Jelenlegi CR nem sokkal, viszont azt se felejtsük, hogy CR lassan 10 éve toppon van és úgy csinálja ezt évről évre, míg Suarezről ez közel sem mondható el.LG írta:Ferninho! Már kérdeztem, de nem kaptam rá választ: mivel tud a mostani CR többet adni a csapatnak, mint Suarez? Az utolsó 5 bajnokin tavasszal, mikor az Aranycipő miatt mindent Lajosra játszottunk ki, ő is képes volt brutális statisztikát hozni. CR-nél meg kb. egyész szezonban ez megy. Én ezért nem dobok hátast az 50+ gólos szezonjaitól.
CR-rel jelenleg az a baj, hogy vagy nagyon jó a mezőnyben, de akkor kapu előtt nevetségesen béna, vagy dupla nulla a mezőnyben, mint ma, de megint eltett egy hármast.
Benne van, hogy összetegye ezt a két dolgot, emiatt nem aggódok CR miatt, mert képes megint újra azt hozni amit kellene, hiába telnek az évek.
CR nálam összességében egyértelműen Suarez felett van, mondhat bárki bármit, de jelenleg ezzel a kettőséggel küzd, amit fent írtam és ezzel a CR-rel Suarez is képes tartani nagyjából a lépést jelenleg.