visca el barca írta:mess2009 írta:sajna a királyiaknál szép "sutyiban" összeállt a világ egyik legjobb védelme
miért hazudsz? vagy ez nálatok valami betegség, hogy folyamatosan tövig nyaljátok a madridot?
bajnokság: 12 meccsen a real kapott 10 gólt, mi 13-at
bl: 5 meccsen ők kaptak 8, mi 4 gólt
összesen: a real 17 meccsen 18, mi 17 gólt kaptunk
sztem már alig várják itt páran, hogy kikapjunk a clasicón, aztán taknyotok-nyálatok egybefolyna és höröghetnétek itt 3 hétig non-stop.
Szerintem is alapvetően a Realnak van a legjobb védelme, most ősszel nem így volt, ebben sérülések és Ramos, Varane gyenge formája is benne volt. Ugyanakkor szerintem senki sem kérdőjelezi meg, hogy nekünk van a legjobb támadósorunk, még akkor sem, ha a Real most 2-vel többet lőtt eddig (a bajnokságban, a BL csoportkör nálam nem mérvadó, nálam a BL tavasszal kezdődik, most csak a továbbjutás a feladat, és szerintem a Real kifejezetten okosan csinálja, hogy nagyjából csak az ehhez szükséges minimumot adja ki magából).
De mi védelmünk is nagyon jó, mostanában a csapatvédekezésünk nem működik igazán jól, ezért nagyobb nyomás nehezedik rájuk, de a középsővédőink kiválóan állják a sarat.
Akin sok fog múlni, az az egyik kedvencem a csapaton belül: Sergi Roberto. Jól írta vki, a Klasszikus vízválasztó lehet neki. Nagyon bírom a srácot, de azért ezen a poszton nem játszott még ekkora rangadót, és emiatt féltem őt. Főleg, ha CR-t az oldalán játszassák majd. Alves összeszokta magát kapni a Klasszikusra, Pique is szokott figyelni rá, ennek ellenére mégis elrakott egy csomó gólt a portugál.
Az is megfordult a fejemben, hogy ha Umtiti és Pique is egészséges lesz, játszhatna Masch jhv-ként. Hangsúlyozom, én bízom SR-ben hosszútávon, de lehet most még Klasszikus túl nagy falat lenne neki. Az argenitn meg jó formában van, nagyon rutinos, támadásban valszeg nem tudna annyit adni, mint Robi, de védekezésben megbízhatóbb, és most talán inkább utóbbi kell majd.