Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont mot olvastam erről, hogy az utóbbi években mindig közrejátszott valami ok, hogy az aktuális edzőnk valamilyen felforgatott kezdőt küldjön pályára San Sebastiánban. Bajnokság vége volt, utcahosszal vezettünk, más rangadó előtt/után játszottunk ott, vagy akár csak nagyképűségből. Akárhogy isolt eddig, a mostani a lehetőségekhez képest egy erős kezdő, nem kell itt semmi átoktól félni, csak hozni azt a nyomorult meccset.Nero. írta: Nincs ebben a tetves stadionban semmi különleges, simán hozni fogjuk.
neymar meg az ész két külön fogalomNero. írta:Gondolom van annyi esze hogy nem sárgul be.
amilyen formában van túl nagy érvágás nem lesz....MessiNeymarSuarez írta:Király, akkor Neymart el is felejthetjük a clasicora :/
Bob_Marley írta:Tavalyi más szituáció volt mint az idei RM elleni és az időpont is sokat számít.
És a RM ellen pont ez lehet adott esetben a vesztünk, mert ha menni fogunk ész nélkül akkor úgy járhatunk mint az Atletico.
.
Igy van, a Klasszikusnak már csak a presztízs miatt is nagyon komoly tétje van, de azért nem mindegy, hogy 1-2, vagy 8-10 pont különbség van a két csapat. Meg ahogy a mondod, az időpont sem, tavaly már zsebben volt szinte a bajnokság, és akkor az Atletico elleni BL meccs volt a fontosabb.Bob_Marley írta:Tavalyi más szituáció volt mint az idei RM elleni és az időpont is sokat számít.
És a RM ellen pont ez lehet adott esetben a vesztünk, mert ha menni fogunk ész nélkül akkor úgy járhatunk mint az Atletico.
Maira meg úgy érzem az új stadion sokat számít és az átok megszűnt.Én teljesen nyugodt vagyok a meccsel kapcsolatban, szerintem nem lesz gond és elhozzuk a három pontot.
Ha 2/2 akkor pedig azonnal meneszteni kell Enriquet.bujna írta:A következő két bajnoki vízválasztó lesz. Ha kettőből egy vereség, akkor elúszott a bajnokság.
Naigen, majd az összes ilyen műsort fel kéne hívni hogy küldjék az erőt a fiúknak...randomguy írta:Szólni kell neki hogy vegye le az átkot, elmondása szerint elfogadható áron dolgozikTényleg elátozott egy hely ez, de nagyon remélem hogy ma valamilyen csoda/boszkorkányság hatására sikerül legyőznünk őket, nagyon fontos lenne.
Amúgy meg az a boszorkányság hogy 10 éve nem nyertünk ott nem az ha nyerünk