Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már sok hozzászólással ezelőtt offolni kellett volna, mondjuk vannak még pajtijai aki szintén zenészek.S.Agüero írta: Modik, ilyeneket azért ne engedjünk már meg magunknak...
A nyolcaddöntőket mindig hétfőn szokták sosrsolni emlékeim szerint.MessiNeymarSuarez írta: Ohh tényleg, persze hogy akkor amikor nem tudom nézni...![]()
Miért vajon? eddig mindig az utolsó csoportkör hetének péntekén volt
Modik, ilyeneket azért ne engedjünk már meg magunknak...Atalanta írta:A vége szép volt, kár hogy szegény Paconak megint nem sikerült, lassan ez elég kínos lesz az öltözőben is... Arda nagyon ok, simán játszhatna a brazil bohóc helyén!
Messias2 írta:Hétfőn lesz asszem.MessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Azért volt 1-2 húzós szituáció, amit szépen megoldott ma. Ettől még igaz, amit írsz, de szerintem még javulthat ebben, hisz fiatal, és még tanulja a játékunkat.palesz77 írta:Amíg nincs rajta nyomás, addig kb bárhol játszhatna szerintem, bár szerintem is itt, vagy Rakitic posztján a leghasznosabb. Nála akkor kezdődnek a bajok, ha keményen letámadják..
Hétfőn lesz asszem.MessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Ezek igazak, de azért megnézném gyakrabban ezen a poszton a srácot. Én már korábban is úgy képzeltem, hogy ő lesz Busi cseréje, de aztán Iniesta posztján kezdte erőltetni őt LE, ami szerintem nem volt okos dolog.S.Agüero írta:Igen, hiszen Gomes sokkal gyorsabb Businál.![]()
Most nem olyan rossz Gomes, bár így is volt néhány hajmeresztő húzása, meg hát le sem támadnak szerencsére egyáltalán.
Paco betalálhatna, jót tenne a lelkének. Denis tetszik, látok benne fantáziát.
Igen, hiszen Gomes sokkal gyorsabb Businál.Atalanta írta:Szerintem kifejezetten jót tesz, hogy nincs a nyegle Neymar és a lassú Busquets a csapatban. Bár továbbra is veszélytelenek vagyunk kapura, unalmas oldalpasszok tömkelege, de a labdát gyorsan visszaszerezzük, ez is nagy pozitívum.
Iniesta 2 hónapig "pihent", minek pihenne?westerngom írta:Istenem Ini és Messi miért játszik??
Miért nem pihennek??