Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Az utolsó 20 percben már kb. a hajamat téptem. Cardona-t szerintem lehetne jegelni egy kicsit, az utóbbi időben nagyon formán kívül játszik. Romera 10 perc alatt többet csinált mint ő egész meccsen. Alena a gólján kívül is remek volt, főleg a második félidőben. Amikor megkapta maga mellé Kaptoum-ot durva lett a kp. Olyan játékok mentek sokszor, amik kis túlzással a Messi-Ini-Xavi fémjelezte mezőnyre emlékeztettek. Gerard többször alkalmazhatná ezt a Ferrán-Alena-Kaptoum triót.A kamerunit valamiért látványosan jegeli.palesz77 írta:1-1 lett a tegnapi meccs, Alena rúgta az egyenlítő gólt a kicsiknél. Itt meg lehet nézni az összefoglalót, fehér cipős ballábas ő - a könnyebb felismerés végett -, a gólon kívül is volt pár szebb momentuma..
A sok szerencsétlenkedés után télen le kéne hívni az opciót és szerződtetni. Ahogy Alena sorsát is rendezni kell. Mindkettőjüknek nyáron lejár a mandátuma.S.Agüero írta:Marlon Santos is ineligible to play in La Liga or Copa del Rey until January, but he can play in the Champions League. [Mundo Deportivo]
Lassan lehetne már egy saját topikja is.
Persze, ez tiszta sor. Így is kihúzott a kakiból egy gyenge csapatot egy 30 m-es bombával, szóval az összképet tekintve elég biztató volt ez kezdetnek.Samper írta:Általános igazság, hogy könnyebb egy jól játszó csapatban jól játszani egy tehetséges játékosnak, mint egy rosszul játszóban.
Nem tudom megmondani pontosan. Szerintem ami zavar, az a jobb láb hiánya - amin még javíthat -, azért egy középső középpályásnál sokszor kell gyorsan a másik lábbal megoldani dolgokat, neki meg ez egyelőre nagyon nem erőssége. A másik meg a kis területen való gyors játék, amiben szerintem gyengébb - lehet csak még. Kényszerítőkre gondolok, meg kis területen való gyors labdakihozatalokra. De mondom, láttam vagy 10 meccsét összesen, és közbe meg mutatott rengeteg biztató dolgot. 18 éves, tavaly is beugrósként a B egyik legjobbja volt rendre, most a 25-30 éves favágók között is egyértelműen kiemelkedik, és a csapat motorja, húzóembere. Fizikálisan nagyon jó, láthattuk mennyire gólveszélyes - ami nálunk hiányszám a középpályán -, elég kemény, nem büdös neki a munka, relatíve jól cselez, vannak szép meglátásai is, és még egyszer mondom, egy 18 éves gyerekről beszélünk. Ha még fejlődik 2 évet a B-ben, akkor is rohadt fiatal lesz, de nála totál azt érzem, hogy az csak időpocsékolás lenne neki, mert érezhetően jobb mint a 3. liga.MQuCsabi írta:Egyebkent Palesz, szerinted mi hianyzik belole ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz felerjen? Nyilvan az idot leszamitva
2017 juniusában jár le a szerződése. Januártól már legálisan is megkereshetik más csapatok,. ha a Barca addig nem lép. LE meg emberi számítások szerint legalább kitölti a szerződését. A B-s hosszabbítás Alenanak nem perspektíva.palesz77 írta:Van róla szó, de LE-nek sok köze nem lesz hozzá. Állítom itt se lesz mire Alena felkerül.
Pont tegnapelőtt hozta le a Sport, hogy már folynak a tárgyalások a szerződéshosszabbításról. A Barça egy 2022-ig szóló kontraktusban gondolkodik (a jelenlegi ugyebár 2018-ban jár le), Aleñá iránt pedig ugyan érdeklődik több európai topcsapat is, de ő többször is kinyilvánította már, hogy itt szeretné folytatni, úgyhogy szerintem nem lesz gond ezzel.Samper írta:Nem értem, miért nem téma Alena szerződése. Vagy lehet, hogy a színfalak mögött megy? De LE aktív részvétele nélkül nem fog sikerülni.
Erről van szó, lényegtelen hol van, amíg az apja egy barom, és ő elhiszi, hogy valaki. Nagyon csekély esélyt látok rá, hogy belőle itt még lesz valaki. A Sportingból kiszorult tavaly, mert nem edzett elég keményen, majd nyáron nem ment el a Valenciába, mert az apja nem kapott 2,5 milliót tőlük. Most biztos sokkal jobb neki.. Nagyon nincs tisztában hol tart a ranglétrán - apja még kevésbé -, sajna a felsztárolás miatt valami nagyon félrement ott.barca0417 írta:Kár érte, hogy ilyen a hozzáállása, mert gondolom azzal van a baj.

Meccseken is rendre a jobbak között volt amikor láttam, edzésre legalább megérdemelné a meghívót azért, ha már Nili rendre feljárt, meg a gyengébb játékosok is sokszor mehetnek.. Szerintem mondjuk még mindig nem olyan jó, hogy megragadjon majd az első csapatba, de végülis Puyol is gyengébben kezdett azt mondják.Gareth Tello írta:Sergi Palencia 2016/2017 (Part 1) ● Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=-raZuZTo6XQ" target="_blank
Mondani én is tudok bármit..Gareth Tello írta:Először én is erre gondoltam, de a meccs után azt nyilatkozta, hogy tudatos volt az átemelés.
Először én is erre gondoltam, de a meccs után azt nyilatkozta, hogy tudatos volt az átemelés.palesz77 írta:Cardonának ahogy nézem minden bejön mostanában, az első gólt szerintem szimplán le akarta venni..De lehet csak én látom bele.