Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Érthető az őszi teljesítményüket látva. Xhaka érzékeny veszteség nekik, de hozzátenném azt is, hogy a tavalyi őszük is pocsék volt, tavasszal meneteltek nagyot, igy lett meg a BL hely. Meglátjuk idén mire jutnak.palesz77 írta:A Gladbach menesztette André Schubertet. Xhakát nem tudták pótolni szerintem megfelelően, pedig alapból jó a keretük. Kíváncsi leszek ki lesz az új edző.
Olvastam, látom...nehéz elképzelnem, h nem mutatott semmit a felvétel, ami általában már akkor is kimutat elváltozást, amikor nincs tünet, nemhogy fordítva. Szimpla kóklerség volt az egész, a pillanatnyi eredményesség érdekében beáldozták egy ember egészségét.LG írta:A cikkben az volt, ő is volt MRI-n. A technológia fejlődése ellenére sokszor alapos vizsgálatok után sem derül ki pontosan, mi a baj, még ezen a szinten sem. Főleg gerincnél...recrea írta:Mondjuk derékfájdalomnál az első mezei orvos MRI-re küldi az embert, ahol konkrétan kiderül, h milyen állapotban van a gerince. Más kérdés, h senki nem veszi komolyan először...de ez egyértelmű orvosi hanyagság.
A cikkben az volt, ő is volt MRI-n. A technológia fejlődése ellenére sokszor alapos vizsgálatok után sem derül ki pontosan, mi a baj, még ezen a szinten sem. Főleg gerincnél...recrea írta:Mondjuk derékfájdalomnál az első mezei orvos MRI-re küldi az embert, ahol konkrétan kiderül, h milyen állapotban van a gerince. Más kérdés, h senki nem veszi komolyan először...de ez egyértelmű orvosi hanyagság.
Dárdai a könyvében nagyon jól leírja. Évekig játszott fájdalomcsillapítókkal, most pedig alig használható már a lába (40 éves..)Bob_Marley írta:Ez nem feltétlen német, sajnos ez a profi sport. Kőkemény fizikai megterhelés és vagy játszol vagy jön helyetted másik kettő. Nyilván a sztori szürreálisnak hat, de nem újdonság, hogy azt mondják itt van két fájdalomcsillapító és tessék kifutni. Tényleg szomorú és megdöbbentő egy történet volt, amerikai focistáknál nem hiába vezették be, hogy kell független szakértő is fejsérülések esetén, mert kb csak az nem ment fel a pályára, aki kómában volt.
Nagyon kíváncsi leszek rá, hatalmas tehetség, nem sokszor láttam játszani, de akkor mindig látszott, hogy nagyon eszes kis játékos. Még a Barcával is szóba volt hozva és az egyik legnagyobb holland tehetség. Ehhez képest jó olcsón tudta elvinni a Wolfsburg.palesz77 írta:BazoerWolfsburg

LG írta:Köszi a felvilágositást, ez is, és a múltkori Herthás is segített megérteni a viszonyokat a német klubfociban.
De ha jól vettem ki, a lényeg mégiscsak az, hogy a tradicionális nyugat-német nagy csapatok (na meg a szurkolóik) nem akarnak senkit odaengedni, főleg nem kis kelet-német csapatokat, és főleg nem olyat, mint az RBL, akik mondhatni forradalmian új módszereket alkalmaznak, és szembe mennek a hagyományokkal. Nekem ez a hozzáállás sosem tetszett, szűklátókörűségnek tartom.
A Hoffenheim csodája viszont nem volt olyan régen, szerintem a fórumról is sokan jól emlékezenek rá.
De még visszatérve a Lipcséhez, ugye ott Lőw Zsolt, látsz rá esélyt, hogy az ott elsajátított módszereket a későbbiekben tudná itthon alkalmazni, úgy, hogy abból a magyar foci profitáljon?

Nem ott van a történet lényege, hogy nincs történelmük, ez csak egy indulok amibe belekötnek az okosok, hogy legyen mivel kötözködni.LG írta:Ha csak ennyiről van szó, akkor nem értem én sem a siránkozást. Meg ilyennek fikázni őket, hogy nincs történelmük...

Az se jobb, hogy van olyan klub aki gyakorlatilag éveken keresztül lerabolta az összes riválisát a ligában, így gyakorlatilag ellenfél nélkül húzta be a ligában a címeket, mert a német játékosok közül aki szeretett volna a Nationalelfben játszani, azért nem volt mindegy melyik a clubjuk. Így nagyon nem tud érdekelni a siralmuk.geridoss írta:
Az nem tetszik a németeknek, hogy vannak a tradicionális nagy csapatok, és most hirtelen megjelent a semmiből egy osztrák vállalat által finanszírozott kis "noname" csapat, aki kvázi leiskolázza a nagy echte német klubokat.
Mondjuk abban az esetben érteném az ellenszenvet, ha - Cityhez és PSG-hez hasonlóan - euromilliókért bevásároltak volna a szezon előtt, minden mozdítható világklasszist elhoznak a nagy kluboktól, és úgy verik rommá a ligát. De itt nem erről van szó.
Valaki talán ebben a topikban már írt erről, hogy német ismerőse részletesen leírta, mi a gond a csapattal, nagyjából erről szólt a dolog.
Az nem tetszik a németeknek, hogy vannak a tradicionális nagy csapatok, és most hirtelen megjelent a semmiből egy osztrák vállalat által finanszírozott kis "noname" csapat, aki kvázi leiskolázza a nagy echte német klubokat.LG írta: Meg erről a nagy utálatról is hallottam, de nem igazán értem az okát. Egy új, jó anyagi hátérrel rendelkező klubról van szó, de ez már ok lenne a köpködésre?
Igen, de legalább a sors visszaad neki vmit most. Idén eddig 12 meccsen 8 gólja, és 3 gólpassza van, csak igy tovább!Feast4 írta:Az az ipse amúgy sokkal nagyobb karriert érdemelt volna mint ami jutott végül.randomguy írta:közben ibisevic megforditotta paliéknak a meccset a mainz ellen, és mint aki jól végezte dolgát kiállítatta magát
Az az ipse amúgy sokkal nagyobb karriert érdemelt volna mint ami jutott végül.randomguy írta:közben ibisevic megforditotta paliéknak a meccset a mainz ellen, és mint aki jól végezte dolgát kiállítatta magát