La Masia - Barça fiatalok
- Charlie
- Öreg Harcos
Elkezdődött a nagytakaritás a B csapaton belül:
Penat-t 3 évre eladtuk a Albacetenek. Visszavásárlási opciónk van rá.
Rodri a Nastichoz távozott - 1 év kölcsön.
Dani Fernandez pedig a Recreativot erősiti a következő szezonban - 1 év kölcsön.
Oriol Riérával pedig szerződést bontottak (már korábban).
C.
Penat-t 3 évre eladtuk a Albacetenek. Visszavásárlási opciónk van rá.
Rodri a Nastichoz távozott - 1 év kölcsön.
Dani Fernandez pedig a Recreativot erősiti a következő szezonban - 1 év kölcsön.
Oriol Riérával pedig szerződést bontottak (már korábban).
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Most már annyi sincs, elba..l..tázták a feljutást, 3 ponton múlott. Arra azért illik figyelni hogy mekkora edző van a csapatnál! Meg szerintem arra is mérget lehet venni hogy jövőre feljutnak.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
Elviekben a B csapat a hetvegen a Villajoyosa ellen jatszika s igy nez ki a csapat.
Rubén, Dani Fernández, Rodri, Marc Valiente, Peña, Dani Fragoso, Joan Verdú, Jordi Gómez, Javito, Sito Riera y Jeffren.cserek: Javi Ruiz (cs.k.), Lluís Sastre, Arnau, Oriol Riera y Olmo
Rubén, Dani Fernández, Rodri, Marc Valiente, Peña, Dani Fragoso, Joan Verdú, Jordi Gómez, Javito, Sito Riera y Jeffren.cserek: Javi Ruiz (cs.k.), Lluís Sastre, Arnau, Oriol Riera y Olmo
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Idény elején még a B csapat játékosa volt (30-as számú mezzel), s úgy játszogatott a nagycsapatnál, szezon közben aztán alárítták vele a profi szerződését is (amivel voltak gázok sajna), s így hivatalosan is profi lett, és kapta a 19-es mezt is.S T U P I D S H A R K írta:ez fura
A BL-ben pedig azért 30-assal játszott amíg meg nem sérült, mert idény elején ugye még B-s volt, és úgy nevezték, később pedig már nem lehetett ezt módosítani.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az Arnau srác még mindig a a Bében van. Ruben VV és J mögött a harmadik számú kapusunk a nagycsapatnál, Urkoról nem találtam semmit.
Itt van a B kerete az idei szezonban: http://www.futbolme.com/001/equipo.asp? ... NA%20B&p=3
Valamint ezt az oldalt ajánlom: http://webdelcule.com , tartalmas nagyon, csak nehéz rajt kiigazodni, de azért talán sikerül neked is.
Üdv
Itt van a B kerete az idei szezonban: http://www.futbolme.com/001/equipo.asp? ... NA%20B&p=3
Valamint ezt az oldalt ajánlom: http://webdelcule.com , tartalmas nagyon, csak nehéz rajt kiigazodni, de azért talán sikerül neked is.

Üdv
Nem a kapus Arnaura gondoltam, hanem a középpályás Arnau Caldenteyre, aki a B-csapatban játszott (játszik), és tavaly volt esélye felkerülni az A-ba néhány másik fiatallal együtt (Ruben és Urko kapusok, Carlos Pena, Mora, Lolo, Javito, Verdú, Oriol Riera). Nem tudom, hogy még mindig a B- vagy C-csapatban nyomják-e, vagy kölcsönadta őket a klub?raven írta:1. Volt egy Arnau az állományunkban, aki kapus volt és most a Malagaban véd, de nme vagyok biztos benne hohgy rágondolsz...
Ehgyébként engem nem nagyo győztek meg ezek a tegnapi fiatalok, elég harmatosan játszottak, márpedig amíg a Bilbao elln is csak így megy nekik addi még egy első osztályú csapatba sem érdemes kölcsönadni őket, úgy pedig nagyon nehéz lesz a felnőttbe bekerülni...
1. Volt egy Arnau az állományunkban, aki kapus volt és most a Malagaban véd, de nme vagyok biztos benne hohgy rágondolsz...
Ehgyébként engem nem nagyo győztek meg ezek a tegnapi fiatalok, elég harmatosan játszottak, márpedig amíg a Bilbao elln is csak így megy nekik addi még egy első osztályú csapatba sem érdemes kölcsönadni őket, úgy pedig nagyon nehéz lesz a felnőttbe bekerülni...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
Los Banditos, FTorres9, köszönöm a válaszokat.
Valaki tud esetleg több információval szolgálni ezekről a játékosokról, akiket lent felsoroltam?
Valaki tud esetleg több információval szolgálni ezekről a játékosokról, akiket lent felsoroltam?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Valami hír orlandiról? milyen sérülése van? miért kellett lecserélni? Amúgy Krkic akár 3 év múlva is stabil tagja lehet a felnőtt csapatnak! 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Chris
- Capitá del Barça
Az tudtátok, hogy Krkic társ gólkirály lett az U17 eb-n 15 évesen 5 gólig jutott, és a spanyolok, neki köszönhetik, hogy harmadikak lettek.
5-6 év múlva már akár az első csapatban is játszhat.
5-6 év múlva már akár az első csapatban is játszhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2006.05.21. 12:52:32-kor.

Dámia nem fog visszajönni mert 1,5 évre adtuk kölcsön és még egy szezont ott marad!Los Banditos írta:4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Üdv!
1.Ruben a B csapatban véd,Oriol Riera a betisben van kölcsön a többiek valószínűleg a B csapatban van
2,Elég jól állunk tehetségek terén ma talán kicsit több játéklehetőséghez jutnak ezek a srácok és akkor megtudjuk hogy hogyan is tolják
3,Gabrit talán a West Ham "hívja" a legjobban Maxi Lópezt nem tudom régebben szó volt róla hogy megy a Betisbe kölcsön de szerintem marad
4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem

1.Ruben a B csapatban véd,Oriol Riera a betisben van kölcsön a többiek valószínűleg a B csapatban van

2,Elég jól állunk tehetségek terén ma talán kicsit több játéklehetőséghez jutnak ezek a srácok és akkor megtudjuk hogy hogyan is tolják

3,Gabrit talán a West Ham "hívja" a legjobban Maxi Lópezt nem tudom régebben szó volt róla hogy megy a Betisbe kölcsön de szerintem marad
4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem

in to exile
Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, pedig valamikor állandó tag voltam itt. Lenne néhány kérdésem.
1. Azok a fiatalok, akik az elmúlt években a nagycsapat közelébe kerültek (Ruben, Urko, Carlos Pena, Jordi Gómez, Cristian Hidalgo, Javito, Oriol Riera, Verdu, Arnau Caldentey, Mora, Lolo), hol vannak most? Kölcsönadták őket, elkallódtak, vagy a B- és C-csapatban játszanak?
2. Az utolsó bajnokira készülő keretben is van 3 játékos a B-ből (Ludovic Sylvestre, Montanés, Orlandi) és 4 a C-ből (Martos, Olmo, Pitu, Ramon). Ilyen sok tehetségünk lenne, vagy csak mindig újakat kell kipróbálni, mert a "régiek" nem válnak be?
3. Ha valóban elmegy, hova igazol Gabri és Maxi López?
4. A kölcsönjátékosok közül várhatóan ki jön vissza?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon régen jártam erre, pedig valamikor állandó tag voltam itt. Lenne néhány kérdésem.
1. Azok a fiatalok, akik az elmúlt években a nagycsapat közelébe kerültek (Ruben, Urko, Carlos Pena, Jordi Gómez, Cristian Hidalgo, Javito, Oriol Riera, Verdu, Arnau Caldentey, Mora, Lolo), hol vannak most? Kölcsönadták őket, elkallódtak, vagy a B- és C-csapatban játszanak?
2. Az utolsó bajnokira készülő keretben is van 3 játékos a B-ből (Ludovic Sylvestre, Montanés, Orlandi) és 4 a C-ből (Martos, Olmo, Pitu, Ramon). Ilyen sok tehetségünk lenne, vagy csak mindig újakat kell kipróbálni, mert a "régiek" nem válnak be?
3. Ha valóban elmegy, hova igazol Gabri és Maxi López?
4. A kölcsönjátékosok közül várhatóan ki jön vissza?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
- Capitá del Barça
Ha a fiatalokról kell infó,akkor ajánlom a futbolme.com nevű oldalt...
Segunda B - 3.csoportban van a B csapat, a 3. División 5. csoportban pedig a C. Fent vannak a keretek születési idővel poszttal együtt....Nem sok de a semminél több...
Segunda B - 3.csoportban van a B csapat, a 3. División 5. csoportban pedig a C. Fent vannak a keretek születési idővel poszttal együtt....Nem sok de a semminél több...
-
- Jugador del Barça
ronnie és a gyerekek
az nso-n lévő video www.foronaweb.com/~lainga9/ronaldinho_vs_kid.wmv

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nekem szimpatikus Krkic, nekem az jött le, hogy őt nem érdekli semmi, csak hogy gólt rúgjon. Dobálta magát? Volt olyan is, ez van, nem kell ezért utálni, főleg hogy könynen lehet hogy ő lesz minden idők egyik legjobb csatára, aki saját nevelés. Elég beszédes a 889 gól 7 év alatt a Barcában. És itt is legfiatalabbként kiemelkedett, nagyon jó lesz.
-
- Capitá del Barça
Ja, és egy kép.
Ő Ludovic Sylvestre:

Ő Ludovic Sylvestre:

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.