thiagoalcantara írta:lábbal se érzem túl erősnek, pedig elvileg az nagy erőssége
Ez amúgy nem csak annyiban merül ki, hogy 40 m-re lábra rakja. Sokszor nem jön be az sajna, láthattuk ma is, bár azért kapushoz mérten pontos messzire is. De nem csa kebben kell jónak lennie. Ma 1 jelenet maradt meg bennem rohadtul erről, de nem tudom mikor volt sajna. Lényeg az volt, hogy futottak felé ketten, előtte Busi volt egy 5 m-rel, 1 ember futott felé is, mégis odatette neki tökéletesen lábra, hogy ő tehesse tovább. Rengeteg ilyen megmozdulásunk van, ami fel se tűnik, de igazából elég necces szituban teszi full higgadtan oda a játékosok lábára a lasztit, aminek hála ki tudjuk hozni a bogyót, mert az illető is rögtön tudja tenni tovább. Ezért jó, hogy egy arrogáns német, és nem érdekli ha hibázik, mert ha egy passz nem is jön össze, ugyanúgy meri folytatni tovább.
Több bravúr amúgy tényelg jó lenne, még ha ez is a kapufa mellé ment, részben megértem, ha ez hiányzik valakinek. Akkor lennék én is maradéktalanul elégedett vele, ha olyan meccseket hozna szinte hétről-hétre, mint a City ellen hazai pályán, de az meg nem biztos, hogy reális kérés..
Amúgy Bravo kicist túl van misztifikálva itt szerintem, tavaly amikor összeomlott a csapat, nem hozott egy meccset se kapott gól nélkül, és nem tudta "megvédeni a seggünket" ő se.. Sajna ilyen a kapus szakma, egyedül nem megy. Főleg ha kapufára lövik a csatárok.