Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van! Ini ezért borzasztóan fontos a csapatnak. Leo sok mindenre képes, de a legjobbját elől hozza.TripleH írta: Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért.
Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért.Normandia írta: Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.Hol van már a klub vb.
Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Sírdogál biztosan otthon, de már ez a rinyáldózás is unalmas. Ne told már itt az NSO színvonalat, vagy ha nagyon erre van csak vágyad, akkor menj oda és told ott ezt.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
jó mondjuk ez alapból nem kérdés, hogy CR jobb játékos mint suarez, de ez nem igaz amit leírtál. eleve 2 évvel idősebb és lajos is ott van a szeren 20 éves kora óta.ferninho írta:hogy CR lassan 10 éve toppon van és úgy csinálja ezt évről évre, míg Suarezről ez közel sem mondható el.
Jelenlegi CR nem sokkal, viszont azt se felejtsük, hogy CR lassan 10 éve toppon van és úgy csinálja ezt évről évre, míg Suarezről ez közel sem mondható el.LG írta:Ferninho! Már kérdeztem, de nem kaptam rá választ: mivel tud a mostani CR többet adni a csapatnak, mint Suarez? Az utolsó 5 bajnokin tavasszal, mikor az Aranycipő miatt mindent Lajosra játszottunk ki, ő is képes volt brutális statisztikát hozni. CR-nél meg kb. egyész szezonban ez megy. Én ezért nem dobok hátast az 50+ gólos szezonjaitól.
Akik ezt látják, vagy nem nézik a Barca meccseit, vagy csak vakok/elfogultak.Ha Messi kicselezi a fél csapatot, az is Blatter miatt van, nameg ugye csak kiscsapatok ellen tudja ezt, de amikor a Bayern ellen butította Boatengéket Neuerestül akkor meg biztos direkt hagyták magukat...Nero. írta:Ezt meg a Sevilla utani meccs utan mondta Pique. En akkor azt mondtam igaza van. Tartom. Az hogy sokak szerint Ronaldo egy szinten van vele, vagy hogy meg jobb is nala az csak azt mutatja hogy mennyire felszines vilag van 2016ban.[Piqué on twitter: "If Ballon d'Or was awarded to the best player in the world, Messi would have won it every year since 2009. Another level."
Ezt meg a Sevilla utani meccs utan mondta Pique. En akkor azt mondtam igaza van. Tartom. Az hogy sokak szerint Ronaldo egy szinten van vele, vagy hogy meg jobb is nala az csak azt mutatja hogy mennyire felszines vilag van 2016ban.[Piqué on twitter: "If Ballon d'Or was awarded to the best player in the world, Messi would have won it every year since 2009. Another level."
Madridistak valamiert nagyon szeretik egy lapon emliteni Messit meg Ronaldot.hiába vagyunk ehhez már hozzászokva a két úriember miatt.
hedora írta:Valaki magyarázza már el nekem.. miért nem MESSI az aranylabdás...
Ma megint olyat láttunk...ki lenne jobb a futball törtlnelemben?
Jah igaz.. RONCIKA:)
CR ma hármat rúgott, Messi csak egyet, ne viccelj már...hedora írta:Messi Mseesi és Messi:)
Irónikusan kérdem..ki az aranylabdás:) ez a világ röheje...
Ember szakadj már le Ronaldorol, komolyan már nekem cseszi a szemem, hogy csak vele tudsz foglalkozni.. örülj neki, hogy ma ilyet láthattunk Messitől, de ez amit művelsz már rohadt idegesítő.hedora írta:Valaki magyarázza már el nekem.. miért nem MESSI az aranylabdás...
Ma megint olyat láttunk...ki lenne jobb a futball törtlnelemben?
Jah igaz.. RONCIKA:)