Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már megint másik meccset nézel...mess2009 írta:ugyanazt daráljuk agyatlanul: beszorítunk 10 embert a kapujuk elé és körbe futkározzuk őket...siralmas. ha futni kéne harminc métert, hogy legyes sebesség egy támadásban, tíz után megállnak és körülnéznek, hogy kinek kéne passzolni!
egyénileg nem olyan béna ez a társaság jól kezelik a labdát kis területen sokszor szépen háromszögeznek, de a kapu előtt vége. amúgy sok a rossz passz (még Messitől is) Iniesta az aki egyértelműen kiemelkedő klasszis és úgy is mozog. Messit a gólja dícséri, hátul alig van igénybevétel, mindenki fent passzolgat.
palesz77 írta:Lassan úgy érzem, hogy valami baj van velem, hogy én élveztem ezt a félidőt..Uraljuk a meccset, gyorsan megszerezzük a labdát, gyorsan jár a labda, többször sikerült is már feltörni a védelmüket, sajna csak 1 gól lett belőle. Denis és Vidal kifejezetten jók ma, Digne is sokkal jobban megérti magát Ardával szerintem. Gomessel sincs semmi baj szerintem, Paco halvány egyedül, de ez meg minden lesipuskásnál így szokott lenni.
Mellé Dahoudnak is voltak szép megmozdulásai, jó félidő volt ez szerintem.
Ez rendben is van egy olyan csapatban, ahol van idő egy évet arra várni, hogy bármikor bármelyik csapat ellen bedobható legyen és nem para ha nem szerez gólokat. (De ami a nagyon szívfájdalmam, hogy Lajos időnként bármilyen faék egyszerű, Pacohoz képest, ő egy Xavi a támadóharmadban, ami a társakkal való összjátékot illeti.Tromort77 írta:
Kemeny 323 perc játék van mögötte eddig a Barcában. Az semmi, főleg nem egy 23 éves játékosnak. Idő kell neki és türelem, látszik rajta, hogy mindent elidegeskedik. Korai még pálcát törni felette. Főleg ha csak belegondolunk, hogy nála nagyobb nevek milyen lassan tudtak alkalmazkodni a Barcához.
Kemeny 323 perc játék van mögötte eddig a Barcában. Az semmi, főleg nem egy 23 éves játékosnak. Idő kell neki és türelem, látszik rajta, hogy mindent elidegeskedik. Korai még pálcát törni felette. Főleg ha csak belegondolunk, hogy nála nagyobb nevek milyen lassan tudtak alkalmazkodni a Barcához.TripleH írta: Azért 30 millióért kicsit többet várnék, a tud ő focizni dolognál.
Eddig konkrétan ma sem mutatott semmit. Ha jól számoltam, 3x ért labdához, ebből egyszer passzolt, a tiziről hátra Umtitinek, egyszer egy kényszerítőben képtelen volt Messinek visszapasszolni 3 méterre, egyszer meg a tizin háttal a kapunak 3 védővel a nyakán azt hitte, hogy majd ebből ő helyzetet csinál. De ha volt tőle még valami, akkor szóljatok. Pedig aztán ma tényleg simán alkothatna valamit.Tromort77 írta:Paconak csak gól kell. Tud ő focizni, de látszik, hogy nehezen kezeli a nyomást. Pont ezért jó ez a meccs most. Lehet és kell is erőltetni. Vidal és Denis jól nagyon jól mozog.
Azért 30 millióért kicsit többet várnék, a tud ő focizni dolognál.Tromort77 írta:Paconak csak gól kell. Tud ő focizni, de látszik, hogy nehezen kezeli a nyomást. Pont ezért jó ez a meccs most. Lehet és kell is erőltetni. Vidal és Denis jól nagyon jól mozog.