Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak ellenére hogy volt már izgalmasabb az F1, a Hamilton-Rosberg párbaj az egyik legkomolyabb a cirkusz történelmében. Ilyen durva csaták után esély sincs arra hogy megmaradjon a barátság. A német ki is mondta hogy utálják egymást.Bob_Marley írta: Lehet Prost-Senna viadal van kialakulóban.
Persze hogy nem, ezért volt hülyeség az egész Mercedesnek ezt felhozni, mert mindkettő a saját versenyét csinálta. De mégis Lewis-zal beszélgettek, miközben az egész másról szólt mint arról, hogy Lewis veszélyeztetné a győzelmet.Tromort77 írta:Valószínű, hogy majd pont Wolff szól Rosbergnek, hogy kockáztasd már meg a győzelmet és tök feleslegesen támadd meg Lewist egy ilyen végtelenül kiélezett csatában.![]()
Biztos jó vége lett volna.
Rosberg se aggódhatta magát halálra, mivel a harmadik hely is elég volt neki és jobb kocsija volt mint Maxnak meg szerintem a gumijai is jobb állapotban.Ronaldinho&Barca írta:Ne legyünk már álszentek... Az hogy futam után oda ment és megveregette a vállát, ez szerintem alap. Alonso is oda ment mindig Vettelhez, közben pedig utálja mint a sz@rt... Az egész merci bagázs amennyire steril és degenerált, még emiatt is kiverte volna a cirkuszt Lauda vagy Toto. Az is bajukra volt hogy épp Hamilton a saját versenyét akarta irányítani. Az a hiszti amit leműveltek a rádión, rettentő szánalmas volt. Vissza térve Hamilton - Rosberghez, sose lesznek jóba, sose lesznek országos haverok, de szerintem ezzel mindenki tisztában van aki régóta követi ezt a sportot. Tegnap lenyom egy ilyen interjút, ma meg leteszi a kardot? Ezt te sem gondolhatod komolyan. El kell ismerjem, Hamilton ma nagyon komolyat vezetett, tetszett az hogy kezébe vette az irányítást és megpróbált valamit kihozni belőle, szerintem Rosberg tele fosta az autóját, utolsó körben 1:47-3-t "lassított" miközben Vettel 45 elejét autózott, a versenypályán kétség kívül ott van a legjobbak között, de emberileg mindig is egy kerek nulla marad az ilyen nyilatkozatai miatt. Azt meg sem említem amikor Schumit fikázza félévente, tudva az állapotát.Bob_Marley írta: Futam után, ki ment elsők között gratulálni? BBC nyilatkozatot is nézd meg, vagy akár a hivatalosat is.
Erről beszéltünk tegnap, ez nem volt gáláns, de ahogy véget ért a csata letette a kardot.
Remélem jövőre megtörik végre a merci uralom, és a red bull - ferrari kettős felnő majd a feladathoz és végre láthatunk egy izgalmas csatákat, nem ilyen steril, megrendezett bohózatot mint az idei.
Ne legyünk már álszentek... Az hogy futam után oda ment és megveregette a vállát, ez szerintem alap. Alonso is oda ment mindig Vettelhez, közben pedig utálja mint a sz@rt... Az egész merci bagázs amennyire steril és degenerált, még emiatt is kiverte volna a cirkuszt Lauda vagy Toto. Az is bajukra volt hogy épp Hamilton a saját versenyét akarta irányítani. Az a hiszti amit leműveltek a rádión, rettentő szánalmas volt. Vissza térve Hamilton - Rosberghez, sose lesznek jóba, sose lesznek országos haverok, de szerintem ezzel mindenki tisztában van aki régóta követi ezt a sportot. Tegnap lenyom egy ilyen interjút, ma meg leteszi a kardot? Ezt te sem gondolhatod komolyan. El kell ismerjem, Hamilton ma nagyon komolyat vezetett, tetszett az hogy kezébe vette az irányítást és megpróbált valamit kihozni belőle, szerintem Rosberg tele fosta az autóját, utolsó körben 1:47-3-t "lassított" miközben Vettel 45 elejét autózott, a versenypályán kétség kívül ott van a legjobbak között, de emberileg mindig is egy kerek nulla marad az ilyen nyilatkozatai miatt. Azt meg sem említem amikor Schumit fikázza félévente, tudva az állapotát.Bob_Marley írta: Futam után, ki ment elsők között gratulálni? BBC nyilatkozatot is nézd meg, vagy akár a hivatalosat is.
Erről beszéltünk tegnap, ez nem volt gáláns, de ahogy véget ért a csata letette a kardot.
Futam után, ki ment elsők között gratulálni? BBC nyilatkozatot is nézd meg, vagy akár a hivatalosat is.Ronaldinho&Barca írta:Bob_Marley írta: A csapatról meg Nicoról is nagyon tisztelettudóan nyilatkozott.
Az persze, mint mindig...
http://www.motorsportal.hu/forma1/hamil ... 69024.html" target="_blank
Bob_Marley írta: A csapatról meg Nicoról is nagyon tisztelettudóan nyilatkozott.
Igen az a futam rémálom volt sajnos. És ahogy Lewis üvöltözik a rádión, hogy oooh noo és térdel a kocsi mellett....balinteer írta:Ez a dolog Sepangban ment el, első helyről egy tükörsima versenyen nem lehet kiesni, ezt egy csapat sem engedheti meg.
Rosberg idén megérdemli a VB címet, szinte végig vezetett, nem követett el sok hibát.
Amúgy sem egy csapatember, McLarent is rögtön elkezdte köpködni anno, amikor nem ment úgy a szekér, pedig nem keveset köszönhet nekik. Lehet mondani, hogy profi pilóta, mindig nyerni akar, stb, de én nem emlékszem, hogy pl. Schumi nekiment volna a Ferrarinak egy gyengébb időszak alatt.Bob_Marley írta:
Csapattal szembe ment, inkorrekt dolog és elítélem. A csapat vele ment szembe érzésem szerint ebben az évben, nem egy jó házasság.