Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor cserénél lekocogott a partvonalon kívülre.S.Agüero írta:Szerintem ez a 21 kategória rendben van, talán egy olyan lehetne még, hogy Busi legszebb mozdulata a pályán.
palesz77 írta: Most az jutott eszembe amugy, hogy kerdoivnel nem lehet top3-at szavazni nem? Csak szamozassal, de ott meg mindeb opciot be kene szamoznia akkor a kitoltonek, az se a legjobb. Az 1 szavazasi lehetoseg meg szerintem nem olyan jo, legalabbis en szerettem ezt a top3-azast eddig..
Ebbol az evbol eleg keves valasztasi lehetoseg lenne..S.Agüero írta:Szerintem ez a 21 kategória rendben van, talán egy olyan lehetne még, hogy Busi legszebb mozdulata a pályán.
Ezzel az a baj, hogy gyakorlatilag az egész ősz, meg a tavasz fele.palesz77 írta:
IV. Az év csalódása a Barcában:
Csupán a tisztánlátás végett, ha itt nemre szavazok, azzal én részt veszek a szavazásban, holott mégsem?PCsabi írta:Az Év szavazásáról is van szavazás!
Benne vagyok, ha kell, segítek is, mint tavaly.palesz77 írta:Így év vége lévén eszembe jutott, van igény idén is Év Szavazására? Mert akkor a napokba el is kéne kezdeni a jelöltállítást, de ha nem akarjátok, akkor feleslegesen nem csinálom..
Nem csillagkaptul, meg Tardist írtam.P.U.Y.O.L. írta: nem teleportálunk...
nem teleportálunk...TripleH írta:50 év múlva, már úgy fog szólni, hogy olyan hyper-loop után...Bob_Marley írta: Nálunk így mondják.A hajó mikor kifut te balga.
De lehetne vonat is, szekér az nagyon prosztó.
50 év múlva, már úgy fog szólni, hogy olyan hyper-loop után...Bob_Marley írta: Nálunk így mondják.A hajó mikor kifut te balga.
De lehetne vonat is, szekér az nagyon prosztó.