ha meg mégis, majd kimagyarázzátok vhogyVeidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...
Az, hogy kapcsolatban áll az biztos, arról nem tudni, hogy ezt a kapcsolatot jelezte e spanyol honban.Veidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...
visca el barca írta:majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
Egy újabb realos troll. Van egy pár...JCruyff írta:Sajnos a mai Barcelona kerete nem könnyíti meg a megbocsátó hangnemet a játékosainkkal szemben, tesznek bőven a negatív megítélésért.
Valljuk be, tele vagyunk "patkánnyal", Jordi Alba is ezek közül a lehető legrosszabb példa.
Nekem nagyon hiányzik az öreg Puyol, sokszor bele is gondolok, hogy mennyire zsibbadna már a keze amiatt, hogy nevelési célzattal hány és hány pofont kellene kiosztania a mai keretnek.
Én, jóérzésű emberként Iniestán kívül nem is nagyon tudok azonosulni más játékosokkal.
Bár engem nagyon sohasem érdekeltek a játékosok, csak a csapat: A Barcelona neve mellett mindig legyen eggyel nagyobb szám mint a másik oldalon, és ennyi.
Miért ők csendben maradtak?JCruyff írta:Mondjuk mi, mint Barcelona szurkolók két témában jobb ha csendben maradunk: a bírózás meg az adócsaló játékosok.
Ilyet mindenki csinál úgyis, csak nem mindenkinél derül ki. Nem tudom mit vagytok fennakadva.visca el barca írta:majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
+ ide járnak mosdatni őket hogy a meccs hevében, persze ha Messi kirúgja a labdát meccs hevében az mekkora gonoszság.Stalkyard írta:Carvajal-os esethez. Nem szoktam "köpködni", de most nem tudom megállni.
Ugye tény hogy a csávó bemutatott a közönségnek. Alig van valami sajtóvisszhangja, szokás szerint, ha madrid fehér feléről van szó. De emlékszem, pár éve volt egy eset, amikor Jordi Alba gólöröm közben lefotózták miközben a kisujját felfelé mutatja, abból mekkora botrány lett, holott egy másik szögból kiderült, hogy még csak be sem mutatott.![]()
És akkor a túloldalt olyanokat olvasok, hogy még egyet is értenek Carvajallal, mert egy ilyen patkány közönségnek akik fütyülni mernek ha az ellenfél szerintük kivitte a labdát ( FIGYELEM! Hatalmas tahóság, egyik másik közönség se csinált még ilyet sosem!!). És akkor ezek köpködnek Messire, hogy putázik, mikor a mieinket megdobálják. Meg úgy egyáltalán. Belem kifordul. Úriemberek klubja. Kíváncsi vagyok mi lett volna, ha valaki válaszul Carvajalhoz vág egy öngyújtót. Ugye az pont a madridi közönség reszortja volt szintén pár éve. És most ettől ne kapjon hányingert az ember, már bocsánat.![]()
Ronci adócsalós vádjairól nem is beszélek most... Ugye csak kiderül mindenről szép lassan, hogy nem csak a patkány, ronda maffia Barcánál fordulnak ilyenek elő. Mikor kizártak minket az igazolásokból akkor is ment a savazás.. Aztán hopp, nem megtörtént ott is? Azóta meg kuss van persze.
Ezt nem firtatta senki, hogy vannakilyen játékosaink, ellenben ők magukat szenteknek állítják be.Sajnos a mai Barcelona kerete nem könnyíti meg a megbocsátó hangnemet a játékosainkkal szemben, tesznek bőven a negatív megítélésért.
Valljuk be, tele vagyunk "patkánnyal", Jordi Alba is ezek közül a lehető legrosszabb példa.
Adom minden szavát.Stalkyard írta:Carvajal-os esethez. Nem szoktam "köpködni", de most nem tudom megállni.
Ugye tény hogy a csávó bemutatott a közönségnek. Alig van valami sajtóvisszhangja, szokás szerint, ha madrid fehér feléről van szó. De emlékszem, pár éve volt egy eset, amikor Jordi Alba gólöröm közben lefotózták miközben a kisujját felfelé mutatja, abból mekkora botrány lett, holott egy másik szögból kiderült, hogy még csak be sem mutatott.![]()
És akkor a túloldalt olyanokat olvasok, hogy még egyet is értenek Carvajallal, mert egy ilyen patkány közönségnek akik fütyülni mernek ha az ellenfél szerintük kivitte a labdát ( FIGYELEM! Hatalmas tahóság, egyik másik közönség se csinált még ilyet sosem!!). És akkor ezek köpködnek Messire, hogy putázik, mikor a mieinket megdobálják. Meg úgy egyáltalán. Belem kifordul. Úriemberek klubja. Kíváncsi vagyok mi lett volna, ha valaki válaszul Carvajalhoz vág egy öngyújtót. Ugye az pont a madridi közönség reszortja volt szintén pár éve. És most ettől ne kapjon hányingert az ember, már bocsánat.![]()
Ronci adócsalós vádjairól nem is beszélek most... Ugye csak kiderül mindenről szép lassan, hogy nem csak a patkány, ronda maffia Barcánál fordulnak ilyenek elő. Mikor kizártak minket az igazolásokból akkor is ment a savazás.. Aztán hopp, nem megtörtént ott is? Azóta meg kuss van persze.
Kik állítják be ugy oket? Sztem senki. Aki meg tulnott mar at általad említett korosztalyon az boven tudja hogy ilyen aprosagok szinte az osszes játékosból kijönnek ilyen nagy erzelmi hullamvasuttal járó meccseken. Mar azokat leszámítva akik csak a pénzért fociznak vhol. A bocsánatkérés -amellett hogy akar valoban sajnálhatja a dolgot- alapvetoen valoban egy PR fogas de ebben az égvilágon semmi nincs. Nem szennyezi be se a sajat se a csapata hirnevet. Ez a természetes.francisco franco. írta:Semmikép, de azért pofátlanság már, hogy úgy állítják be őket mint valami fairplay díjas alakulat, az ilyen PR fogásokkal.JCruyff írta: Én ugyan az utóbbinak a duplája vagyok, de én is "bevettem".
Pokolra azért ne küld a srácot.
Semmikép, de azért pofátlanság már, hogy úgy állítják be őket mint valami fairplay díjas alakulat, az ilyen PR fogásokkal.JCruyff írta: Én ugyan az utóbbinak a duplája vagyok, de én is "bevettem".
Pokolra azért ne küld a srácot.
Én ugyan az utóbbinak a duplája vagyok, de én is "bevettem".francisco franco. írta:Jaaaj hadjuk már ezt a PR szöveget, talán a 12-16 évesek beveszik.JCruyff írta: "Szeretnék bocsánatot kérni a minket inzultáló szurkolók felé tett gesztusom miatt. Ez olyasvalami, amit nem szabad megtenni a futballpályán."
Csak a barcelonai szurkolók inzultálják? Atma vagy más klubbok ellen nem inzultálták őket, ott miért nem integetet?
Na jó van lapozzunk...
Jaaaj hadjuk már ezt a PR szöveget, talán a 12-16 évesek beveszik.JCruyff írta: "Szeretnék bocsánatot kérni a minket inzultáló szurkolók felé tett gesztusom miatt. Ez olyasvalami, amit nem szabad megtenni a futballpályán."
Óriási különbség, hogy Carvajal rögtön a mérkőzés után ki is tweetelt egy elnézést kérő posztot.randomguy írta: az a hülye média húzza le őket mindig, amúgy úriemberek klubja. aha
A Valancia otthonában mi is provokáltunk, ott nem bemutatás volt, hanem beszólás, de az sem sokkal jobb. A Granada edzője is bemutatott ma, mondjuk az inkább a médiának szólt. Én azt mondom, nem szép dolgok ezek, de a meccs hevében beleférnek, magamról is tudom, hogy alapvetően mindig próbálok korrekt lenni, de olykor elragadnak az indulatok.randomguy írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 58BA8BEDaz a hülye média húzza le őket mindig, amúgy úriemberek klubja. aha