La Masia - Barça fiatalok
-
- Eurobarca Staff
Gratulálok az ificsapatnak a Király-Kupa győzelemhez jó kis utánpótlás ez!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- aka Game90
Rodrinak és Olmonak tényleg sok esélye van,hogy az A-ban játszon. A többieknek meg max akkor ha vmilyen írtó nagy sérüléshullám lesz jövőre(ami remélem nem fog megtörténni). Nem tud vki a Barca fiatalokról vmilyen videót, mert idáig nem sokszor láttam őket játszani.Cooltiszo írta:Jövőre úgy érzem Rodri felnnőtt keretteg lesz, Olmo pedig fel fel fog jönn iszükség esetén.Én csatárban érzem kcisit gyengének a b-t, mármint hogy nicns oylan játékos akiről tom hogy na ebből még lesz vki. Kíváncsi vagyok mi lesz Dos Santosékkal, sztem viszek jövőre őket Krkiccel a C-be, aztán még év közben a B-be, remélem, a Cadet A csapatunk nagyon erős volt ,bajnokok lettek, meg most vasárnap játszanak spanyol kupadöntőt a zaragozáva,.Nagyon tehetséges srácok vannak ott, pl. Gio Dos SAntos, Krkic, Jeffren...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem Orlandi és Ludovic fog felkerülni,az utolsó bajnokin a Bilbao ellen mindketten ügyesen tolták.
Orlandi jó lesz néha a balszélre Ludovic pedig ha éppen nincs Edmílson vagy Motta mehet VKP-nak
Orlandi jó lesz néha a balszélre Ludovic pedig ha éppen nincs Edmílson vagy Motta mehet VKP-nak

in to exile
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Jövőre úgy érzem Rodri felnnőtt keretteg lesz, Olmo pedig fel fel fog jönn iszükség esetén.Én csatárban érzem kcisit gyengének a b-t, mármint hogy nicns oylan játékos akiről tom hogy na ebből még lesz vki. Kíváncsi vagyok mi lesz Dos Santosékkal, sztem viszek jövőre őket Krkiccel a C-be, aztán még év közben a B-be, remélem, a Juvenil A csapatunk nagyon erős volt ,bajnokok lettek, meg most vasárnap játszanak spanyol kupadöntőt a zaragozáva,.Nagyon tehetséges srácok vannak ott, pl. Gio Dos SAntos, Krkic, Jeffren...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2006.06.22. 15:44:48-kor.
-
- aka Game90
Szerintetek kinek van esélye, hogy jövőre már az A csapatban játszon? Ha nem igazolunk 1-2 védőt akkor lehet vkinek esélye a hátvédsorban. Kp-ra ill. csatársorba nem hiszem, hogy lenne vkinek eséye.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Charlie
- Öreg Harcos
Elkezdődött a nagytakaritás a B csapaton belül:
Penat-t 3 évre eladtuk a Albacetenek. Visszavásárlási opciónk van rá.
Rodri a Nastichoz távozott - 1 év kölcsön.
Dani Fernandez pedig a Recreativot erősiti a következő szezonban - 1 év kölcsön.
Oriol Riérával pedig szerződést bontottak (már korábban).
C.
Penat-t 3 évre eladtuk a Albacetenek. Visszavásárlási opciónk van rá.
Rodri a Nastichoz távozott - 1 év kölcsön.
Dani Fernandez pedig a Recreativot erősiti a következő szezonban - 1 év kölcsön.
Oriol Riérával pedig szerződést bontottak (már korábban).
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Most már annyi sincs, elba..l..tázták a feljutást, 3 ponton múlott. Arra azért illik figyelni hogy mekkora edző van a csapatnál! Meg szerintem arra is mérget lehet venni hogy jövőre feljutnak.
-
in to exile
Elviekben a B csapat a hetvegen a Villajoyosa ellen jatszika s igy nez ki a csapat.
Rubén, Dani Fernández, Rodri, Marc Valiente, Peña, Dani Fragoso, Joan Verdú, Jordi Gómez, Javito, Sito Riera y Jeffren.cserek: Javi Ruiz (cs.k.), Lluís Sastre, Arnau, Oriol Riera y Olmo
Rubén, Dani Fernández, Rodri, Marc Valiente, Peña, Dani Fragoso, Joan Verdú, Jordi Gómez, Javito, Sito Riera y Jeffren.cserek: Javi Ruiz (cs.k.), Lluís Sastre, Arnau, Oriol Riera y Olmo
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Idény elején még a B csapat játékosa volt (30-as számú mezzel), s úgy játszogatott a nagycsapatnál, szezon közben aztán alárítták vele a profi szerződését is (amivel voltak gázok sajna), s így hivatalosan is profi lett, és kapta a 19-es mezt is.S T U P I D S H A R K írta:ez fura
A BL-ben pedig azért 30-assal játszott amíg meg nem sérült, mert idény elején ugye még B-s volt, és úgy nevezték, később pedig már nem lehetett ezt módosítani.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az Arnau srác még mindig a a Bében van. Ruben VV és J mögött a harmadik számú kapusunk a nagycsapatnál, Urkoról nem találtam semmit.
Itt van a B kerete az idei szezonban: http://www.futbolme.com/001/equipo.asp? ... NA%20B&p=3
Valamint ezt az oldalt ajánlom: http://webdelcule.com , tartalmas nagyon, csak nehéz rajt kiigazodni, de azért talán sikerül neked is.
Üdv
Itt van a B kerete az idei szezonban: http://www.futbolme.com/001/equipo.asp? ... NA%20B&p=3
Valamint ezt az oldalt ajánlom: http://webdelcule.com , tartalmas nagyon, csak nehéz rajt kiigazodni, de azért talán sikerül neked is.

Üdv
Nem a kapus Arnaura gondoltam, hanem a középpályás Arnau Caldenteyre, aki a B-csapatban játszott (játszik), és tavaly volt esélye felkerülni az A-ba néhány másik fiatallal együtt (Ruben és Urko kapusok, Carlos Pena, Mora, Lolo, Javito, Verdú, Oriol Riera). Nem tudom, hogy még mindig a B- vagy C-csapatban nyomják-e, vagy kölcsönadta őket a klub?raven írta:1. Volt egy Arnau az állományunkban, aki kapus volt és most a Malagaban véd, de nme vagyok biztos benne hohgy rágondolsz...
Ehgyébként engem nem nagyo győztek meg ezek a tegnapi fiatalok, elég harmatosan játszottak, márpedig amíg a Bilbao elln is csak így megy nekik addi még egy első osztályú csapatba sem érdemes kölcsönadni őket, úgy pedig nagyon nehéz lesz a felnőttbe bekerülni...
1. Volt egy Arnau az állományunkban, aki kapus volt és most a Malagaban véd, de nme vagyok biztos benne hohgy rágondolsz...
Ehgyébként engem nem nagyo győztek meg ezek a tegnapi fiatalok, elég harmatosan játszottak, márpedig amíg a Bilbao elln is csak így megy nekik addi még egy első osztályú csapatba sem érdemes kölcsönadni őket, úgy pedig nagyon nehéz lesz a felnőttbe bekerülni...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
Los Banditos, FTorres9, köszönöm a válaszokat.
Valaki tud esetleg több információval szolgálni ezekről a játékosokról, akiket lent felsoroltam?
Valaki tud esetleg több információval szolgálni ezekről a játékosokról, akiket lent felsoroltam?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Valami hír orlandiról? milyen sérülése van? miért kellett lecserélni? Amúgy Krkic akár 3 év múlva is stabil tagja lehet a felnőtt csapatnak! 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Chris
- Capitá del Barça
Az tudtátok, hogy Krkic társ gólkirály lett az U17 eb-n 15 évesen 5 gólig jutott, és a spanyolok, neki köszönhetik, hogy harmadikak lettek.
5-6 év múlva már akár az első csapatban is játszhat.
5-6 év múlva már akár az első csapatban is játszhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2006.05.21. 12:52:32-kor.

Dámia nem fog visszajönni mert 1,5 évre adtuk kölcsön és még egy szezont ott marad!Los Banditos írta:4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem![]()
-
Üdv!
1.Ruben a B csapatban véd,Oriol Riera a betisben van kölcsön a többiek valószínűleg a B csapatban van
2,Elég jól állunk tehetségek terén ma talán kicsit több játéklehetőséghez jutnak ezek a srácok és akkor megtudjuk hogy hogyan is tolják
3,Gabrit talán a West Ham "hívja" a legjobban Maxi Lópezt nem tudom régebben szó volt róla hogy megy a Betisbe kölcsön de szerintem marad
4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem

1.Ruben a B csapatban véd,Oriol Riera a betisben van kölcsön a többiek valószínűleg a B csapatban van

2,Elég jól állunk tehetségek terén ma talán kicsit több játéklehetőséghez jutnak ezek a srácok és akkor megtudjuk hogy hogyan is tolják

3,Gabrit talán a West Ham "hívja" a legjobban Maxi Lópezt nem tudom régebben szó volt róla hogy megy a Betisbe kölcsön de szerintem marad
4,Damiá a santanderből,legalábbis nagyon remélem

in to exile