Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én maximálisan támogatlak benne. Kb. annyira okos gondolat, mint hogy Neymar legyen a középpályás a sok gólpassza és a jó védekező statjai miatt, vagy hogy Arda legyen középcsatár, mert gólerős. De ilyen alapon Pique is lehetne 9-es, Neuer meg vkp.palesz77 írta: Igen, továbbra is folytatom a szélmalomharcot a "Leot a középpályára" mozgalom ellen..
Szép és jó volna ha így lenne de gyakorlatilag mind a 4 különbőző poszton játszott/játszik, míg előző kettő irányító/mélységi irányító, addig Zizou azért inkább támadó kp-s volt. Ráadásul mind a 4-nek tök más a csapaton belüli szerepe és más támagatást is kaptak.Nero. írta: Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.
Ezért köszi, jó volt visszanézni. Még a zene is patent volt, baromi jó videó. Eszméletlen mikre képes Leo, néhány passzt elfelejtettem már, túl sok tanári kiugratása van..Messias2 írta:Messi 2016
Ez viszont nem igaz szerintem, ha az irányítók feladata annyiból állna, hogy utolsó passzokat adjanak, akkor még azt mondom, de főleg a Xavi féléknek nem is ez az elsődleges feladatuk. Kell ez is a játékukba persze, hogy a legszűkebb elitbe tartozzanak, de Messi azon a poszton amin ez előbb említett 2 úriember játszott, nem élne meg szerintem, legalábbis a mai fociba nem.Nero. írta:Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.
Jobb irányító mint Xavi/Pirlo vagy Zidane volt. Ez tény.S.Agüero írta:Nem ember. Ez így egyben nagyon kemény, milyen szeme van a palinak.
Én meg merem kockáztatni hogy teljesítményben a legjobb éve volt, olyan mint a jó bor, évről évre jobb lesz. Minden idők legjobb játékosa nálam nem kérdés.Messias2 írta:Messi 2016
Nem is azt mondtam, hogy megérdemli a portugál, de ez egy ilyen díj, erősen benne van a hype faktor. De én még mindig könnyebben lenyelem CR idei Aranylabdáját, mint anno Sevcsenkóét vagy Cannavaróét, de ez már itt off.Kash írta:Szerintem meg nem érdemli meg.LG írta:Azért hozzátenném, a CR Aranylabdáját kritizálók is csendesebbek voltak, mikor CR néhány meccs alatt átvette a vezetést a góllövőlistán. Amúgy én is azt mondom, hogy ha szigorúan a teljesítményt nézzük, jobb volt Messi az évben, tudásban meg eleve más szint. De a díj jellegét ismerve, megértem, hogy CR kapja.
Azt sajnálom, hogy a Klasszikuson nem pörkölt oda a Realnak, akkor egészen más lenne a szájízem igy év vége felé.
A BL-t nem csak ő nyerte meg, hanem további 11+ játékos, akik mind ugyanannyit adtak hozzá a győzelemhez, vagy többet, mint ő, az EB győzelemhez meg az ég adta világon semmi köze, ami a pályán mutatottakat illeti, a pályán kívüli megmozdulásai, a bíztatás és miegyéb, az más kérdés.
Nem mutatott semmi olyat az előző évben, amiért neki aranylabdát kellene adni...A név, és a BL+EB viszont meghozza neki, bármennyit is tett értük.
Messin pedig nem látszik, hogy bármi kedvét szegné, ilyen motiváltan játszani rég láttam.
Szerintem meg nem érdemli meg.LG írta:Azért hozzátenném, a CR Aranylabdáját kritizálók is csendesebbek voltak, mikor CR néhány meccs alatt átvette a vezetést a góllövőlistán. Amúgy én is azt mondom, hogy ha szigorúan a teljesítményt nézzük, jobb volt Messi az évben, tudásban meg eleve más szint. De a díj jellegét ismerve, megértem, hogy CR kapja.
Azt sajnálom, hogy a Klasszikuson nem pörkölt oda a Realnak, akkor egészen más lenne a szájízem igy év vége felé.
Azt hiszem akkor az utolsó, amin betalált az az emlékezetes 4-3 idegenbeli siker 2014 tavaszán. Ott hatalmasat játszott, pedig akkor volt élete egyik leggyengébb formájában, de arra a meccsre nagyon összekapta magát. Hasonlóak a körülmények, az aktuális formák megint nem mi mellettünk szólnak, megint megkéne úgy lepni őket, ott gyakorlatilag elbukták a bajnokságot azon a meccsen.BarcafanTomee írta:Már öt Classicón maradt gólképtelen zsinórban. Az ő szintjén ez már komoly sorozat, reméljük ez is megszakad holnap, nagyon kelleni fog a legjobb Messi.