Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szólni kell neki hogy vegye le az átkot, elmondása szerint elfogadható áron dolgozikTényleg elátozott egy hely ez, de nagyon remélem hogy ma valamilyen csoda/boszkorkányság hatására sikerül legyőznünk őket, nagyon fontos lenne.
Ahogy ntibi fórumtárs mondta, nem ugyanaz a kimenetel.bujna írta:A következő két bajnoki vízválasztó lesz. Ha kettőből egy vereség, akkor elúszott a bajnokság.
Azért nem mindegy,hogy ha ma kapnánk ki vagy a jövő héten!bujna írta:A következő két bajnoki vízválasztó lesz. Ha kettőből egy vereség, akkor elúszott a bajnokság.
Hát szerintem mostanság nem, már tavasszal reménykedtünk benne, aztán azóta is úgy néz ki hogy kilóra veszik a szerencsét.gamerpapa írta:Mikor fogy ki a Madrid idén a mákos gubából?
Lucho elküldte az annyába?palesz77 írta:Elméletileg sürgős családi okok miatt marad ki.BarcafanTomee írta:Vidal pedig a mai tréninget is kihagyta, pedig nem sérült.
Nem ígérem meg, főleg a többiek nevében. Őket is sokra tartom, szurkolóknak saját látásmóddal. Ha mindig a saját véleményedet szeretnéd visszahallani itt, neked kéne elgondolkodnod, hogy többet ne írj. Először a kirekesztőknek kell távozniuk. De nem zavar, ha maradsz.Nero. írta: Ha esetleg nyernének az Anoetaban plusz a klasszikust is behúzzuk akkor megígéred hogy többet nem írsz a fórumra? Atalanta, mes123, Samper meg a többi ilyennel együtt.
Gil Manzano fogja vezetni, de ő se jobb sajnosMessiNeymarSuarez írta: Én szerintem tuti fog kapni, "remélem" a jóöreg Lahoz fogja vezetni a meccset, csakhogy kedvezzen a favágásnak.
LG írta: Tényleg. Akkor viszont tuti Neymar kezd. Reméljük lehozza lap nélkül, nem fog ugrani minden kis provokációra.
Tényleg. Akkor viszont tuti Neymar kezd. Reméljük lehozza lap nélkül, nem fog ugrani minden kis provokációra.palesz77 írta:Turan nincs a keretben, láz miatt kimaradt.LG írta:Neymart én is féltem, idegállapotba van. Viszont ez a meccs is fontos, nemcsak a Klasszikus. Én nem kezdetném, Turant játszatnám a helyén, aztán ha nem állunk jól, félidőben jöhetne a brazil.
Turan nincs a keretben, láz miatt kimaradt.LG írta:Neymart én is féltem, idegállapotba van. Viszont ez a meccs is fontos, nemcsak a Klasszikus. Én nem kezdetném, Turant játszatnám a helyén, aztán ha nem állunk jól, félidőben jöhetne a brazil.
palesz77 írta:Megvan már a keret: MAtS, Cillessen, SR, Piqué, Masc, Marlon, Alba, Digne, Busi, Rakitic, Gomes, Denis, Alena, Rafinha, Messi, Neymar, Suárez, Paco
Elméletileg sürgős családi okok miatt marad ki.BarcafanTomee írta:Vidal pedig a mai tréninget is kihagyta, pedig nem sérült.
Elméletileg sürgős családi okok miatt marad ki.BarcafanTomee írta:Vidal pedig a mai tréninget is kihagyta, pedig nem sérült.
ha nyerünk soha nem írnak.Nero. írta:Ha esetleg nyernének az Anoetaban plusz a klasszikust is behúzzuk akkor megígéred hogy többet nem írsz a fórumra? Atalanta, mes123, Samper meg a többi ilyennel együtt.Yokozuna írta:Nem a Sociedad elleni vereség lesz fájó, hanem a hét pontos hátrány. Túl sok volt az egyéb elhullajtott pont. Persze ekkora hátrányt még be lehet hozni, de sok hibázási lehetőség már nem marad.
Ha esetleg nyernének az Anoetaban plusz a klasszikust is behúzzuk akkor megígéred hogy többet nem írsz a fórumra? Atalanta, mes123, Samper meg a többi ilyennel együtt.Yokozuna írta:Nem a Sociedad elleni vereség lesz fájó, hanem a hét pontos hátrány. Túl sok volt az egyéb elhullajtott pont. Persze ekkora hátrányt még be lehet hozni, de sok hibázási lehetőség már nem marad.
Hát az nagyon nagy érvágás mindkettőjük miatt. Piquét nem kell sorolni mennyire fontos, illetve így Arda hiányában szinte biztos hogy Neymar fog játszani a Sociedad ellen, és jóeséllyel megkapja a sárgalapot pláne egy küzdős meccsen, és akkor a Clasicot ki is hagyja. (ezért is voltam nagyon mérges a Sevilla ellen, Mascheranot felrúgták,semmi, aztán mi meg a csapat első szabálytalanságára rögtön Neymar sárgát kap)BarcafanTomee írta:Arda és Piquè játéka is kérdésessé vált a Sociedad ellen, mivel mindketten kihagyták a mai edzést. A török belázasodott, Piquè-nek meg bokafájdalmai vannak. Jó kis védelmünk lehet így, Marlon kezdő lesz, vagy Matyi már játékra kész?
Nagy lesz a csapaton a nyomás hiszen már 7 pontos lesz vasárnapra a hátrányunk. Nagyon kell a 3 pont.