Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanezt gondolom annyi különbséggel hogy Ronaldo helyett Bale de ő ugye sérült.Rivaldo11 írta:Tartom amit korábban írtam. Ennek a madridnak se stílusa, se jellegzetessége nincs. Dominálni nem tudnak az egyértelmű, kontráik sem olyanok, mint pár éve. Két legfontosabb emberük Ronaldo és Modric-lassan kifelé megy. Ha kizárják őket az átigazolásból, megújulni sem fognak tudni. Most viszont rettenetesen akarnak, és ennek az eredménye, hogy bár játékban szerintem az ötben sincsenek már európában, de mégis tényezők. Azért remélhetőleg tavasszal vége lesz ennek, hogy a szerencse, meg ramos kihúzza őket a csávából, és a tudásuknak, meg a lerakott produkciójuknak megfelelő eredményekben részesülnek majd.
Ez esetben akkor sem lenne gond, ha most -9 lenne.
Nem is ezt akartam volna belőle kihozni, hanem azt, hogy nem kell tőlük berosálni, a játékuk továbbra sem valami eszelős, bárki elkaphatja őket.Ja, csak az baj, a pontokat, meg a címeket nem dominálásra, meg szimpatikus focira adják, ma pl. a Leicester úgy ment 3-0-ra a City ellen, hogy csak 25 százalékban volt náluk a labda. Gólra játszák focit, közhely ez, de nagyon igaz, az érdemli meg a győzelmet, akit többet rak el, nem az, aki többet birtokolja a labdát, többet lő kapura, többet passzol/cselez stb...
A Pep Teamtől is hatalmas teljesítmény volt az a tripla, utoljára még a 90-es évek elején volt ilyen (akkor nem is csak hármat, hanem 4-et nyertünk zsinórban), akkor szintén egy legandás csapat, a Dream Team tudta végrehajtani a bravúrt. De a Rijkaard-féle csapatnak is csak a duplázás jött össze, pedig az is brutál erős csapat volt.Nero. írta:Guardiolának is összejött a triplázás, ha nem lett volna az előző két Ramos fejes már csak egy lenne közte. De alapvetően egyetértünk "a csúcson maradni nehezebb mint odakerülni."Bob_Marley írta:Bajnokságot nyerni nagyon nehéz, kettőt egymás után pláne. A harmadik a legnehezebb, az összes rivális kettőzött erővel küzd és nehéz megújulni is. Most is az van, hogy annyira sikeréhes a RM hogy addig csúsznak-másznak míg bejegyzés.
Ja, csak az baj, a pontokat, meg a címeket nem dominálásra, meg szimpatikus focira adják, ma pl. a Leicester úgy ment 3-0-ra a City ellen, hogy csak 25 százalékban volt náluk a labda. Gólra játszák focit, közhely ez, de nagyon igaz, az érdemli meg a győzelmet, akit többet rak el, nem az, aki többet birtokolja a labdát, többet lő kapura, többet passzol/cselez stb...Azért ne csináljunk már úgy, mintha jó formában jól játszanának. Láttam már egy csomó meccsüket a szezonban, de kevés olyan volt, ahol simán nyertek úgy, hogy ők domináltak. Vagy egyéni villanásokkal nyerik meg a meccseiket, vagy beadásokkal. Legalábbis az esetek többségében ez van. A csapatjátéktól továbbra sem kell elájulni szerintem.
Mezőnyben kevesek szerintem.
Ez itt kicsit off lesz, de szerintem a Monacot sokan lebecsülik, mert kisebb név. Nem szabad, aki megteszi, könnyen úgy járthat, mint a Real a Wolfsburg elleni odavágón. De a másik döntős Atletico is csak 11-kel ment tovább a PSV ellen, szóval ezek a papíron kisebb csapatok igenis tudnak veszélyesek lenni. Ha nem oda-vissza vágós lenne a rendszer, akkor még több meglepetés lenne az ilyen alábecsülésekből.Amúgy ha hiszitek ha nem, a Monaco rúgta ebben a szezonban a legtöbb gólt a top5 bajnokságokban.. Nem mintha ettől ők lennének az esélyesek, de szerintem ez új info sokaknak, engem legalábbis ma meglepett
Lehet furcsa lesz, de szerintem azért mert sokszor mi túl szépre ki akarjuk játszani, hogy egy passz után még megpróbálunk még másik 3at, hogy ne 40%-os ziccer legyen, hanem 110%. Ez tudom furcsán hangzik, de láthatod néha annyi kell, hogy valaki berobban és eldönti mindenféle gondolkodás nélkül.S.Agüero írta:Csak mi nem mindig ilyenekkel nyerjük a meccseinket, mint ők. Mi mezőnyben is dominálunk.
Nem értem, hogy egy szervezett, jól védekező csapat, hogy nem tudja őket megfogni.
Ebben azért az is benne van, hogy egyszerűen ilyen karakterű játékosaik vannak. Ez a csapat nem pörgeti a fülén a labdát, sokszor nem is dominál és valószínűleg nem is a szurkolók kedvence, viszont ha megy a kontra, akkor rohannak, ha beadás jön, akkor mindenkinél magasabbra ugranak, ha kell a gól, akkor bekotorják valahogy, Ronaldo, Bale, Ramos mindannyian ebben jók.csababarca írta:Hanem hogy ha nem is megy a foci,úgyis behúzzák.
ezt adom. ha ez a jó formájuk, akkor ott is bajok vannak. egy olyan csapat aki favoritnak van beállitva mindenhol nem ilyen nyögvenyelősen kéne, hogy hozza a meccseit. most még beakadnak nekik ezek a gólok de nem fognak mindig. persze lehet jönni azzal hogy majd tavasszal, most még csak pontokat szedegetnek, de sokkal jobb játékot még soha nem hoztak még zidane alatt. a tavaszi menetelésük is hasonló volt, szerintem még ők sem értik miért veretlenek ennyi ideje.S.Agüero írta:Azért ne csináljunk már úgy, mintha jó formában jól játszanának. Láttam már egy csomó meccsüket a szezonban, de kevés olyan volt, ahol simán nyertek úgy, hogy ők domináltak. Vagy egyéni villanásokkal nyerik meg a meccseiket, vagy beadásokkal. Legalábbis az esetek többségében ez van. A csapatjátéktól továbbra sem kell elájulni szerintem.
2-1 volt 0-1 után, nem volt soha 2-0 az állásAzért mi is forditottunk már párszor, Valencia ellen is 2-0-2-0-s cumirol utolso mp-ben sikerült 2-3-mat kihozni.
Igen, csak ezt a játékot gólra játsszák, és ekkora csapatoknál igenis az dönt, hogy van-e valaki akinek van egyéni villanása, ha nem lenne Messi lehet nem 6 pont lenne közte, ha nem lenne Ramos, akkor meg lehet mi vezetnénk ez egy ilyen bicikli.S.Agüero írta:Azért ne csináljunk már úgy, mintha jó formában jól játszanának. Láttam már egy csomó meccsüket a szezonban, de kevés olyan volt, ahol simán nyertek úgy, hogy ők domináltak. Vagy egyéni villanásokkal nyerik meg a meccseiket, vagy beadásokkal. Legalábbis az esetek többségében ez van. A csapatjátéktól továbbra sem kell elájulni szerintem.
Nem engedtem el,ha a real megvert volna minek és -9 lenne se "adtam volna fel" mert ők is jöttek vissza majdnem -12 ről.LG írta: Én azért nem engedném el a szezont. Igazad van, most olyan formájuk van, hogy nekik jönnek össze a dolgok, de ha megnézzük az elmúlt két szezon, tavasszal fordult ez a dolog.
Mostmár talán kezdünk mi is összeállni újra, az őszünk az kuka volt az tuti.recrea írta:Mi miért nem csúszunk-mászunk?
Miért adunk nekik egy semmi szituból gólt?
Hol vagyunk fejben, amikor 10 helyzetből 1 gólt rúgunk?
Miért hagyjuk, h 0 játékkal 6 ponttal vezessenek?
Amúgy ha hiszitek ha nem, a Monaco rúgta ebben a szezonban a legtöbb gólt a top5 bajnokságokban..hdavid írta:Hétfőn a monacot kapják mi meg a bayernt le van zsirozva
Ezt nagyon adom, nálam ezért nem is "elvárás" a bajnokság idén. A Real ráadásul nem is nyert már időtlen idők óta, a nagy számok törvénye alapján lassan időszerű lenne, hogy egy leessen nekik is. Persze örülnék ha nem, és mi nyernénk, de akkor sincs semmi szerintem, ha ez idén nem jön össze.Bob_Marley írta:Bajnokságot nyerni nagyon nehéz, kettőt egymás után pláne. A harmadik a legnehezebb, az összes rivális kettőzött erővel küzd és nehéz megújulni is. Most is az van, hogy annyira sikeréhes a RM hogy addig csúsznak-másznak míg bepattan.
Guardiolának is összejött a triplázás, ha nem lett volna az előző két Ramos fejes már csak egy lenne közte. De alapvetően egyetértünk "a csúcson maradni nehezebb mint odakerülni."Bob_Marley írta:Bajnokságot nyerni nagyon nehéz, kettőt egymás után pláne. A harmadik a legnehezebb, az összes rivális kettőzött erővel küzd és nehéz megújulni is. Most is az van, hogy annyira sikeréhes a RM hogy addig csúsznak-másznak míg bejegyzés.
Én azért nem engedném el a szezont. Igazad van, most olyan formájuk van, hogy nekik jönnek össze a dolgok, de ha megnézzük az elmúlt két szezon, tavasszal fordult ez a dolog.Initom írta:Senki se kapjon agyvérzést,nem lehetünk mi mindig elöl. Ez az ő idejük,ők is egy futball klubb sok sok szurkolóval, nekik is ugyanúgy jár az öröm mint bárki másnak. Emellé továbbra is tartom,hogy inkább a mi hibáinkkal foglalkozzunk azon lehet javítani...azon ,hogy ők ilyen szerencsés passzban vannak semmit nem lehet kezdeni. De az ellen igen,ha Ardának meg van mondva ,hogy NO FALT akkor nem rúgom agyon az ellent 3 mp re rá....
Srácok ideje elfogadni,hogy ez a szezon az övék ,kevésbé a mienk....van ilyen... ha nem akarnak is nyernek.
Továbbra is tartom,hogy a saját házunk táján kéne söpörni,mivel ha mi hoznánk a kritikus meccseket akkor hiába hozná ezeket a real,de hát most nem vagyunk jók így ott az előny...
Nevezhetjük sorsnak ,szerencsének tökmind1 minek a lényeg az,hogy nyernek megállás nélkül. Lelkierőben 10x felettünk vannak,mi sose tudunk így nyerni. Inkább ez a mi hiányosságunk és nem az ő + faktoruk(még ha most különösen is kijön...).
Ráadásul ez nem a német, francia és olasz bajnokság, hogy 1 hónappal szezonvége előtt bajnokavatás van.Bob_Marley írta:Bajnokságot nyerni nagyon nehéz, kettőt egymás után pláne. A harmadik a legnehezebb, az összes rivális kettőzött erővel küzd és nehéz megújulni is. Most is az van, hogy annyira sikeréhes a RM hogy addig csúsznak-másznak míg bejegyzés.
Messias2 írta:De ez maximum az idei szezonra igaz.csababarca írta: Egyébként meg ez az irdatlan különbség a két csapat között,ha mi full vakon vagyunk, akkor bukunk, ők az esetek 90%ban ilyenkor is nyernek.
Az elmúlt években mindig mi voltunk ott jobban fejben.
De ez maximum az idei szezonra igaz.csababarca írta: Egyébként meg ez az irdatlan különbség a két csapat között,ha mi full vakon vagyunk, akkor bukunk, ők az esetek 90%ban ilyenkor is nyernek.