Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ülj le fiam, egyes.ezekben Messi sehol sincs
De LG épp azt írja, hogy az irányítói szerepkör nem merül ki a kulcspasszokban. Mozgatni a csapatot, diktálni a játék tempóját... ezekben Messi sehol sincs az említett nevekhez képest, lévén hogy sosem játszott olyan poszton, ami ezt megkövetelné. Múltkor egyébként szóba került, hogy Iniesta kiválásával sokan Messit vinnék hátra középpályásnak. Szerintem ez egy halvaszületett ötlet, hiszen Messi alig védekezik valamit a mérkőzéseken, a Clásicón 7 km körül futott pl, ami baromi kevés. Ez elől természetesen belefér, pláne hogy kompenzálja gólokkal és passzokkal, de egy kpsnál nem megengedhető.Normandia írta: Azért, mert ő a foci. Mindent megtestesít, amit szeretek ebben a játékban. Kreatívitás, ötletesség, precízitás, hihetetlen technikai tudás, talán senki sem lát úgy a pályán, ahogy ő. Komolyan gondolom, hogy a kapusposzt kivételével, kis túlzással, bárhol játszhatna és mindenütt jó lenne. Szóval, irányítói képességét sem lehet kérdőre vonni, még akkor sem, ha nyilván nem konkrétan ezen a poszton játszik. Láthatjuk szinte minden meccsen, hogy milyen labdákkal tömi a társait és ezek nem körömpasszok. Azzal lövet gólt akivel akar. Amikor elemében van, úgy irányítja a játékot, ahogy ő akarja. Bizony hogy megérdemli ezt a díjat is, ez nem is lehet vitatéma és már most sajnálom, hogy egyszer valamikor már nem fog kifutni a gyepre.
Hogy is mondta Lucho: Élvezzük ki minden percét annak, amit látunk tőle, mert ez kivteles állapot.
Azért, mert ő a foci. Mindent megtestesít, amit szeretek ebben a játékban. Kreatívitás, ötletesség, precízitás, hihetetlen technikai tudás, talán senki sem lát úgy a pályán, ahogy ő. Komolyan gondolom, hogy a kapusposzt kivételével, kis túlzással, bárhol játszhatna és mindenütt jó lenne. Szóval, irányítói képességét sem lehet kérdőre vonni, még akkor sem, ha nyilván nem konkrétan ezen a poszton játszik. Láthatjuk szinte minden meccsen, hogy milyen labdákkal tömi a társait és ezek nem körömpasszok. Azzal lövet gólt akivel akar. Amikor elemében van, úgy irányítja a játékot, ahogy ő akarja. Bizony hogy megérdemli ezt a díjat is, ez nem is lehet vitatéma és már most sajnálom, hogy egyszer valamikor már nem fog kifutni a gyepre.LG írta: Mondjuk ezt nem nagyon értem... attól, hogy vki nagy labdákat oszt, még nem irányitó. Eleve azon is lehetne vitázni, hogy mi számit irányitónak, szigorúan nézve Xavi és Pirlo sem klasszikus irányítók voltak, de rájuk még elfogadom a mélységi irányitó megnevezést, de Messire sehogy sem lehet ráhúzni ezt a jelzőt. Amúgy meg Xavi és Pirlo szerepe messze nem merült ki a nagy labdák osztásában.
Nem gondolom, hogy én annyira értenék a focihoz, de aki szerint a csatárok feladata a gólszerzésben, az irányítóké a gólpasszokban merül ki, az nagyon suta ehhez a sporthoz, pedig sajnos sokan csak annyit látnak belőle.
Mondjuk ezt nem nagyon értem... attól, hogy vki nagy labdákat oszt, még nem irányitó. Eleve azon is lehetne vitázni, hogy mi számit irányitónak, szigorúan nézve Xavi és Pirlo sem klasszikus irányítók voltak, de rájuk még elfogadom a mélységi irányitó megnevezést, de Messire sehogy sem lehet ráhúzni ezt a jelzőt. Amúgy meg Xavi és Pirlo szerepe messze nem merült ki a nagy labdák osztásában.Nero. írta:Zsinorban másodjára választották meg az év irányítójának. Nem csodálom, nagyobb labdákat oszt mint a csúcs Xavi vagy a csúcs Pirlo.
Igen. Vitatkoznak, ráadásul véresen komolyan....Pl. az Origo-n. Megbántam, hogy elolvastam a kommenteket....Tromort77 írta:Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Ezt csak így itt hagyom...![]()
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
Azért az utolsó mondat ilyen formában erős túlzásMessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Így is messze mi vagyunk a legszerencsésebb szurkolók a világon hogy nálunk játszik, arról nem beszélve hogy nálunk nevelkedett és láthattuk "felnőni." Emlékszem az U20as VBn már nagyon figyeltem de azt nem gondoltam volna hogy ekkora jatekos lesz. Remelem ha itt hagy minket róla nevezik el a Camp Nout és a 10est is visszavonultatják.visca el barca írta:Leo Messi top skills during Barça Youth Academy
https://www.youtube.com/watch?v=RaQvhgTu7QY" target="_blank
mit nem adnék érte ha 10 évvel fiatalabb lenne
Normandia írta:Offhedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
Béke van. Ő leírta, hogy ez nem tetszik, te leírtad, hogy neked igen. Szerintem hagyjuk annyiban, mielőtt feleslegesen megbántjátok egymást.
On
Mindenki tudja, hogy Leo jobb, még a másik oldal is, de ettől CR még nem rossz játékos, csak más.
Offhedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
A stílusról lehetne vitázni.. mi számodra a megfelelő stílus..ha mindig mindenki azt mondja ami számodra ok? vagy mi is a z a stílus?TripleH írta:A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
De ez egy szurkolói fórum, nem pedig az index, nso vagy origo.hedora írta: EZermilliárd cikk van a neten amit nem kötelező elolvasni, de ott van és ha meg szakadsz is ott lesz,ettől kerek a világ.... ha ezt elveszed hát nem lesz kerek és attól mág másnak lesz más véleménye..max homokba dugod a fejed...
Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?TripleH írta:Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!palesz77 írta:Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Vonatkozik ez mindenkire, bár hál istennek azért nem ez a megszokott stílus.