Bajnoki Mérkőzések
Értékelhetetlen eddig ez az idény.
Szó szerint katasztrófa. Nem is csak az eredmények, de a játék... Én legutóbb ilyen gyenge Barcát megkockáztatom Rijkaard utolsó évében láttam.
Lucho meg nagyon nincs képben úgy tűnik.
Akik a tavaszi formaidőzítést várják, azok nagyot fognak idén koppanni.
Szó szerint katasztrófa. Nem is csak az eredmények, de a játék... Én legutóbb ilyen gyenge Barcát megkockáztatom Rijkaard utolsó évében láttam.
Lucho meg nagyon nincs képben úgy tűnik.
Akik a tavaszi formaidőzítést várják, azok nagyot fognak idén koppanni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Csapatunk alárendelt szerepben, kapura teljesen veszélytelenül eddig.
Jó a kezdő, örülök, hogy LE Ini kivételével a gálakezdőt küldi fel. Szükség is lesz ma a legjobbakra, ugye az Anoetában már jó régóta nem nyertünk, bár nekem valahogy van egy olyan érzésem, hogy ma fog megtörni az "átok", egyszerűen annyira adná magát.
Mindenesetre ma este koncentrálni kell és természetesen mindenkinek 100%-osan oda kell tennie magát, ha pedig ez meglesz, akkor - a Sociedadot nem lebecsülve - nem is lehet kérdés a 3 pont sorsa. Mint azt már feljebb is írtam szerintem behúzzuk a meccset, remélem a mérkőzés után a "megtört" átokról fogunk beszélni.
Visca El BARCA!!!

Mindenesetre ma este koncentrálni kell és természetesen mindenkinek 100%-osan oda kell tennie magát, ha pedig ez meglesz, akkor - a Sociedadot nem lebecsülve - nem is lehet kérdés a 3 pont sorsa. Mint azt már feljebb is írtam szerintem behúzzuk a meccset, remélem a mérkőzés után a "megtört" átokról fogunk beszélni.

Visca El BARCA!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Átépítik a stadiont, modernizálják. Gyakorlatilag új Anoeta lesz.
Ezért is lehet bízni, hogy az "átok" tovaszáll.

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Pont mot olvastam erről, hogy az utóbbi években mindig közrejátszott valami ok, hogy az aktuális edzőnk valamilyen felforgatott kezdőt küldjön pályára San Sebastiánban. Bajnokság vége volt, utcahosszal vezettünk, más rangadó előtt/után játszottunk ott, vagy akár csak nagyképűségből. Akárhogy isolt eddig, a mostani a lehetőségekhez képest egy erős kezdő, nem kell itt semmi átoktól félni, csak hozni azt a nyomorult meccset.Nero. írta: Nincs ebben a tetves stadionban semmi különleges, simán hozni fogjuk.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
VEB ne bántsd már Neymart, nem hülye a srác, csak nincs szerencséje amikor gondolkozik

- visca el barca
- Presidente del Barça
neymar meg az ész két külön fogalomNero. írta:Gondolom van annyi esze hogy nem sárgul be.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ugy legyen!
Amugy milyen uj stadionrol van szo? Már több embertől olvastam különbző helyekről hogy "uj stadionjuk van, most már menni fog"
Amugy milyen uj stadionrol van szo? Már több embertől olvastam különbző helyekről hogy "uj stadionjuk van, most már menni fog"
Gondolom van annyi esze hogy nem sárgul be. Nincs ebben a tetves stadionban semmi különleges, simán hozni fogjuk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
amilyen formában van túl nagy érvágás nem lesz....MessiNeymarSuarez írta:Király, akkor Neymart el is felejthetjük a clasicora :/
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Király, akkor Neymart el is felejthetjük a clasicora :/
Én Gomes helyett Denist raktam volna be, de cáfoljon rám!
Én Gomes helyett Denist raktam volna be, de cáfoljon rám!
- randomguy
- Capitá del Barça
Official line up vs Sociedad: Ter Stegen- Piqué- Rakitic- Sergio- Suárez- Messi- Neymar- Mascherano- J.Alba-S.Roberto- A.Gomes. #fcblive
össze vissza van de ki lehet venni
ts - sr pique masch alba - rakitic busi gomes - m s n
össze vissza van de ki lehet venni

ts - sr pique masch alba - rakitic busi gomes - m s n
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Realt elegge megdobta az a gyozelem.. Nyilvan nem csak ennek volt koszonheto az utana levo jo sorozat, de egesz biztos hogy kozrejatszott ez is. Hasonlo lehet ez reszunkrol most, pszichologiai szempontbol is ertekes meccs ez nem csak pontok szempontjabol.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értek egyet, mert fontosnak fontos volt, ahogy mindig minden meccs, de a hullámvölgy a sárgák ellen kezdődött és abban a szituban az Atletico sokkal fontosabbnak tűnt. A nincs tétje meg a mi tűnik fontosnak nem ugyanaz. Olyat senki nem mondott szerintem, hogy nincs tétje. Le kellett játszani, de ugyanannyit ér mint az összes többi meccs. Egy iksz tökéletes lett volna, elchokerkedtük emberelőnyben. De szerencsére semmit nem számított a végén berántottuk. Most más a helyzet, mert mi vagyunk hátrányban.

Waleba10!
Most eldől, hogy kinek van igaza!
Most eldől, hogy kinek van igaza!
Miért stresszeltek a klasszikuson gyerek?Egy előttük álló problémát kéne megoldani előtte.Bakker egy közel 10 éves átok!
Hogy legyen min izgulni előtte azt kéne lehozni.Kár lenne hogyha már csak presztízs kérdés lenne addigra.
Hogy legyen min izgulni előtte azt kéne lehozni.Kár lenne hogyha már csak presztízs kérdés lenne addigra.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob_Marley írta:Tavalyi más szituáció volt mint az idei RM elleni és az időpont is sokat számít.
És a RM ellen pont ez lehet adott esetben a vesztünk, mert ha menni fogunk ész nélkül akkor úgy járhatunk mint az Atletico.
.
Semmit nem számít az időpont meg a szituáció, amíg éles a bajnokság addig van tétje a klasszikusnak MINDIG.
Akkor nincs úgymond tétje ha már eldőlt a bajnokság, akkor "csak" presztízs.
De ilyet kinyílvánítani egyeseknek hogy nem volt tétje, mikor még volt vagy 10 forduló hátra...nonszensz.
És még mindig hajtani kell a hülyeséget, pont azon a meccsen kerültünk lejtmenetbe, elment a bl is, és bizony hatással volt. Mert hétközben jött az AtMa, ott ha felszabadultan játszanak a srácok akkor kényelmesen behúzzuk, így meg erőlködve lett meg az odavágó. AZ első félidőre rányomta a bélyegét a hétvége rendesen, görcsösek voltunk nagyon. Kint voltam, érezni lehetett a feszültséget a hétvége miatt a stadionban,de az utcákon is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Igy van, a Klasszikusnak már csak a presztízs miatt is nagyon komoly tétje van, de azért nem mindegy, hogy 1-2, vagy 8-10 pont különbség van a két csapat. Meg ahogy a mondod, az időpont sem, tavaly már zsebben volt szinte a bajnokság, és akkor az Atletico elleni BL meccs volt a fontosabb.Bob_Marley írta:Tavalyi más szituáció volt mint az idei RM elleni és az időpont is sokat számít.
És a RM ellen pont ez lehet adott esetben a vesztünk, mert ha menni fogunk ész nélkül akkor úgy járhatunk mint az Atletico.
Maira meg úgy érzem az új stadion sokat számít és az átok megszűnt.Én teljesen nyugodt vagyok a meccsel kapcsolatban, szerintem nem lesz gond és elhozzuk a három pontot.
Most egészen más a helyzet, a presztízsen túl is kulcsfontosságú lesz. De ha esetleg kikapnánk, akkor sem dőlnek kardomba. Vagy akkora tragédia lenne, ha 2012 után ismést megelőzne minket a Real? Sokan egy esetleg bajnoki ezüstöt úgy kezelnek, mintha kiesnénk.

A Soci ellen szerintem is nyerünk, nagy számok törvénye alapján aktuális lenne. Egy időben az Atletico ellen szívtunk rendre, aztán mikor nagyon kellet, kaptak egy hatost.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Új stadion? Milyen uj stadion?
Én valamiről lemaradtam, tudtommal az Anoetát 2013-ban ujitották fel.
Valaki tudna erről valami linket küldeni vagy ilyesmi?
Én valamiről lemaradtam, tudtommal az Anoetát 2013-ban ujitották fel.

Valaki tudna erről valami linket küldeni vagy ilyesmi?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tavalyi más szituáció volt mint az idei RM elleni és az időpont is sokat számít.
Maira meg úgy érzem az új stadion sokat számít és az átok megszűnt.
Én teljesen nyugodt vagyok a meccsel kapcsolatban, szerintem nem lesz gond és elhozzuk a három pontot.
Maira meg úgy érzem az új stadion sokat számít és az átok megszűnt.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy egy esetleges real elleni vereség (tegyük fel) esetén mik lesznek itt az indokok.
Lesz e megint olyan magáról sokat gondoló szakértő, örök optimista, álomvilában élő szivárványok csillámpónikkal álmodó, aki beírja megint hogy nem volt tétje, nekünk nem volt fontos, stb...ugye tavasszal is ezt nyomatták a hozzáértők itt.
Mindegy, sok van addig, a mait kellene valahogy behúzni, nem állapot hogy valahol 2007 óta nem nyertünk, ez vérciki, jó lenne ma 3 pontot behúzni, és bármilyen nehéz pálya, bármilyen átok, csak a győzelem az elfogadható.
Lesz e megint olyan magáról sokat gondoló szakértő, örök optimista, álomvilában élő szivárványok csillámpónikkal álmodó, aki beírja megint hogy nem volt tétje, nekünk nem volt fontos, stb...ugye tavasszal is ezt nyomatták a hozzáértők itt.
Mindegy, sok van addig, a mait kellene valahogy behúzni, nem állapot hogy valahol 2007 óta nem nyertünk, ez vérciki, jó lenne ma 3 pontot behúzni, és bármilyen nehéz pálya, bármilyen átok, csak a győzelem az elfogadható.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha 2/2 akkor pedig azonnal meneszteni kell Enriquet.bujna írta:A következő két bajnoki vízválasztó lesz. Ha kettőből egy vereség, akkor elúszott a bajnokság.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.11.27. 11:28:42-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Naigen, majd az összes ilyen műsort fel kéne hívni hogy küldjék az erőt a fiúknak...randomguy írta:Szólni kell neki hogy vegye le az átkot, elmondása szerint elfogadható áron dolgozikTényleg elátozott egy hely ez, de nagyon remélem hogy ma valamilyen csoda/boszkorkányság hatására sikerül legyőznünk őket, nagyon fontos lenne.
Amúgy meg az a boszorkányság hogy 10 éve nem nyertünk ott nem az ha nyerünk

Mondom hogy elátkozott ez a hely, eközben Neymar épp autóbalesetet szenvedett az edzőközpontból hazafele

Nem lett nagy baja, csak a Ferrarija bánta.
- randomguy
- Capitá del Barça
Szólni kell neki hogy vegye le az átkot, elmondása szerint elfogadható áron dolgozikTényleg elátozott egy hely ez, de nagyon remélem hogy ma valamilyen csoda/boszkorkányság hatására sikerül legyőznünk őket, nagyon fontos lenne.
Amúgy meg az a boszorkányság hogy 10 éve nem nyertünk ott nem az ha nyerünk
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."