Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:34:13

Stalkyard írta:
visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk :D
A rutin. :D :D
hiába noh az évek :lol: mondjuk én ronaldotol vártam a 93. percben, de hát tévedni emberi dolog. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:32:30

Én azt mondom pozitívan kell előre tekinteni, nagyobb meccsre megint szépen összekapta magát a társaság és az akarást sokan említették, hogy ha az legyen meg, megvolt. :D Nyilván keserű az ember száj íze, de előre kell tekinteni és ez a meccs ma rendben volt. Egyedül a jobb oldal "amnesztiáját" nem értem, de a kp-s bemozgásokkal nagyon megkavartuk őket még úgyis hogy Modric extra napot fogott ki védekezésben,d e Isco és Kovacic ki volt teljesen véve. Ebből kell tanulni és előrelépni, mert van ebben a csapatban.
Kép
Kép
Kép
Waleba10
Jugador d'estrella

2016.12.03. 18:29:30

visszagondolok a meccsre, 90 perc itt ott volt szép Barca foci, uraltok nagy részt a meccset, hátul a védelem tette a dolgát, Stéga is résen volt, amikor kellett, elől megint hoztuk a szokásos mindent kihagyunk a [auto_cenzúra] formánkat, de Sui betettte mikor kellett, utána is szépen kontrolláltuk a meccset, jött Don is, hozta az extra klasszist a kpra, 80+ perc, mondom lassan jöhet Titi is a szabikra meg szögikre, ERRE NEM BEHOZZA DENIST, BAZDMEG, ÉS AZ UTOLSÓ PERCBE AZ A CSIRA RÁMOSZ TÖK ÜRESEN BEFEJELI A KAPUBA..... no comment :evil:
Sergi 94:38 Roberto
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 18:26:40

Én Rakétát hiányolom a szavazásból, hatalmas munkát végzett, amig fent volt, nálam ugyan nem ő a mom, de a jelölést azért megérdemelte volna.

Busi tényleg javult, de én szerintem annyira jó nem volt, mint itt írjatok.

Nálam Iniesta a legjobb, igaz, ritkán választanak csereként beállt játékost, annak, de hatalmast pluszt adott a beállása.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.12.03. 18:26:32

Legyen a mai meccs jateka a jellemzo a szezon tovabbi reszere, es jok vagyunk. Vegre nagyot jatszottunk, ha igy folytatjuk tovabb, nincs miert aggodnunk. Gyonyoru lett volna, ha mi szakitjuk meg a real szeriajat, de ha nem mi, akkor majd mas (erdemes megnezni peldaul a februari programjukat, tiz napon belul jatszanak idegenben a Celta, az Osasuna, majd a Valencia ellen, majd honap vegen szinten idegenben a Villareal ellen).
JCruyff
Barça C

2016.12.03. 18:25:32

Abszolút igazságos a döntetlen, felesleges ebbe többet belemagyarázni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:24:57

Legrosszabb hogy ezzel letörhettük volna alaposan a szarvukat, és az "érinthetetlenségüket", erre megint hatalmas motivációt adtunk nekik az egyenlítéssel, ami a következő meccsekre is kihat majd...

Amúgy én is féltem amikor Ardát Kp-ra hozta, tavaly is ott változott meg a különbség..Nem akarom rá kenni, főleg Mascherano hibája volt hogy nem figyelt..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 18:24:11

Kp pontossága nálam sántít, konkrétan az utolsó 10 percben a kp miatt nem tudtunk kijönni a félpályáról, szórták el a labdákat folyamatosan.

Amúgy igaza van Bobnak, alapokkal komoly gondok vannak, onnan ahonnan Messi és Neymar hibázott a real bever 2 gólt. vagy akárki.
Ez luxus,hogy ilyenek kimaradnak.

És akkor a real kb az egyetlen veszélyes fejelő emberét nem tudjuk megfogni...de nem is értem, óvodás helyezkedés volt,mindenki a hosszún volt a mieink közül. Bosszantó, mert közel volt.

Nem tudom ki volt a meccs legjobbja, nálam Iniesta, mert kihagyás után így beszállni egy meccsbe, nem semmi, pláne egy klasszikusba.
Busquets is jó volt, de 25 percre terjedt az extra játéka, nálam ez kevés, de bíztató, és jó lenne ha így játszana a továbbiakban. AKkor sose venném elő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.12.03. 18:23:29

Először is gratulálok a srácoknak, mert a második félidőben a gól után nagyon jól tolták, a Realnak egy szava sem lehetett volna, ha ott még kap kettőt, de sajnos nem így lett. Egyszerűen nem jut semmi az eszembe, olyan ez, mint valami rossz álom, nagyon kár, pedig megérdemeltük volna. Ronciék örülhetnek a döntetlennek, egyáltalán nem érdemelték meg.
Mindegy, nagyon remélem, hogy ez az x nem töri meg a srácokat, mert ma voltak nagyon szép periódusaink. Esküszöm mostmár abbahagyom, de van egy tippem arra, hogy mikor fogy el a Real mákja. Igen, egy hónap múlva. :D :mrgreen: És szerintem ugyanekkora ér vége a mi balszerencsénk is.

Visca El BARCA!!!
Kép
randomguy
Capitá del Barça

2016.12.03. 18:22:22

visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk :D
Én is ugyanígy tettem :D
Kb 3 percet késett a streamem és mikor láttam h a fórumon írták h gólt kaptunk gyors ki is nyomtam.

Egyébként Busira nyomtam, ma végre oktatott
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Atalanta
Jugador d'estrella

2016.12.03. 18:21:46

Meggyőződésem, ha az Umtitit cseréli be a Denis helyett, nost nincs egyenlités, amiben egyébként Mascherano is alaposan benne van, hiszen feleslegesen faultolta Marcelot! Ezzel el is ment a bajnokság, de ez a társaság nem is érdemelné meg. Neymar eldönthette volna, ahogy az egész meccsen semmit sem csináló Messi is. Megérdemeljük, ennyi!
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.12.03. 18:21:18

A rutin. :D :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:19:55

én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:18:13

Rivaldo11 írta:
randomguy írta:egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van
gondolom jót tesz a fejeknek az utolsó perces egyelnítés... mind1, szép volt fiúk, végre láthattunk egy kis focit is, igy tovább
Kulcsembereik kifelé mennek, egyértelmű stílusuk sincs, a nagyok közül messze a legköhögösebb játéka az övék, és mégis. No de nem mehet ez így mindig...
Az a baj hogy ezt mondtuk Márciusban is.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.03. 18:17:27

Nyáron összesen 2 dolgot várok, egy jhv-et SR elé mellé mögé nem érdekel és egy klasszis kp-st, mert ezzel a vonulattal kezdek besokallni. Én egyébként ott tudtam, hogy ez bukó, mikor Arda bejött kp-ra..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:16:47

Az nem mák hogy nem tudunk kaput találni ziccerben. Ez nem egyszer gond idén, fejtegetünk it okokat mi lehet a gond, miközben alapokról kéne szerintem beszélni. Két méterre le kell tenni a labdát (Suarez), hat méterről legalább a kaput eltalálom (Neymar). Messi is nagy helyzet volt, de az nehezebb szitu, de ha visszateszi sarokkal vagy talppal akkor Neymar üres kapuval állt volna szembe.

És még ennél is gázabb volt, hogy hátul megy minden és kp-n is és kapunk egy ilyen gólt. Szabad és szöglet, ezerrel kell rá figyelni és odáig tökéletesen hárítottunk szinte mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.12.03. 18:18:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.12.03. 18:14:35

randomguy írta:egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van
gondolom jót tesz a fejeknek az utolsó perces egyelnítés... mind1, szép volt fiúk, végre láthattunk egy kis focit is, igy tovább
Kulcsembereik kifelé mennek, egyértelmű stílusuk sincs, a nagyok közül messze a legköhögösebb játéka az övék, és mégis. No de nem mehet ez így mindig...
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 18:13:53

Utóbbi évek ismeretében nem hiszem el,hogy erre nem lehet felkészülni,hogy beadják és Ramos fejel. Mascherano hol volt? HOOOOL????
Helyzeteket be kell rúgni, a real ellen 1-0ra nem lehet meccset nyerni, ezt nem lehet megtanulni már? Hát mindig ez a forgatókönyv. Sehol nincsenek, majd kapnak egy kamu szabadot amúgy, és befejelik,mert vakarásszuk magunkat szabadrúgás közben.

Megint csak magunkat okolhatjuk,senki mást.Átvészeltük az első félidőt, jött Iniesta, jók lettünk, le kellett volna hozni 3-0ra, ami a reális, és még a realra hízelgő eredmény lett volna, és jónapot...neeem, mi passzolgatunk hátul,és sorra eladjuk a labdákat az utolsó 5 percben, meg is bosszulta magát.
Meccs előtt kiegyeztem a döntetlennel, de ez így dühítő, hogy az elsőben kiegyenlített meccs volt, a másik meg egy sima többgólos félidő...erre 1-1.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.12.03. 18:12:53

Szörnyű idétlen befejezés. LE hibája ez az egész. Keresni kell egy komoly, Barcához illő edzőt.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:11:44

UNDORITO!!!!!
Meccs előtt egy pontért már azt mondtam volna hogy oké, de semmit sem játszottak kb...1-2 támadáson kívül azthittem Granada ellen toljuk.... erre bemakkolják utolsó percben, hihetetlen... ezek hol veszik kilóra a szerencsét és mennyi van még raktáron???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.12.03. 18:13:05-kor.
randomguy
Capitá del Barça

2016.12.03. 18:10:15

egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:09:42

Hihetetlen ez a Real..RAMOS MEGINT...MIÉRT nem figyelnek rá?
Köztudott hogy ilyenkor ő szokott egyenlíteni...ehhez képest folyton elcseszik a csapatok (lást Sevilla a Szuperkupa döntőn) és hagyják üresen...

Nem gondoltam volna meccs előtt hogy ezt mondom, de a Real nem érdemelte meg az 1 pontot...

Mikor fogynak már ki ezek a szemetek a hatalmas nagy szerencséből?
Én arra tippelek hogy még idén is behúzzák a Bl-t, persze szerencsével szigorúan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.12.03. 18:10:26-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 18:09:17

Meccs előtt aláírtam volna az ikszet, így nem! Nagyon jól toltuk, türelmesen higgadtan. Nekem a kp nagyon tetszett, sok meló és pontosság. Elől Suarez botlábú volt megint de csak bepattant róla és erre a végén kapott gól. Jól felépített stratégia a gól után kontrákkal előreindításokkal el is "dönthettük volna" és egy rohadt ember van, akire mindig figyelni kell beívelésnél és mégis befejeli. Kár érte, de úgy gondolom Isten ad Isten elvesz, Sociedad ellen nagyon benne volt a vereség a maiban nagyon a győzelem. Tényleg bosszantó, de mit tud tenni az ember? A játék rendben volt, simán kivettük őket középpályáról, Modric volt az egyedüli, akit nem bírtunk megfogni, de lehetőségeik se nagyon voltak kontrából sem. Kontroll megvolt, lehetőségek meg ziccerek is, tényleg full bosszantó.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.12.03. 17:14:15

Ha Zidane kielemezte volna, hogy ellenünk a letámadás a nyerő, már nem lennénk sehol.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 16:10:57

Hat pont előnyük van, hülyék lennének nem kontrázni. :D
Remélem valaki szólt a fiúknak hogy a Chelsea-City meccs milyen volt és mire kell figyelni. RM-től ugyanezt várom, gyors megindulások.

Casemirot elfogadom, én nagyon oda vagyok érte. :D Pont azt látom, hogy óriási taktikai fegyver, kisebb csapatok ellen nehéz kihasználni de máskor aranyat ér, hangsúlyozom kétszer annyi labdát szerez majdnem mint a többiek közül bárki és az egész bajnokságban is neki van a legtöbb szerelése, ilyen emberre nem tudom azt mondani hátrány. És régóta várok nálunk is egy ilyen embert, eddig lightok jöttek, de mondjuk ne panaszkodjunk mert egész jól megy a csapatnak összességében egy ideje. :D

SR a kulcs és ha Paco nem lép pályára akkor Gomes fejeli be. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése