szerintem nagyon felszívjuk magunkat a kövi 2 fordulóra, a clásicora 2-0-t tippelek messi duplával. pique meg masch hátul godmodban lehozzákmiro14 írta:Itt mi a tipp a classicora?

szerintem nagyon felszívjuk magunkat a kövi 2 fordulóra, a clásicora 2-0-t tippelek messi duplával. pique meg masch hátul godmodban lehozzákmiro14 írta:Itt mi a tipp a classicora?
Karma?!randomguy írta:koncentráló is kidőlt, szinte alig volt egészséges idén.
képességek alapján marcelo mögé több mint jó csere lenne, de hát szerencsétlennel nincsenek előrébb már jó pár éve, állandóan sérült
Benzemának nagy mákja van, meg szerintem nekünk is. Modric mellett a legjobbjuk.etooka9 írta:Real Madrid have confirmed that Gareth Bale will undergo surgery on an ankle injury, keeping him out for 4 months, he'll miss El Clasico.
Úgy néz ki, hogy a vártnál hosszabb kihagyás lesz ez.
Egyet értek hogy Vazquez jó játékos, képes megkavarni a védelmeket, viszont ő csereként a legjobb, mikor fáradt védelemre viheti rá. Kezdőként mikor elejétől kell megküzdenie magát a védőkkel már nem annyira meghatározó.Nero. írta:Ronaldo-Benz-Vazquez lesz gondolom. Pedig kiváncsi lettem volna a Bale-Ronaldo-Vazquezre. Bale eredeti posztján még jobb, Ronaldo centerként még jó lehet, Vazquez pedig nagy tehetség. Ha visszajön a walesi szerintem ez megy tovább.
Kroos-szal együtt a két legjobbjuk idén. Csak a némettel annyi szerencséjük volt, hogy Isco is Kovacic nagyon összekapták magukat, igy nem érzik meg annyira a hiányát, a walesinél ez keményebb dió lesz. Bár amennyire jól állják a csereembereik a sarat (ellentétben a mieinkkel, akiknél vannak biztató jelek, de két jó meccset egymás után egyik sem bír lehozniNero. írta:Bale is kihagyja a klasszikust.
Bayern-verés és BL győzelem ellenére, nekem ezen a meccsen volt a csapat a csúcson, minden tekintetben oktattunk.MessiNeymarSuarez írta:Tegnap nem voltam fent, de be akartam linkelni, hogy tegnap volt pontosan egy éve hogy 0-4-re elvertük a Real Madridot![]()
https://www.facebook.com/hungarobarca/v ... 239067220/" target="_blank
Ejj, félelmetes Barca volt, Messi nélkül is.![]()
Jelenleg ez valahogy úgy nézne ki, hogy Lajos kihagyja az első gólt eredményező gólhelyzetet, és bekapunk 3-mat
Akkor Busi, Neymar, SR hármas élete formájában volt nem kis pluszt adva ezzel a csapatnak, de Suarez és Rakéta is sokkal jobbak volt, mint most. Ha ezek a srácok újra csúcsformában lennének, Messivel, Inievel és a többiekkel kiegészülve valagba rúgnának simán bárkit.MessiNeymarSuarez írta:Tegnap nem voltam fent, de be akartam linkelni, hogy tegnap volt pontosan egy éve hogy 0-4-re elvertük a Real Madridot![]()
https://www.facebook.com/hungarobarca/v ... 239067220/" target="_blank
Ejj, félelmetes Barca volt, Messi nélkül is.![]()
Jelenleg ez valahogy úgy nézne ki, hogy Lajos kihagyja az első gólt eredményező gólhelyzetet, és bekapunk 3-mat
1. bekezdés: Igen, ilyen formában ez igaz. Nero egyébként helyesen felhozta Ronaldinhot, ő szerintem még erősebb volt fizikailag, mint CR. Nála is voltak akik a kigyúrtságban látták a problémát, de szerintem nála sem az volt, sőt, kifejezetten hasznára vált. Ő pl. elbírt Gattusoval, CR-t meg még 2007-ben csúnyán földbe döngölte az olasz.palesz77 írta:Arrol volt szo, hogy CR mar nem olyan robbanekony, mert nagyon kigyurta magat. Erre hoztam a sprintereket, mert ok is ki vannak gyurva, a kezdosebesseguk es a robbanekonysaguk attol meg jo. Azt tudom en is, hogy mashogy kell futnia egy focistanak, meg rovidtavon is, a cikk-cakkok miatt is pl, de attol meg a kezdosebessege nem csokken azert, mert ki van ilyen szinten gyurva.
Hulk helyett meg akkor vedd Pedrot, a brazilt azert irtam, mert o is kimaxolta magat fizikalisan. De lehetne Balet mondani, vagy meg sok focistat. Pedro megszorgalom miatt, nala szerintem kevesen guriztek tobbet, megsincs CR szintjen.
A sprinteres hasonlat nem jó, mert a focisták lefutnak simán 8-10, vagy akár még több km-t meccsenként. És ott nem mindegy, hogy mennyi izom van az emberen, mert ugye a több izomnak több oxigén kell, tehát elméletileg az izmosabb játékosoknak hamarább el kéne fáradniuk. Hogy a gyakorlatban még sem igy van, abban szvsz nagy szerepe van a modern sporttudománynak...palesz77 írta:Ki volt már gyúrva 5 éve is ennyire, meg a MU-s évei végén is, mégis lefutott mindenkit szinte. Nézd meg a rövidtávfutókat, ők is úgy ki vannak pattintva mint a szemét, aztán 10 alatt futják a 100-at. Nem ezért nem robbanékony manapság CR, hanem tényleg a kor érződik rajta.
Ja hát nem ez ellen akartam beszélni, valamennyire ez is biztos hogy benne van, de szerintem itt legalább 90%-ban a korról van szó. Ibrahimovic 32 évesen már a franciáknál volt, R9 épp akkor ment vissza Brazíliába, Ronaldinho is braziloknál rúgta a bőrt, stb. Nagyon kevesen tudnak ilyen idősen top szinten maradni, pláne a támadók közül ahol a legfontosabb a sebesség, robbanékonyság. Mindenesetre a sérülések elkerülése végett is jó lenne ha ledobna magáról néhány kg izmot CR a közeljövőben.Nero. írta: Szerintem meg a fociban egyáltalán nem előny ha valaki kicsapja magát. Szerinted mások nem lennének képesek rá? Szárnyra minek edz ennyire amugy? Latvanyba sokat dob neki de hogy robbanékonyabb nem lesz tőle az is biztos.
Szerintem meg a fociban egyáltalán nem előny ha valaki kicsapja magát. Szerinted mások nem lennének képesek rá? Szárnyra minek edz ennyire amugy? Latvanyba sokat dob neki de hogy robbanékonyabb nem lesz tőle az is biztos.Veidt_madridista írta:Mert megöregedett baszki. lassan 32, állandó terhelés mellett.Nero. írta:Szerintem amugy a gyuras miatt kopott meg ennyire a sebessége, főleg az induló. Érdemes megnézni hogy a MUba milyen simán verte 1v1be az embereket, ma pedig gyakorlatilag képtelen rá.
R10 is Isten adta tehetség volt, mégsem tudott olyan hosszú ideig a top-on maradni, mint Messi. Messi is keményen dolgozik. Csak tehetségesebb, mint Ronaldo..LG írta:Amit a pályán látnak, az alapján inkább kedvencet választanak, mint példaképet szerintem. Én egyébként egyiket sem állítanám annak a gyerekek elé, de ha muszáj lenne választanom, akkor Ronaldo, mert a kettő közül ő az, akinek sokkal több munkájába került, hogy ott tartson, ahol most van. Messi egy igazi őstehetség, a többség pedig nem annak születik, igy elég nehéz motivációt merítenie tőle egy átlag tininek.ktm írta:
Szerintem példaképről kb. a tizenéves korosztály esetében lehet beszélni, ők pedig az alapján fognak dönteni, hogy a pályán mit látnak. Nem az alapján, hogy hány bajnokságot/kupát nyert egy adott játékos vagy hogy a pályán kívül milyen ügyei vannak. Így pedig elég nehéz fogást találni Messi-n.
Csakhogy egy tini nem a szerint választ példaképet, hogy ki dolgozott meg jobban az eredményeiért, mert ez nem igen érdekli. A példakép tettei határozzák meg, jelen esetben a foci, a pályán nyujtott teljesítmény. Ilyen alapon mind a ketten lehetnek példaképek. Az pedig, hogy te kit állítanál a gyereked elé példaképnek lényegtelen a valós választása szemszögéből.LG írta: Amit a pályán látnak, az alapján inkább kedvencet választanak, mint példaképet szerintem. Én egyébként egyiket sem állítanám annak a gyerekek elé, de ha muszáj lenne választanom, akkor Ronaldo, mert a kettő közül ő az, akinek sokkal több munkájába került, hogy ott tartson, ahol most van. Messi egy igazi őstehetség, a többség pedig nem annak születik, igy elég nehéz motivációt merítenie tőle egy átlag tininek.
Amit a pályán látnak, az alapján inkább kedvencet választanak, mint példaképet szerintem. Én egyébként egyiket sem állítanám annak a gyerekek elé, de ha muszáj lenne választanom, akkor Ronaldo, mert a kettő közül ő az, akinek sokkal több munkájába került, hogy ott tartson, ahol most van. Messi egy igazi őstehetség, a többség pedig nem annak születik, igy elég nehéz motivációt merítenie tőle egy átlag tininek.ktm írta:
Szerintem példaképről kb. a tizenéves korosztály esetében lehet beszélni, ők pedig az alapján fognak dönteni, hogy a pályán mit látnak. Nem az alapján, hogy hány bajnokságot/kupát nyert egy adott játékos vagy hogy a pályán kívül milyen ügyei vannak. Így pedig elég nehéz fogást találni Messi-n.