Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kiváncsi lennék h tényleg nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam? vagy ezt a bejegyzést miért írtad?Samper írta:Világos! MAtS nem rúgja be a helyzeteinket!
abban én is egyetértek, hogy nem ránt ki minket a kakiból, nem igazán tehet a gólokról, de sose jön tőle egy olyan bravúr ami mondjuk Bravonál jellemző volt szerintemeimenis1212 írta:előveszem....
Nyáron nagyon mellette voltam. És ekkorát nem tévedtem rég barca terén, mint vele kapcsolatban. Nem az övé volt ez a gól, de tök jellemző amit csinál: soha nem rántja ki a csapatot a szrból. Egy nagy kapusnak ezt kéne tenni. Néha neki kéne lenni annak aki megnyeri nekünk a meccset. Sajnos be kell látnom h ő egy középszintű kapus, fél év elég volt h lehessen látni: tőle ennyit lehet várni. ( De legalább most vetődött a lövés után és nem végignézte... az is haladás)
Nem a mai meccse miatt írtam, de már 2-3 hónapja megfogalmazódott bennem, és ma sem tudott ő lenni a nyerő ember
Ezt annyia jól találta el, hogy csak az a kapus fogta volna, aki feladja a rövidet. Ezt bravúrral sem lehetett fogni. Az inkább aggasztó, hogy úgy viselkedtünk, mint libalegelőn a gyerekek, minden hátvédünk a labdát kergette, ahelyett, hogy a szitut érzékelték volna.eimenis1212 írta:előveszem....
Nyáron nagyon mellette voltam. És ekkorát nem tévedtem rég barca terén, mint vele kapcsolatban. Nem az övé volt ez a gól, de tök jellemző amit csinál: soha nem rántja ki a csapatot a szrból. Egy nagy kapusnak ezt kéne tenni. Néha neki kéne lenni annak aki megnyeri nekünk a meccset. Sajnos be kell látnom h ő egy középszintű kapus, fél év elég volt h lehessen látni: tőle ennyit lehet várni. ( De legalább most vetődött a lövés után és nem végignézte... az is haladás)
Nem a mai meccse miatt írtam, de már 2-3 hónapja megfogalmazódott bennem, és ma sem tudott ő lenni a nyerő ember
Még mielőtt kiakasztanám az emoji mérőt, nagyon szépen megkérlek, hogy a kiemelt részt magyarázd el nekem. No offense tényleg, de most ezzel a mondattal nagyon kíváncsivá tettél.Általánosságban mondtam, hogy kihagy a csapat 10 ziccert és nem arról beszélünk, hanem hogy egy bravúros védés kell a győzelemhez.
De, ha már róla van szó, nem nyújt rossz teljesítményt, persze sose lesz olyan jó, mint Bravo volt!
Általánosságban mondtam, hogy kihagy a csapat 10 ziccert és nem arról beszélünk, hanem hogy egy bravúros védés kell a győzelemhez.LG írta:Szerintem senki sem mondta, hogy rajta múlott. Kicsit benne volt a gólban, de van legalább 5 játékos, aki inkább benne volt a vereségvben.Kovbal88 írta:Nehogy, már egy Stegen bravúron múljon egy Barca meccs.
Könnyű itt mindent megmagyarázni, attól hogy ők rúgtak hármat, mi még simán rúghattunk volna négyet. Csak ment a lazaság, mint hétvégén. Meg fog ezen a héten is szerintem.
Nem vagyunk mi ott, ahol kell. Ez nem egy játékoson múlik, hanem az összesen.
Szerintem senki sem mondta, hogy rajta múlott. Kicsit benne volt a gólban, de van legalább 5 játékos, aki inkább benne volt a vereségvben.Kovbal88 írta:Nehogy, már egy Stegen bravúron múljon egy Barca meccs.
Könnyű itt mindent megmagyarázni, attól hogy ők rúgtak hármat, mi még simán rúghattunk volna négyet. Csak ment a lazaság, mint hétvégén. Meg fog ezen a héten is szerintem.
Nem vagyunk mi ott, ahol kell. Ez nem egy játékoson múlik, hanem az összesen.
Én tudok egyet.Feast4 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan kapus aki ezt 100% megfogja.
vinszentvega írta:Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!Feast4 írta:Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idióta módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!
Mindezek mellett, rettentő jól volt megrúgva, olyan ívet csinált a labda, amire nem lehetett felkészülni(ráadásul elég jól cikázott is).
Nero. írta:BLben utoljara 2009ben kaptunk szabadrugasgolt meg Juninhotol. Amugy szerintem is vedheto lett volna de a nemetet tilos kritizalni hiszen o lesz majd a vilag legjobb kapusa.
Az ilyen hsz-eknek semmi értelmük. Akkor ennyi erővel ne legyen fórum, ne mondják el a szagértők (ez a szó is milyen divatos lettvinszentvega írta:
Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!
Mindezek mellett, rettentő jól volt megrúgva, olyan ívet csinált a labda, amire nem lehetett felkészülni(ráadásul elég jól cikázott is).
Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!Feast4 írta:Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
azért valljuk be bőven védhető lett volna. még csak azt sem lehet mondani, hogy elmozdult a másik irányába és nem ért vissza, mert lényegében majdnem oda jött a labda ahol állt.
nem, nem varrom a nyakába a vereséget, csak megjegyeztem, hogy nekem, mint laikusnak úgy tűnt simán fogható lett volna
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idióta módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!
Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
azért valljuk be bőven védhető lett volna. még csak azt sem lehet mondani, hogy elmozdult a másik irányába és nem ért vissza, mert lényegében majdnem oda jött a labda ahol állt.
nem, nem varrom a nyakába a vereséget, csak megjegyeztem, hogy nekem, mint laikusnak úgy tűnt simán fogható lett volna
Nem is varrom nyakába a verséget, de ez fogható lett volna. Igen, aszem Busi volt a hunyó abban is.Res írta:Én nem vagyok nagy rajongója, de most azért megvédem:
Nem gondolom, hogy "simán" fogható lett volna, legfeljebb bravúrral. Mondjuk ő lehet, hogy 10-ből ötször kiszedi, de ez nem az a nap volt.
Egyrészt tökéletes helyről járt a szabadrúgás (egy ilyen rúgótechnikájú srácnál ez kvázi tizenegyes volt), másrészt kb. nem láthatott belőle semmit, míg a sorfal fölé nem ért.
Ergo tudta, hogy bárhova elcsavarhatja a fickó, tehát 50-50 % esélye volt. Inkább a másik oldalra várta, ez valóban látszott a mozdulataiból, de az csak egy dolog.
Szóval ha bűnbakot keresünk, inkább azt kellene elővenni, aki a 16-os előtt rúgta fel a tagot, szemben a kapuval...
Nem találta el az ütemet, tett egy tétova mozdulatott az ellenkező irányba és onnan nem tudott elrugsszkodni. Visszanéztem és csak nyújtózkodott érte a talajról. Ez sajna az ő hibája volt. Simán fogható lett volna, így is hozzáért nulla emelkedéssel.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
Azért volt pontatlanabb, mert ezeknél a labdáknál kikényszerített volt az előre passz. A társak nem nagyon hagytak más választást neki. Javára írom, hogy nem akart lehetetlent megoldani, inkább a biztosat választotta. A védései meg pazarak voltak. A biztos Bravo meg ejtett egy Stegenes hibát.palesz77 írta:Ha már a hibái után felrobban a topic, azért illik ezt a tegnapi teljesítményét is megemlíteni, mert hatalmas meccset hozott. Lábbal az elején még pontatlanabb volt mint szokott, de kifogta a City szemét is, pedig nem egy bravúr kellett tőle.. Nagyon jó meccse volt, magabiztosan játszott végig, sallagmentesen, csak így tovább!