vinszentvega írta:
3, 2 szabályos golt nem adtak meg, illetve két tiszta tizit sem( ha Ney rossz tizi lövéseit vesszük alapul, akkor is berugta volna legalabb az egyiket)
4, tudom tudom nem illik összeesküvés elméleteket gyártani, de csak nekem tűnik, úgy, hogy idén megvan az, hogy kivel akarják megnyeretni a bajnokságot?!?!?!
Sajnos én lemaradtam az első meg nem adott gólról, azt nem láttam.
Viszont, lehet, hogy bennük van az, hogy jó, rúgtunk egy gólt, ezt nem adták meg, majd a következőt.
Érzik, hogy bennük van a gól, ezért játszottak úgy, ahogy. Aztán jön a többi: még egy meg nem adott gól, a két meg nem adott tizi, azért ez eléggé fel tudja cs..szni az ember agyát, és hogy élheti meg a csapat, a játékosok, hogy hiába rúgnak két gólt, nem adják meg, meg a teljesen egyértelmű tiziket sem.
És talán LE-nek egyik hibája az, hogy ezek után azt mondja, hogy jó meccs volt. Nem áll ki, és mondja azt, hogy érdekes volt a bíró megint. Tudom, nálunk ez nem szokás, de azért ekkorákat tévedni nagyon durva volt. Pep is többször kiállt, és megmondta a véleményét a bírókról, vagy célozgatott rá, hogy nem éppen a jó ítéleteket hozták.
NEm láttam a 3. félidőt, sajnos, de azért az is érdekes, hogy pl mikor Piquét az ötös sarkán lerántották, ahogy a csóka átölelte a lábát, azt az alapvonali bírónak simán látnia kellett volna, elvégre ő ott áll. Azért ez is érdekes.
Ennyire vaknak lenni azért már durva.