Élő közvetítések
Ez a Benzema nekünk főnyeremény.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vajon megéljük a lefújást bekapott gól nélkül?Nero. írta:Vajon LE megéli a tavaszt?
Most jöhetne Ini nagyon..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csak most el ne vigyen minket a hév, eddig jól fel volt építve a dolog és nem mentünk a falnak. Jöjjenek őt aztán kontrából eltenni a másodikat!

Vajon LE megéli a tavaszt?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Jugador d'estrella
Palesz. Ez Suarez feladata. Ezért veszélyes őt elővenni....palesz77 írta:Suareztol pl azt, hogy legyen 1 jo megmozdulasa amivel elorebb jutunk. Eddig ez varat magara sajna..eimenis1212 írta:pont hogy nem. Bob középpálya nélkül nincs támadás. Nem tudjuk feljuttatni a labdát. Egy kreatív középpályásunk sincs. Mit vársz AZ MSN a saját térfeléről indulva fűzzön be 10 madridi embert nulla segítséggel?
Ez a Varangy jó hogy játszik, remélem hozza nekünk a meccset.
Ok. LAJOS minden visszavonva
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
GOOOL LAJOOS!!! A SEMMIBŐŐL!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az ő fegyverükkel!!!!!!!!!!!!!!!!
Suarez végre!!!!
Suarez végre!!!!

SUAREZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

-
- Director del Fútbol
OTT A GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!

- Normandia
- Director del Fútbol
Szerintem a Real nem nagyon erőlteti. Nekik az x is jó. Így hogy engedik a labdakihozatalt nem vagyunk gyengék, de azt érzem, hogy ezt a Real akarja így. Nem igen van helyzetünk, max lehetőségeink. Leo-t eléggé kiveszik a játékból. Na mind1, remélem a mf-ben egyet lövünk valahogy.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem egyszer eljuttatták, nézd vissza Suaerezen hány akció elhalt. Nem azt mondom tökéeltes mert Rakiticen is egy ziccer helyzet ment el, de nagyon nem igaz szerintem, hogy 10 madridin kéne áthámozni.eimenis1212 írta:pont hogy nem. Bob középpálya nélkül nincs támadás. Nem tudjuk feljuttatni a labdát. Egy kreatív középpályásunk sincs. Mit vársz AZ MSN a saját térfeléről indulva fűzzön be 10 madridi embert nulla segítséggel?Bob_Marley írta:Az hogy kevesebb lehetőség van az első hármas hibája úgy érzem, Neymar kiveszi magát a játékból, Suarez pontatlan, Messin hárman, jól össze is rántja a védelmet, de ha kipasszolja elhal a másik kettőn.
SR résszel egyetértek, kritikus volt a meccs előtt is a helyzete és eddig ezerrel rájátszanak cserébe támadásban egyoldalasak vagyunk. Neymaron kát ember, totál kiveszik, előre eljuttatjuk akkor meg Suarezen elhalunk.

Nem vagyunk rosszak, viszont a következő félidőben több kell. Messin látszik, hogy nagyon hajt, én a szünetben becserélném Init Gomes helyére és valahogy stabilizálnám a jobb oldalt.
A második félidőben a lényeg, hogy valahogy betaláljunk és ne kapjunk gólt. Mindenesetre a cél a győzelem, ami remélem sikerülni is fog.
Visca El BARCA!!!
A második félidőben a lényeg, hogy valahogy betaláljunk és ne kapjunk gólt. Mindenesetre a cél a győzelem, ami remélem sikerülni is fog.
Visca El BARCA!!!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Télen szétnéznék vmi jobbhátvédért, aki képes beadni, legalább Alves szinten, Roberto meg menjen a kp-ra ott van rá szükség.
Luxus, amit művelünk ezen a téren.
Is.
Luxus, amit művelünk ezen a téren.
Is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jöhetne rögtön Iniesta...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Suareztol pl azt, hogy legyen 1 jo megmozdulasa amivel elorebb jutunk. Eddig ez varat magara sajna..eimenis1212 írta:pont hogy nem. Bob középpálya nélkül nincs támadás. Nem tudjuk feljuttatni a labdát. Egy kreatív középpályásunk sincs. Mit vársz AZ MSN a saját térfeléről indulva fűzzön be 10 madridi embert nulla segítséggel?
Ha pontosabbak lennének, sokkal több helyzetünk lenne. Suárez és Neymar 5 passzából 4 az ellenfelekhez megy.
eimenis1212 írta:pont hogy nem. Bob középpálya nélkül nincs támadás. Nem tudjuk feljuttatni a labdát. Egy kreatív középpályásunk sincs. Mit vársz AZ MSN a saját térfeléről indulva fűzzön be 10 madridi embert nulla segítséggel?Bob_Marley írta:Az hogy kevesebb lehetőség van az első hármas hibája úgy érzem, Neymar kiveszi magát a játékból, Suarez pontatlan, Messin hárman, jól össze is rántja a védelmet, de ha kipasszolja elhal a másik kettőn.
SR tényleg nem jobbhátvéd, de akkor ki játszon ott??? nincs más, erről nem ő tehet
Gomes-nél fényévekkel jobb lenne a kp-n
Gomes-nél fényévekkel jobb lenne a kp-n
-
- Llegenda del Barça
védekezést jól megoldják, ezt nem is vitattam, de 6 pont mínusszal hazai pályán egy kicsit intenzívebb középpályára számítottam támadásban. Gomes mozgását lehet értékelni, de a csávó csak hátra meg oldalra passzol, kevésnek érzem, ez van. de az is tény, hogy a madrid is nagyon egybe van, meg hogy Suarez is csak kínlódik inkább.Bob_Marley írta:Hú de fura, Modricon kívül a másik kettőt megeszik.Szerintem pont hogy nagyon jók vagyunk a kp-n, sok labdát szerzünk, pontosak végre nem rossz passzok jellemzik őket. Busquetsnek két olyan indítása volt, hogy csak a másikon múlt mi lesz belőle. Gomes szintén az előremozgásaival megkavarja őket és vadul mutogattak Iscoék ki vegye fel és közben a túloldalt már létszámfölényben voltunk, Rakitic meg a mezőny egyik legjobbja. Nem a kp-n múlik eddig. Nagyon nagyot melóznak szerintem, hiába teszik előre ha Suarez lesre fut vagy 2 méterre nem tudja letenni.Zozzy 5 írta:hát nagyon langyosak vagyunk, középpályánk teljesen impotens. Gomes 0 alibi, Rakéta is inkább védekezik, mondjuk azt jól csinálja, és kell is, mert Robi oldalán érezhetően erőltetik. védelmünk szerencsére rendben van, de az övék is eléggé.
-
- Jugador d'estrella
pont hogy nem. Bob középpálya nélkül nincs támadás. Nem tudjuk feljuttatni a labdát. Egy kreatív középpályásunk sincs. Mit vársz AZ MSN a saját térfeléről indulva fűzzön be 10 madridi embert nulla segítséggel?Bob_Marley írta:Az hogy kevesebb lehetőség van az első hármas hibája úgy érzem, Neymar kiveszi magát a játékból, Suarez pontatlan, Messin hárman, jól össze is rántja a védelmet, de ha kipasszolja elhal a másik kettőn.
fokozatosan jön fel ránk a Real, ha nem tudunk váltani baj lesz. sajna a védelmüknek ez a langyos MSN. meg sem kottyan...
Masc. a legjobb hátul, SR.-en ahogy gondoltuk mindenki átmegy aki arra jár, sajnos az Alba Ney balszél impotens, Suarezt Varan lenullázta.
Messi az utolsó negyedórában már séta üzemben, különben ő a legjobb elől.
nem sok jót ígér a második, egy döntetlen megváltás lenne.
Masc. a legjobb hátul, SR.-en ahogy gondoltuk mindenki átmegy aki arra jár, sajnos az Alba Ney balszél impotens, Suarezt Varan lenullázta.
Messi az utolsó negyedórában már séta üzemben, különben ő a legjobb elől.
nem sok jót ígér a második, egy döntetlen megváltás lenne.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az a szerencsénk,hogy eddig a real se rángatja, jó nekik az X...nagy baj lenne ha nekünk jönnének rendesen..Messias2 írta:Ugyanazok a problémák vannak, mint az elmúlt meccseken.
Félidőben hoznám Iniestát, mert nincs játékunk. Ha Messi visszajön akkor vna valami, amúgy semmi, nulla.
Lajost is lekapnám, ő emberhátrány ma is, egy jó passza nem volt még, cserébe megakasztott 2-3 ígéretes lehetőséget.
EZ luxus. Jöjjön Denis, vagy akárki helyette, Arda, nekem mindegy, de ez gáz amit csinál.
Gomes meg hiába mozog el jól, ez igaz, de a labdával nem tud mit kezdeni. TEhát amit csinál kb full felesleges.
KP-n is borzalmasak vagyunk,mondom az a szerencsénk hogy láthatóan a real sem akar semmit.
Spori meg egy nulla, oda vissza fújja a hülyeségeket, tördeli a játékot feleslegesen, előnyszabályt nem alkalmazza jól, Ramos nem kapott pl lapot amikor Lajost rángatta meg, és vissza se fújta.
De mondom, odavissza botrány amiket csinál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."