De a City okosabban igazolt és sok posztra. Még a Mu 3 nagyot igazolt.
De MU-nak kellenek is a nagy nevek, akik köré fel lehet építeni a csapatot. Ellenben a Citynél volt alap, amire építhet Pep. Meg eleve a City jelenleg vonzóbb egy játékos számára, mint a United.
Utóbbiaknál Pogba leigazolása a legmegkérdőjelezhetőbb dolog, másik topicban már volt téma. Én azt mondom, neki is, Mourinhonak is, Pepnek is meg kell adni az időt, aztán eldőlnek ezek a dolgok. A reális elvárás a két trénertől nem lehet ugyanaz. Bobbal egyet értek, a MU-nál egy 4. helyet már sikerként kéne elkönyvelni, a Citynek pedig illene behúzni a PL-t.
Nem tudom eldönteni, mi a nevetségesebb, hogy Pep müncheni munkáját 3 párharc, azaz 6 meccs alapján ítéled meg, vagy az, hogy a 12/13-as Bayern-t az egekig magasztalod, és "Top 1"- es keretről beszélsz....
A 12/13-as Bayernt kár vitatni, rohadt jó csapat. És Pep szerintem is túl radikálisan akarta megreformálni a Bayernt, és a Real elleni égést sem nagyon lehet magyarázni, azt ott rajta ment el.
A következő évben már vmelyest tanult belőle, és a Barca elleni 3-0 sem rajta múlott. Kulcsemberei hiányoztak, vagy épp sérülésből tértek vissza, mi csúcsformában voltunk, ennek ellenére kihozta a BM-ből a maxot, amig lehetett szépen tartották magukat otthon, aztán Messi tolt egy űrfocit, amivel nagyon nem tudott volna senki semmit kezdeni.
Az utolsó évében volt a legjobb a Bayern, az Atletico ellen is jól tolták, megvoltak a lehetőségeik a továbbjutásra, nem Pepen múlott a dolog. A Real pl. közel sem volt olyan jó a döntőben, de egy lesgól meg Grizesék berázása végül elég lett.