Petr írta:palesz77 írta:De ilyen meccse minden csapatnak van a bajnokságban, hogy semmi nem megy be, vagy a bíró téved, fognak még a javunkra is ítélni, nem az ő ténykedésükön fog szerintem múlni, hogy bajnokok leszünk-e.
Két opció van. Vagy a szezon végén lecsúszik az egyik csapat éppen a bajnoki címről, BL-helyről vagy akármiről, mert velük kevésbé volt korrekt a játékvezetés, vagy az ilyen szituációkat visszanézik, hogy az idény lezárultával ne lehessen mutogatni. Nem értem, hogy miért választaná bárki azt az opciót, ami kevésbé nyújt egyenlő bánásmódot. Olyan nincs, hogy az élet egyenlően visszaadja.
Persze nem csak ezeken múlik, de ezen egyáltalán ne múljon, ha meg lehet valósítani. A játék a teljesítményen múljon, és ne a bírók (in)kompetenciáján.
Elismerem, hogy minden kimaradt, és a csapat önmagának is köszönheti, hogy döntetlen lett, de normális bírói döntésekkel nem a +2 pontért háborognánk.
Ez igaz, de felmerül a kérdés, hogy akkor MIÉRT nem vezették be eddig? Már nagyon régóta adott a technika, és sok sportban bevezetik, akkor eddig miért nem tették meg a világ (egyik) legnépszerűbb sportjában?!
Nem láttam a meccset, de azok alapján hogy olyan ismerősöm is feltűnően bírózott,aki eddig sosem akad ki játékvezetői tévedéseken, az alapján nem volt valami jo a vezetés, és még finom voltam.
Az ilyen eseteket miért nem vizsgálják ki?
Persze majd kapunk máskor egy véleményes tizit 4-0-nál aztán megkapjuk a nyakunkba hogy Uefalona, és az egész spanyol szövetség minket tol(miért tolna egy függetlenedni akaro katalán klubot, pláne Tebas hírhedten Real fannal az élen?)