pár hete pont ezzel a géppel utaztak. Nagyon kemény.visca el barca írta:bakker csak most olvastam a repcsi katasztrófáról. keményrészvétem minden hozzátartozónak. rossz belegondolni, hogy a mieink is repkednek állandóan és bármikor lezuhanhatnak
Nagyon szomorú... Egy volt Atleti játékos is köztük volt, akinek ismerős lehet a neve: Cleber Santanavisca el barca írta:bakker csak most olvastam a repcsi katasztrófáról. keményrészvétem minden hozzátartozónak. rossz belegondolni, hogy a mieink is repkednek állandóan és bármikor lezuhanhatnak
Nálam: 1. Scholes 2. Gerrard 3. LampardPCsabi írta:Amúgy ki volt a jobb? Lampard, Gerrard vagy Scholes?
Szerintem meg nem! Épp ez az, hogy ő sokkal inkább hátán kellett, hogy vigye csapatát, mint a másik kettő, mert nem voltak olyan jó társai. És sokszor tudott nehéz helyzetekben villantani, pl. anno Isztambulban is ő hozta vissza a reményeket.Gerrard is jó játékos volt de túl volt futtatva a klubhűsége miatt.
A válogatottban mondjuk Gerrard és Lampard sem tudott maradandót alkotni, 1-2 jobb meccsre futotta, de nagyobb tornákon velük együtt is gyenge volt a csapat. Nem is igazán passzoltak egymáshoz. De tény, a mostaniak nem érik el a szintjüket.Nekem talán Gerrard egy hajszállal előrébb mint Scholes, Lampard meg a harmadik. De mindhárman baromi jó játékosok voltak, én speciel nem is nagyon látom a pótlásukat a válogatottban - Hendo 1-2 szinttel gyengébb szerintem, a többiekből meg nem sok maradt meg, de nem nyűgöztek le.
Lampard, de Scholes se volt rossz csak ő már más poszt. Gerrard is jó játékos volt de túl volt futtatva a klubhűsége miatt.PCsabi írta:Gerrard visszavonult.
Amúgy ki volt a jobb? Lampard, Gerrard vagy Scholes?
Persze, hogy láttam. Villantott a csapatkapitány!palesz77 írta:Tromort, nem tudom nézted-e, de ha nem, akkor Vardy gólját nézd meg, az előkészítés tetszeni fog..![]()